+1 oy
132 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (93 puan) tarafından

1 2 aydır üzerimde bir hal var Ev işi yapmak çok zor geliyor aşırı derecede üşeniyorum bu aralar heleki geç kalkmissam hangi biri yetiscek diyip yapmıyorum motivasyonunuzu nasıl sagliyorsunuz bu konuda nasıl harekete geçiyorsunuz

5 Cevaplar

+1 oy
önce (2,354 puan) tarafından

Valla misafir bu konuda genellikle en büyük motivasyon oluyor ev temizlemek için ben de 36 haftalık hamileyim Sabah kahvaltı yaptım koltuğun üzerinde uzandım Bu saat olmuş hala kalkamadım artık hafifleyip bir an önce iş yapmak istiyorum

-Reklam-
+1 oy
önce (34 puan) tarafından

Bende öyleyim tiroid haşimato rahatsızlığım var 8 yıldır ilaç içiyorum ama bu halsizlik bitkinlik öldürüyor beni yataktan hiç çıkasim gelmiyor birde bugün öğrendim ki romatizma rahatsızlığım varmış 26 yaşındayım birde kan pıhtılaşma var onun içinde 2 yıldır tedavisi gördüm hala görüyorum bende herşey üst üste geliyor .. yani doktora gidin baktırdın derim ♥️

önce (230 puan) tarafından

Tsh kaç çıkıyor sen de, bende de var tiroid çok zor oluyor, şimdi bi de iyot kullanmaya başladım

2 gibiydi değerim Ama ilaç içiyorum levotiron .. 

2 çok iyi, kaç mg içiyorsun ben 50 mg içiyorum ama tsh 8 lerde , düşmüyor sürekli çıkıyor 

Sebebini soyliyim size.. ilk yıllarda ben çok yanlış içerdim ilacı .. 8 yıldır içtiğim için tecrübesi oldum.. 

Kahvaltıdan 2 saat önce içiyorum ilaci örneğin sabah 9 da içiyorum yatağa giriyorum geri kalkıyorum 11 de kahvaltı yapıyorum 

Ve ben düzenli 3 ayda bir doktoruma gidiyorum kontrole ihmal etmiyorum Ve bunu kimse bana söylemedi ne doktor nede birisi .. kendi kendime öğrendim ve değerim çok iyi çok şükür sürekli bu şekilde yapıyorum doktorlar zaten kahvaltıdan 1 saat önce için diyor ben 2 saat 3 saat önce içiyorum daha faydalı oluyor

+1 oy
önce (14,087 puan) tarafından

Ben hep biri çat kapı gelecekmiş gibi düşünüyorum ki olabiliyor da böyle bisi. O yüzden öğlene kadar bitiyor günlük temizligim. İş biriktirmiyorum ortada bisi sevmiyorum zaten

+1 oy
önce (461 puan) tarafından

Biz damar çekeriz isteksizlik yorgunluk halsizlik oldugu zaman damarı çekilmiş derler koca karı lafıda olsa ben inanıyorum babaannem den el kalmış ayrıca kalk abdest al ikindi namazı kıl aç televizyondan bakara suresini üzerindeki negatifler gider inşallah 

Ne anlama geliyor yani damarı çekilmek

önce (461 puan) tarafından

Bi insan bişeyden korkup yada üzülünce falan damarı kaçmış derler bizde ovarak dirsekten okuyarak çekerler damarı belirtilerde bitkinlik üşengeçlik halsizlik uyku halinde olmak falan 

+1 oy
önce (3,036 puan) tarafından

Yapmayarak 😅😅😅😅

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
6 cevap 98 göst.
22 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ervaaaaaa (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
0 oy
6 cevap 216 göst.

413,698 soru

12,453,284 cevap

46,387 kullanıcı

Kategoriler

...