+2 oy
231 göst.
önce Moda kategorisinde (576 puan) tarafından

Kızlar 1 aydır diyet yapıyorum bugün komşuya kahveye gittim.iste komşular ne kadar kilo verdin dediler 8 kilo kadar verdim dedim neler yiyorsun falan muhabbet oldu öyle ama hiç evet vermişsin falan yada fark ediyor demediler acaba fark etmiyor mu :)) niye takıldım onu da bilmiyorum 

12 Cevaplar

+1 oy
önce (8,166 puan) tarafından

Fark etmeseydiler aaa kiz 8 kilomu hic fark edilmiyor sözünü emin ol derlerdi

önce (576 puan) tarafından

Yani hiç tepki vermeyince de acaba hiç mi fark edilmiyor diye düşündüm sadece çok az yiyormuşsn falan oldu 

-Reklam-
+1 oy
önce (131 puan) tarafından

canim insanlardan iyi seyler duymayi bekleme bu surecte kiyafetlerine girebiliyorsan fark var demektir 

Ben fark ediyorum tabiki ama nebileyim söylerler diye düşünmüştüm

0 oy
önce (14,805 puan) tarafından

Arkadaşım 4 kilo vermiş göbeği basenleri girmişti görümce hemen dedim kilo vermişsin diye 

Senin 8 kilo bariz bellidir :)

Yani bende fark ediyorum da neden söylemediler :))

0 oy
önce (2,338 puan) tarafından

Nasıl girdin moda ya benimde başlamam lazim 15 kilo aldım 🥹

Nasıl vericen gazla beni

Vallahi net oldum kafaya koyunca yapıyorsun ilk günler zor oluyor ama sonra alışıyorsun 

Aynen ilk iki gün yapsam aç kalsam ama bi türlü başlayamiyorum

Başla başla pazartesi ;))

Yok kız ya yarın ya hiç ertele ertele olmuyor yarında izin günüm 

Evdeyken bismillah diyim diyorum ama tam emin değilim 

0 oy
önce (11,041 puan) tarafından

Fark ediliyor denilmesi şart değil farketmişler ki kilo vermişsin demişler sonuçta

0 oy
önce (1,981 puan) tarafından

Ben insanlara o kadar detaylı bakmadığım için fark etmem. Dese diyet yaptım o zaman aa evet vermişsin derim anca fark ederim. Bir de yürüyüş ile destekliyor musun yağdan verdiğinden emin misin? En az haftada 2 gün yürüyüş ve protein ağırlıklı beslenirsen kas tan değil yağdan kaybedersin. Bir de online diyetlerde özel tartı olmayınca düzenli olarak metre ölçümü almak gerekiyor. Mesele 2 kilo verdin 1 cm incelme gerekiyor ve tüm vücut incelemesi gerekli yağdan verebilmek için. Bu konuda emin olmak için haftada bir mezura ölçümü yap 

Diyetisyenle kilo verdiğim için yağ ölçümü yaptırıyordm yağdan verdim yani :) 

önce (1,981 puan) tarafından

Ha iyi kendin yapiyon sandım bende gidecektim de şartlar uymadı..Bende kendim başladım evde kendi çapımda biraz uğraşıcam sonra giderim belki 

0 oy
önce (290 puan) tarafından

İşte sırf bu yüzden kimseye diyette olduğumu söylemiyorm :) 

:)) bende söylemeyeyim bari 

0 oy
önce (815 puan) tarafından

2 kilo al aaa sen kilomu aldın derler hemen bilirler ama 10 kilo versende ağızlarını açmazlar kiskancliklarindan

Kesinlikle öyle yaa insanlar güzel şeyleri söylemek istemiyor 

0 oy
önce (1,229 puan) tarafından

Kaç kiloydunuz acaba?cunku kilo coksa disaridan kisi farkedemiyor verilen kiloyu

Evet kilom fazlaydı ama verince 8 kiloya yakın da fark edilir illa ki diye düşünüyorum ablam mesela fark ettiğini söyledi eşim uzakta foto atmıştım oda baya şaşırdı bende kıyafette fark ediyroum ama böyle nebileyim bazıları hiç soylemeyince şaşırıyorum bende birisine durduk yere kilo vermişsin demem de diyet yapıyorum derse mesela ya cidden vermişsin neler yapıyorsun diye sorardm ama onlar sadece kaç kilo verdin az mı yiyorsun ne biraz diyorlar

0 oy
önce (415 puan) tarafından

Bende  kilo verdim. Ama banada kimse demiyo vermişsin diye çünkü hasetler 

Bencede öyleler vermediğimi düşünseler eminim diyet yapiyorsun ama vermemissn diye söylerlerdi :)

Hiç biri umrumda değil canm

0 oy
önce (70 puan) tarafından

7 buçuk aydır diyet yapıyorum tam 22 kilo verdim hala devam ediyorum.. 85 ten 63 e düştüm.. Beni görüpte aa zayıflamışsın demeyen insanlar var canım :D çekememezlikten başka birşey değil.. Kendileri zayıflayamıyor sen zayıflayınca da ister istemez bir çekememe durumu oluşuyor.. Malesef kadının düşmanı yine kadın.. :D boşver sen kimseden iltifat bekleme devam et.. Sen kilonu biliyorsun ne kadar verdiğini biliyorsun aynadaki görüntünü biliyorsun gerisi boş.. 

Bir de şunu ekleyeyim.. 2 kilo alsan hemen aaa kilo mu aldın sen derler verince asla ağızlarını açmazlar.. Yaşamış biri olarak söylüyorum.. :D takılma.. Diyet yaptığını kimseye söyleme.. Yoluna devam et.. Bırak arkandan nasıl zayıflamış desinler bu daha iyi emin ol :D

Cnm diyetislenlemi verdin kilolari

Hayır canım ben kendim kafama göre yaptım.. 

Bende yaklaşık dört aydır uğraşıyorum on kilo verebildim artk çok sıkıldım bırakmak üzereyim bir türlü istedigim kiloya gelemedim 

0 oy
önce (1,463 puan) tarafından

Sen kendin fark etmiyor musun 

Kiyaftelerden vs

Bende 13 kilo verdim 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 413 göst.
10 Ocak 2025 Moda kategorisinde Seher M&M (6,386 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 219 göst.
0 oy