+4 oy
346 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,042 puan) tarafından

Ayy valla canıma tak etti artık bunaldım gerçekten eşimin annesi o kadar cimri ki bizde öyle olalım istiyo bilmiyorum diğer gelinlerinede bu kadar karışıyormu dün eve geldi yeni halı almıştım yok sen niye buna para verdin kaç paraya aldın aldın madem niye yere serdin kirlenecek ben dedim ben kullanmak için aldım kirlenirse atar banyoya yıkarım çok zor değil tutturmuş seni kazikliyolar internetten pahalı pahalı alıyorsun yani ne alsam fark ediyo psikojik baskı yapıyor kızımın odasına bakıp ne kadar eşya almışlar yazık bu paraya falan diyor bebek arabasi alacaktım dur ben ikinci el ayarlim diyo sıfır alicam diyorum ısrar ediyor konuşmalarının bı tesiri yok üzerimizde dinlemiyo kimse boş boş konuşuyor sanane dememek için kendimi zor tutuyorum laf anlama imkanı da yok kesinlikle anlamıyor eşime söylesem boşver umursama yaşlı yokluk görmüş ondan öyle yapıyor diyo sinirim bozuluyo her defasında aldığım demliği bı fark edip soruyo ne zmn aldın kaç paraya aldın 

12 Cevaplar

+5 oy
önce (1,042 puan) tarafından

Pardon başlık hatalı eşimin annesinden ömür boyu nasıl kurtulabilirim olacaktı 😄

önce (1,009 puan) tarafından

😂😂😂😂

önce (1,265 puan) tarafından

Hahahahahahahahah🤣🤣🤣🤣🤣

-Reklam-
+3 oy
önce (3,862 puan) tarafından

Benim kaynana boş mezar bulsun 

Girmezse insan değilim 

Direk bana söylemez ama eşimi öğretir tatlı dille sinsice sanki iyilik yapiyormus gibi davranır 

Esimin fikri bazen degisir bazen değişmez 

Bilirim yani annesinin söylediğini 

Kadının evinde meyve olmaz mesela 

En ucuzu neyse onu alir

Eşim asla kimsenin hayatımıza müdahale etmesine izin vermez Allah'tan o yüzden rahatım oda gelip bana sariyo bu yüzden 

Benim kaynanada öyle maalesef kendi ne yapmak istiyorsa yapsın yani başkalarının hayatına müdahale etmese çok iyi olacak birde laftan anlasa 

+2 oy
önce (10,794 puan) tarafından

Sert üslüpla bizim paramız bizim kararımız karışmak kimsenin haddi değil demediğin sürece susmaz

Daha önce aramız açıldı iki defa konuşmadım bı süre anlama ihtimali sıfır 

önce (10,794 puan) tarafından

Bu sefer daha uzun süre görüşmeyeceksin

Eşim üzülüyor zaten ondan barıştım 

+2 oy
önce (561 puan) tarafından

Haklısın sinir bozucu idare ediver kız tek sorunu buysa 🫢

+1

Bildiğin gibi değil bacım yaşamayan bilemez😄😆

+2 oy
önce (147 puan) tarafından

Ayni benim kaynana kendi ve kızı herşeye para verir alır ben bı eşya aldım mi senin yok muydu neden aldın kaç para en son eşim bana yüzük aldı hemencecik diyor senin yüzüğün Yok mu eşimde o tektaş ben beştaş aldım dedi sesini çıkarmadı oğlunun parasını hiç harcamami istemiyor bende inadana sürekli biseler alıyorum sende öyle yap takma boşver kudursun 🤣

+1

Kendi kızı geçen ay estetik oldu ona iyi yapmışsın bize gelince hiç bişey alma 

Alicam tabiki oğlunu çok seviyor madem evlendirmeseydi ben çalışmak istiyorum diyincede siz kendinizi önce yola götürün diyor bende meraklı değilim eşimin parasını kullanmaya başka türlü nasıl isteklerimi alicam acaba ona hayir buna hayır düşündükçe sinirim artıyor 

önce (147 puan) tarafından
+1

Bende önce çok takıyordum meşale kendi halı aldı 2 tane 6 metre kare 35bin ben bı yatak odası 3 parça takım halı alcam diye laf etti bende inadına onla gidip aldım kafana yorma eşin bişe demediktrn sonra canım 

+2 oy
önce (19,031 puan) tarafından

Ben öyle uygun gördüm deyip pis pis gülesim var öylesine 

Onuda deniyim sinsi sinsi güleyim 😄

+2 oy
önce (69 puan) tarafından

Evet evliyim ve bi kaynanam var ama asla öyle değil çok şükür ben kendime almasam mutlaka gider o bana alır verir cimrilik yapsam kızar bana kızım parayı insan kendisiyle götürmüyor der kızar bana yani kayınvalidem çok çok iyi biri onun kızı olmadığı için beni çok seviyor ve eğer o bana öyle deseydi vallahi şimdi lafı ağzına tıkamıştım  sen böyle kocam üzülür derdine düşersen sen kendini yiyip bitirirsin olan sana olur bu sefer aldığın şeylerden asla zevk almazsın onun için bişeye burun sokarsa lafını ağzına tıka

+2 oy

Asla asla cevap verme hatta açık şekilde bunları söylemen birşeyi değiştirmiyor için rahat olsun diye söylüyorum ihtiyacım olan şeyleri alıyorum fazlasını değil de.Ben olsam daha fazlasını alırım tahammülüm yok çünkü böyle saçmalıklara 

Söylüyorum gerçekten bazı insanlar çok kit ve cahil allah bizi onlardan korusun

Amin amin o kadar doğru ki bazıları aşırı kıt ne desen de geçmiyor 

+1 oy

bi kaynanam var ama asla öyle değil çok şükür ben kendime almasam mutlaka gider o bana alır verir cimrilik yapsam kızar bana kızım parayı insan kendisiyle götürmüyor der kızar bana yani kayınvalidem çok çok iyi biri onun kızı olmadığı için beni çok seviyor ve eğer o bana öyle deseydi vallahi şimdi lafı ağzına tıkamıştım  sen böyle kocam üzülür derdine düşersen sen kendini yiyip bitirirsin olan sana olur bu sefer aldığın şeylerden asla zevk almazsın onun için bişeye burun sokarsa lafını ağzına tıka hiç susma 

Ne güzel canım Ya bizimki aldığımıza karışmasın yeter valla bişey beklemem ondan eve gelmesin yeter ben giderim ziyarete mecburen sinir bozuyo sadece yoksa o şirret kadın için kendjmi asla uzmem 

Kendini üzme boşver sizde gıcıklığına yapın 

+1 oy
önce (1,940 puan) tarafından

Bi tane de benim başımda var canım.. gerçekten insanı çileden çıkarıyorlar.. Bi de arsızlar kapıdan kovsan bacadan giriyorlar.. hamileydim yazlığa tatile gidecektik eşim laf arasında "zaten dışarıdan yeriz" demek gibi bir hatada bulunmuş. Kaynana beni köşelere çekip çekip "sakın paranızı harcamayın, yemeği evde pişirin" diyip duruyor. İnadına her gün dışarıdan yedim. Hamile hamile iş yapmaya gideceksem ne anladım tatilden. 

Evet Allah'ın cezası tencereye çorba ağzını kapamadan poşete pilav koymuştu dökülüp hepsi birbirine girmişti 2 gün yemek yiyememistim neymiş efendim kızım yermiş 

Kendisi yesin 😡

Yuh ya 🤢 ikinci el eşya verme hastalığı benim kaynanada da var bana kendi fantezi geceliklerini vermeye çalıştı. Git başkasına ver dedim. Yok yakarım başkasına veremem dedi. O zaman bana ne cüretle veriyorsun🙄 görümcelerin buna verdiği yırtık kıyafetleri bana vermeye çalışıyor. Yok çok şükür zevkime göre alan biriyim gidip mağazadan. Ta evlendiğimde bana sormadan kendi kullanılmış sürahisini falan bana getirmiş mutfağıma koymuş. Eşime dedim ben kendim gidip zevkime göre almak istiyorum sürahimi diye. Ne ara geldiyse evimden o sürahiyi beğenmedim diye almış geri kendi evine götürmüş. 

Düğüne çok az kalmıştı, annemle Karaca'dan pembe çok güzel bi uyku seti almıştık. Eşyalar gelince hevesle onu sermiştik kuzenimle. Sonraki gittiğimde kaynana bacısıyla, kendi kızına beğendiremediği nevresim setini sermiş benimkileri kaldırmış. Sonra da "açıklayabilirim" diye sevimli olmaya çalıştı. Ama neyini açıklayacak  yaptığı ortada. O an ne kadar toksik biri ile karşı karşıya olduğumu anladım. 

Bu arada tatile zaten bi onların Sinop'ta yazlıkları var oraya gidebiliyoruz. O da çok fazla gelen oluyor halaları kuzenleri herkesin gözü orda. Fırsat bulabilirsek ne ala birkaç gün kafa dağıtmaya gidiyoruz. Balayımızı düğün hediyesi olarak eşimin kuzenleri ayarlamıştı sağolsun. Görüp görebileceğim tek tatil o butik otel oldu 😅 yazlık da amcasıyla ortak almışlar. Fırsat buldukça gidiyoruz balayı dönüşü o yazlığa bi gittik, peşimizden kaynana da gelmesin mi🥲 sabahın köründe yattığımız odaya dalıp hadi kalk kahvaltı hazırlayalım diye kaldırırdı. Benden büyük ve bekar kızı uyumaya devam ederken yapardı bunu.. 

Eşime hemen kaçmalıyız dedim. Bunların yazlık akraba yazlığı ve her gün bir misafire yemek hazırlıyoruz falan..  Yani balayımın da itinayla içine edildi. Sonra da der ki kaynana "ben kaynanamdan çok çektim, gelinime kaynanalık yapmıycam, onunla arkadaş gibi olcaz" beni öyle kandırdı evlenmeden önce. 

Daha çok şey var da çok uzattım o yüzden kusura bakmayın daha mahrem şeyler.. 

+1

Beterin beteri var canım benimki iftira bile atardı anlatmaya  kalksam roman olur en iyisi Allah'a havale etmek 

Aynen valla Allah bizden uzak etsin onları 🤲💕 O, intikam alanların en hayırlısıdır. 💖🥲

+1 oy
önce (14,028 puan) tarafından

Allah kolaylık versin bacım. Cimri bi insana ne laf anlatabilirsin ne de derdini 

En iyisi sessizce köşeye çekilmek 

+1 oy
önce (948 puan) tarafından

İkinci elden aldım de sende.

O mutlu olsun diye yalan mı söyleyim yani 

Asla söyleme ben olsam surda daha pahalıydı ordan aldım derim 🤣o benim suyuma gitsin ne altan alcam onlar bizi memnun etmeye çalışsin biz niye dünya onların etrafında dönüyor gibi davrancaz ki bosverin

Kudursun bu sefer tartışıcam valla

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 143 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 207 göst.
+2 oy
8 cevap 213 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bircan2 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy