Yuh ya 🤢 ikinci el eşya verme hastalığı benim kaynanada da var bana kendi fantezi geceliklerini vermeye çalıştı. Git başkasına ver dedim. Yok yakarım başkasına veremem dedi. O zaman bana ne cüretle veriyorsun🙄 görümcelerin buna verdiği yırtık kıyafetleri bana vermeye çalışıyor. Yok çok şükür zevkime göre alan biriyim gidip mağazadan. Ta evlendiğimde bana sormadan kendi kullanılmış sürahisini falan bana getirmiş mutfağıma koymuş. Eşime dedim ben kendim gidip zevkime göre almak istiyorum sürahimi diye. Ne ara geldiyse evimden o sürahiyi beğenmedim diye almış geri kendi evine götürmüş.
Düğüne çok az kalmıştı, annemle Karaca'dan pembe çok güzel bi uyku seti almıştık. Eşyalar gelince hevesle onu sermiştik kuzenimle. Sonraki gittiğimde kaynana bacısıyla, kendi kızına beğendiremediği nevresim setini sermiş benimkileri kaldırmış. Sonra da "açıklayabilirim" diye sevimli olmaya çalıştı. Ama neyini açıklayacak yaptığı ortada. O an ne kadar toksik biri ile karşı karşıya olduğumu anladım.
Bu arada tatile zaten bi onların Sinop'ta yazlıkları var oraya gidebiliyoruz. O da çok fazla gelen oluyor halaları kuzenleri herkesin gözü orda. Fırsat bulabilirsek ne ala birkaç gün kafa dağıtmaya gidiyoruz. Balayımızı düğün hediyesi olarak eşimin kuzenleri ayarlamıştı sağolsun. Görüp görebileceğim tek tatil o butik otel oldu 😅 yazlık da amcasıyla ortak almışlar. Fırsat buldukça gidiyoruz balayı dönüşü o yazlığa bi gittik, peşimizden kaynana da gelmesin mi🥲 sabahın köründe yattığımız odaya dalıp hadi kalk kahvaltı hazırlayalım diye kaldırırdı. Benden büyük ve bekar kızı uyumaya devam ederken yapardı bunu..
Eşime hemen kaçmalıyız dedim. Bunların yazlık akraba yazlığı ve her gün bir misafire yemek hazırlıyoruz falan.. Yani balayımın da itinayla içine edildi. Sonra da der ki kaynana "ben kaynanamdan çok çektim, gelinime kaynanalık yapmıycam, onunla arkadaş gibi olcaz" beni öyle kandırdı evlenmeden önce.
Daha çok şey var da çok uzattım o yüzden kusura bakmayın daha mahrem şeyler..