Kızlar 1 aydır diyet yapıyorum bugün komşuya kahveye gittim.iste komşular ne kadar kilo verdin dediler 8 kilo kadar verdim dedim neler yiyorsun falan muhabbet oldu öyle ama hiç evet vermişsin falan yada fark ediyor demediler acaba fark etmiyor mu :)) niye takıldım onu da bilmiyorum
Fark etmeseydiler aaa kiz 8 kilomu hic fark edilmiyor sözünü emin ol derlerdi
Yani hiç tepki vermeyince de acaba hiç mi fark edilmiyor diye düşündüm sadece çok az yiyormuşsn falan oldu
canim insanlardan iyi seyler duymayi bekleme bu surecte kiyafetlerine girebiliyorsan fark var demektir
Ben fark ediyorum tabiki ama nebileyim söylerler diye düşünmüştüm
Arkadaşım 4 kilo vermiş göbeği basenleri girmişti görümce hemen dedim kilo vermişsin diye
Senin 8 kilo bariz bellidir :)
Yani bende fark ediyorum da neden söylemediler :))
Nasıl girdin moda ya benimde başlamam lazim 15 kilo aldım 🥹
Nasıl vericen gazla beni
Vallahi net oldum kafaya koyunca yapıyorsun ilk günler zor oluyor ama sonra alışıyorsun
Aynen ilk iki gün yapsam aç kalsam ama bi türlü başlayamiyorum
Başla başla pazartesi ;))
Yok kız ya yarın ya hiç ertele ertele olmuyor yarında izin günüm
Evdeyken bismillah diyim diyorum ama tam emin değilim
Fark ediliyor denilmesi şart değil farketmişler ki kilo vermişsin demişler sonuçta
Ben insanlara o kadar detaylı bakmadığım için fark etmem. Dese diyet yaptım o zaman aa evet vermişsin derim anca fark ederim. Bir de yürüyüş ile destekliyor musun yağdan verdiğinden emin misin? En az haftada 2 gün yürüyüş ve protein ağırlıklı beslenirsen kas tan değil yağdan kaybedersin. Bir de online diyetlerde özel tartı olmayınca düzenli olarak metre ölçümü almak gerekiyor. Mesele 2 kilo verdin 1 cm incelme gerekiyor ve tüm vücut incelemesi gerekli yağdan verebilmek için. Bu konuda emin olmak için haftada bir mezura ölçümü yap
Diyetisyenle kilo verdiğim için yağ ölçümü yaptırıyordm yağdan verdim yani :)
Ha iyi kendin yapiyon sandım bende gidecektim de şartlar uymadı..Bende kendim başladım evde kendi çapımda biraz uğraşıcam sonra giderim belki
İşte sırf bu yüzden kimseye diyette olduğumu söylemiyorm :)
:)) bende söylemeyeyim bari
2 kilo al aaa sen kilomu aldın derler hemen bilirler ama 10 kilo versende ağızlarını açmazlar kiskancliklarindan
Kesinlikle öyle yaa insanlar güzel şeyleri söylemek istemiyor
Kaç kiloydunuz acaba?cunku kilo coksa disaridan kisi farkedemiyor verilen kiloyu
Evet kilom fazlaydı ama verince 8 kiloya yakın da fark edilir illa ki diye düşünüyorum ablam mesela fark ettiğini söyledi eşim uzakta foto atmıştım oda baya şaşırdı bende kıyafette fark ediyroum ama böyle nebileyim bazıları hiç soylemeyince şaşırıyorum bende birisine durduk yere kilo vermişsin demem de diyet yapıyorum derse mesela ya cidden vermişsin neler yapıyorsun diye sorardm ama onlar sadece kaç kilo verdin az mı yiyorsun ne biraz diyorlar
Bende kilo verdim. Ama banada kimse demiyo vermişsin diye çünkü hasetler
Bencede öyleler vermediğimi düşünseler eminim diyet yapiyorsun ama vermemissn diye söylerlerdi :)
Hiç biri umrumda değil canm
7 buçuk aydır diyet yapıyorum tam 22 kilo verdim hala devam ediyorum.. 85 ten 63 e düştüm.. Beni görüpte aa zayıflamışsın demeyen insanlar var canım :D çekememezlikten başka birşey değil.. Kendileri zayıflayamıyor sen zayıflayınca da ister istemez bir çekememe durumu oluşuyor.. Malesef kadının düşmanı yine kadın.. :D boşver sen kimseden iltifat bekleme devam et.. Sen kilonu biliyorsun ne kadar verdiğini biliyorsun aynadaki görüntünü biliyorsun gerisi boş..
Bir de şunu ekleyeyim.. 2 kilo alsan hemen aaa kilo mu aldın sen derler verince asla ağızlarını açmazlar.. Yaşamış biri olarak söylüyorum.. :D takılma.. Diyet yaptığını kimseye söyleme.. Yoluna devam et.. Bırak arkandan nasıl zayıflamış desinler bu daha iyi emin ol :D
Cnm diyetislenlemi verdin kilolari
Hayır canım ben kendim kafama göre yaptım..
Bende yaklaşık dört aydır uğraşıyorum on kilo verebildim artk çok sıkıldım bırakmak üzereyim bir türlü istedigim kiloya gelemedim
Sen kendin fark etmiyor musun
Kiyaftelerden vs
Bende 13 kilo verdim
413,250 soru
12,442,149 cevap
46,030 kullanıcı