+2 oy
371 göst.
önce Diğer kategorisinde (95 puan) tarafından

Niyeyse bu aralar herkeste şeyi duyuyorum “ya ben çok yalnızım kendimi yalnız hissediyorum kimsem yok” bunu diyenler de etrafında bir sürü kişi var ruhen yanlız hissediyorlarmış. Benim eşim asker gidiyor 2 gün gelmiyor tayini çıkan yerde hiçkimse yok başıma birşey gelse bir Allahın kulunun haberi olmaz bi işim çıksa yardımcı olacak hiçkimse yok ama yine de yanlız olmayı çok seviyorum hiç de bu konuda sıkıntı çekmedim yakınmadım. Benim gibi olanlar var mı? Sizce yanlızlık mı kalabalık mı?

18 Cevaplar

+2 oy
önce (429 puan) tarafından

Yalnızlığı sewerim biri yanımda olsunda bide onun derdini dert edip halbuki böyle dediğime bakma çok dert ederim .....Ama cidden yalnızlık kendinle kalmaktır. Birinin duygu düşüncelerini taşımak yük ya 🙃

önce (95 puan) tarafından

Kendi derdin yetmiyormuş gibi bir de başkasını derdini sırtlamak sıktıntı ya. Valla ben kendi derdime çare bulamıyorum onlar anlatınca ben kafama çok takıyorum o yüzden mümkün olduğunca telefon açmıyorum benim rüyalarıma giriyor bazı şeyler bi süre sonra 😂

Çocuğun varmı inan çocuk olduktan sonra kalabalık ortam istiyorsun  ilk ben sen gibiydim sonra değişiyor insan bundan emin ol

Yok 2 ay önce düşük yaptım. Şuan istiyoruz hatta diyorum Allahım ikiz nasip et. Çocuk çok seviyorum hem sağlım bilgilerim hem tecrübelerimle bi sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum . Yeter ki olsun valla hepsine katlanırım. Ama bazen böyle ablamda görüyorum cinnet falan geçiyor o aralar bi tırsıyorum yalan yok 😂😂 ama ben çok sakinim çocuğumda öyle olur diye düşünüyorum yani umarım 😁

Benim büyük sakin küçük felaket .....  O işler keşke öyle olsa bize benzeseler yalnızlığı çok seven ben çocuklar yalnız kalmasına döndüm şimdi ya onlarla uğraşmaktan  sıkılıp kendime arkadaş ariyom yada onlar evde çok sıkıldilar kendimizi dışarı atıyoz Allah sanada nasip etsin bigün bu dediklerimi hatirliyip anlican  şimdi yalnızlık güzel sana  sonra çevrem olsun diyosun

Hayırlısı bakalım benim şuan tek dileğim bir evladımın olması açıkçası. Zaten benim annem çok pimpirikli çok evhamlı 2 ay hamile kaldım 10 kere geldiler yok yemek yapamazsın yok dinlen falan diye ben çocuk doğursam bana taşınırlar ablamla herhalde 😂😂😂

-Reklam-
+2 oy
önce (6,990 puan) tarafından

Yalnızlık bana göre değil kalabalığı seviyorum. Arada kafa dinlemek gerekiyor tabiki ama genel olarak yalnız çay bile içmek istemem

İnsan bazı şeylere mecbur kalınca yapıyor malesef. Ben kalabalık bir aileden geldim ama şuan o kadar yalnızlığa alıştım ki annemlerde çok duramıyorum eve gelince ahhh huzur diyorum kendini dinleyecek düşünecek vaktin çok oluyor . Çayı eşimle içiyorum 😂😂 dedikodumu eşimle yapıyorum. İnan evliliği gerçekten yaşıyorum ve bu o kadar güzel ki. Allah herkese nasip etsin 🙏🤍

önce (6,990 puan) tarafından

Amin canım kafa dinnlemekte fena değil tabi😁ha bende herşeyi eşimle yaparım tabi evliliği bende yaşıyorum ☺️ama kendi ailem burda çoğu şeyde yanımdalar

Ay valla ben kendi ailemi de istemiyorum yanımda ya çünkü bi süre sonra eşim de üzülecek senin ailen burda benim ki yok diye . Kafamız rahat en azından 

+2 oy
önce (751 puan) tarafından

Ben de dört sene olacak neredeyse herkesten uzaktayım evet sevdiklerini ozluyorsun. Ama mesela aileleri ziyarete gidip orda uzun süre kaldigimizda eşimle tartismalarim oluyor elbet kafaya birşeyler takıyorsun haksızlıklar oluyor. O yüzden çekirdek aile ben böyle daha mutluyum. 

En azından canımız istediğinde çok sikildigimizda ozledigimizde ailelerimizin yanına gidiyoruz ağzımızın tadı çok bozulmadan da evimize dönüyoruz 😅

Ben kafa olarak seviyorum yalnızlığı ya sadece çocuk olduktan sonra insan bı destek arıyor çok uykusuz kalıyorsun yoruluyorsun kimsen olmuyor. Ama oğlum 16 aylık olacak o uykusuzluklara da alisti artik bünyem 😅🤷🏼‍♀️

Geçen benimde bı arkadaşım telefonda çok yalnız olduğunu soyluyordu ama tüm aileler akrabalar arkadaşları yakınında dediğin gibi ama mental olarak yalnız hissediyor. Bizler belkide bu hayatı kabullendigimiz için zor gelmiyor bize🤷🏼‍♀️ üç kişi yaşıyorum hayatı ama yalnız hissetmiyorum şükür 😊

En güzeli ya. Çocuk olunca zorluklar oluyor tabi ama biri destek olsa bir gün olur iki gün olur yine günün sonunda sana kalıyor. En başından zorlukları çekip alışıyorsun sonraki çocukta tecrübe ediniyorsun. Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat nasip etsin. 

önce (751 puan) tarafından

Aynen öyle canım. Bı hafta falan kaldığımda mesela bakıyorum birileri sürekli birşey diyor kendi kurallarin cignenmeye başlıyor çocukla ilgili falan napcagimi bilemiyorsun ayıp olur diye birşey de diyemiyorsun. Bu tarz şeyler için kafa rahat daha iyi böyle. Ailemi de özlüyorum ama şükür sık sık geliyorlar ben her zman gidemesem de öyle halloluyor 😊 sağol canım amin ❤️ Allah sana da nasip etsin inşallah hayırlısıyla ❤️

Amin inşallah Allah razı olsun çocuk yapması bi dert doğurması bir dert büyütmesi apayrı bir dert alışıyor insan herşeye amannn 😂😂

+1 oy
önce (3,080 puan) tarafından

En yalniz kisilerden biri olarak bu konuda konusabilirim 

Ailem yok kaybettim esim asker basimda yok esimin ailesiyle gorusmuyoruz 

Yalnzlik zor annem yasasaydi kimsenin yoklugu koymuyordu ama annrm oldukten sonra etrafinda herkrste olsa yapayalnzsin 

Yalnizlik artik herkesin bi yerde kendi secimi olms cunku hayat zor insanlar yorucu bilincli yalnizligi tercih edenleri de anliyorum bu konuda

Ama mecburi yalnizlik kor kuyulardaki Yusuf u andirir 

Ne agir imtihanda oldugunu anca o zaman idrak edrrsin dilerim boylesi imtihanla kimse karsilasmaz

Gelelim cevremde herkes var ama manevi yalnizim diyenlere bunu dile getiren de muhattaplari da iletisim de kimse kimseye emek ,deger vermiyor anlamaya anlasilmaya ozen gostermiyor  tuketim toplumu olduk ac bitir tuketimler dostluklar yeni dunya trendi boyle buna yapilacak bisey yoktur her donemi kendine ozgu sorunu oluyo tek tarafli emekle iliskiler yurumuyor zaten verilen emekte suistimal edildigi icin insan ister ostemez kendisj de ugrasmiyor

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın tabiki sizin için çok daha zordur Allah kolaylık versin. Dediğiniz gibi bazıları için bu konu kendi seçimi olmuş gibi. Örnek vereceğin yengem var abimin eşi . Abimin iş nedeniyle ailesine 1.5 saat mesafede oturuyor. Benim bütün ailem onlarla aynı mahallede(4 ev) ama sürekli yanlız olmaktan yakınıyor kendisi de her ay baba evine gidip 1 aya yakın kalıyor hani bizimkiler olabildiğince çocuk konusunda olsun ev konusunda olsun yardımcı oluyor ama sorduğunda ben yanlızım kimsem yok istiyor ki ailesi yanında olsun. Bizim turumuzda olsaydı nolurdu çok merak ediyorum. İşte derler ya varlık içinde yokluk diye aynı öyle 

Tsk.ederim Amin Allah razi olsn

Acik konusacagim sizin ailenizin varligi yengeniz icin bir anlam.ifade etmiyor artik gunumuzde de herkrs kendi ailesiylr gorusuyor tum arkadaslarim oyle tesbihte hata olmaz.artik.erkekler gelin gidiyor yengenizin skntisi ayan beyan bundan 

Şahsen ben eşime her derdim ne senin ailene yakın oturalım ne kendi aileme. Çünkü biri birinden yakın veya uzak olursa kıskançlık başlıyor sıkıntılar çıkıyor. Allah kimseyi ailesiz bırakmasın varlıkları bile yetiyor çok şükür. Asker eşi olmak zor mu size peki ç

önce (48 puan) tarafından

Başınız sagolsun :( cok yakın arkadasımın annesi 5 ay önce vefaat etti daha dün telefonda konusurken aynısını dedi okadar yanlızımki dedi Annen yoksa kimsen yokmuş dedi etrafında okadar insan olmasına ragmen kendini cok yanlız hissediyor cok mutsuz eşiyle arası kötü eşinin ailesiyle konusmuyor cok kötülük yapıyorlar Rabbim ikinizinde gönlünü ferahlatsın

Bu dunyada abarti gelecek ama evlat bile insani anne kadar sevmiyor anne kadar dusunmiyor bu gercek annen yok kimsen yok annenin ikamesi asla yok ne es ne dost ne arkadas ne evlat 

Bir anda buyumek zorundasin skntini da sevincino de icome akitmak zorundasin 

Allah yardimcimiz olsn bu devirde annesiz olmak bir kat daha zor benim kizkardesim de yok

önce (48 puan) tarafından

Canım benim :( Rabbim Cennete sizi kavuştursun 

+1 oy
önce (206 puan) tarafından

İlk zamanlar zoruma gidiyordu yanlız olmak şimdi hoşuma gidiyor 

Çok güzel dimi 😂😂 valla ben bayılıyorum şahsen. Eşim varken bol bol vakit geçiriyorum o yokken kendimi geliştiriyorum yapboz el işleri vs insan uğraşacak şey buluyor ya . Az insan çok huzur 

Aynen öyle bende istediğim gibi uyuyorum kalkıyorum istersem kitap okuyorum istersem tv izliyorum kalabalık olsa her kafadan bir ses 

Misss en güzeli Allah huzurunuzu mutluluğunuzu bozmasın 🧿

Amin hepimize huzur versin Rabbim 

+1 oy
önce (952 puan) tarafından

Eğer kendinle iyi anlasmayi başarabilmişsen yalnızlık çok keyifli bence

Aynen öyle yani herşeye vaktin oluyor kafa yorabiliyorsun hayatın tadına bakabiliyorsun kalabalıkta düşünce yoğunluğu oluyor dünya yorgunluğu geliyor . Yalnızlıkta kendini buluyorsun ben şahsen seviyorum 

Kesinlikle öyle. Ben bekarken heryere yalniz giderdim. Yagmurlu havalarda bi kafeye gider kahve içer uzun uzun tek başıma otururdum. Kitapcilari gezer, kendi basima alışveriş yapardım. Kendime cogu zaman espriler yapar uzun uzun gulerim hala 🤣 simdi cocuk var koca var hicbirini yapamaz oldum güzeldi iyi geliyor insana. Kalabalikta insan kendinden uzaklasiyor hatta unutuyor bile. 

Kendi kendine espri mi yapıyordun 😂😂😂😂😂 valla ben eşim varken mutluyum eşim yokken de mutluyum ama çocuk için bilemeyeceğim daha yok olursa da salıver sokağa aman 😁

Hahaha evet kendi kendine espri harika bisey 🤣 ben galiba cok normal değilim 🤣🤣  ah ah bi olsunda bak birak sokaga salmayi bi an gozunun onunden ayiramiyosun ☺️ en hayırlı vakitte oda olsun insallah😇

Amin inşallah bakalım hayırlısı teşekkürler 🤍🙏

+1 oy
önce (4,336 puan) tarafından

image

Hafta içi bu yazıyı görünce onları biraz anladım. Yine de istisnalar dışında mutlu olmak bizim elimizde. Herkes yalnızken de mutlu olmayı öğrenmeli. Hepimiz bir imtihan içindeyiz aile eş arkadaş akraba. Fakat bunlara takılmadan yalnızca hayatın tadını çıkarabiliriz🌷 Ne zaman yalnız hissedip hüzne kapılacak olsam Rabbimden utanırım, Efendimiz aleyhisselamın yaşadıklarını düşünür ondan utanırım. 

Ay ben bir yere gitsem ne kadar mutlu olsam da sürekli eve gitmeyi düşünürüm ahshah hem ev kuşuyum hem yalnızlık sever🩷 tek başıma kahvemi alıp göl kenarında güzel bir yerde içmeyi de severim ama artık yalnız gidip başıma bişey gelmesinden korkuyor eşim🥀

Ne kadar güzel bir söz ve çok da haklı. Aslında anlatmak istediğim buydu. Bende öyleyim annemlere gidiyorum bazen yatıya ama 2-3 günden sonra diyorum evimi özledim gitmek istiyorum diye seviyorum ben ya kendimle kalmayı. Yanlızlık Allah’a mahsus zaten hiçkimse yanlız değil 

Keşke herkes anlasa ya. Çok içli dışlı olmayı seven bir çevrem var. Ya hep ya hiç modundalar bu yüzden ortalama normal şekilde görüşemiyoruz. Bir kere görüşmeyi kabul etmesem hemen kötü bir sebep arıyorlar işte sevmiyor muyum sıkıldım mı falan. Yaz geliyor yine benim derdim bu çocuğu sokağa çıkarıyorum ben de zikir çekiyorum kitap okuyorum punch falan yapıyorum ama bir yalnız bırakmıyorlar. Haftada bir iki beraber de oturabiliriz ama daha dün görüştük diyip bırakan yok mesela dışarı çıkmaktan soğuyorum bu yüzden. 

Aynen öyle ya. Eşimin bi arkadaşı vardı eşler tanışsın dediler. Bir gittik bir geldiler amannn ondan sonra düşmediler yakadan haftanın 4 günü arayıp size geliyoruz diyorlar ya ben rahatsızım belki, belki programım var yok anlamıyorlar. Bi de işimiz var diyince küsüp darılıyorlar. Bende muhabbeti kestim ne gerek var be. Eşimin hattına katlandım 2-3 sefer daha da yok istemem yani. Bazıları çok sıkıntılı yok desen küsüyorlar gel desen abartıyorlar dediğin gibi. En iyisi yanlızlık 

En iyisini yapmışsın ya hiç sevmem. Karşımdakine de ne kadar sevsem de böyle yapamam. Tadını çıkaralımm

+1 oy
önce (263 puan) tarafından

Eşimin memleketine taşındık, onun bütün ailesi burda ama herkesin hayatı var eltimle iyiyiz ama yaş farkımız fazla onun çocukları büyüdüğü için beni her çağırdığı yere gidemiyorum iki bebeğim var , onlar dışında kuzenlerinin hiç biri taşındım diye gelmedi bile bütün gün evde yalnızım Cat kapı gelen giden yok o konudan iyi fakat bazende insan istiyor insan annem uzakta diye sıkılınca herşeyi anlatamıyorum, derdimi anlatacağım kimse yok gibi geliyor. Ama tabikide yalnız değilim eşim var iki bebeğim var. 

İyi en azından gidip gelmeler yokmuş. Ya aslında bu gibi durumlarda tek dayanağın eşin oluyor. Benim de bazen anlatmak istediklerim konuşmak istediklerim oluyor bakıyorum kimse yok yanımda oturuyorum eşimle konuşuyorum anlatıyorum. Diyelim eşimle tartıştım bunu bile gidip eşimle konuşuyorum işte en önemli nokta da bu gören herkes diyor ne kadar güzel bir evliliğiniz var.(maşallah diyim nazar etmiyim) yani güzel olmasının nedeni bu herşeye konuşuyoruz tartıştığımızda oluyor küstüğümüzde ama dönüp dolaşıp yine birbirimize sığınıyoruz. Küstüğümde gidecek bir ailem yok yanımda onun da aynı şekilde ve bu gerçekten çok iyi birşey tabi benim küsmem 10 dakika falan oluyor ama 😂😂

+1 oy
önce (3,106 puan) tarafından

Eve cok yabanci sokmayi sevmiyorum ben mesela. Akrabalar disinda da cok samimiyet kurmuyorum, akrabalarla da zirt pirt gorusme tataftari degilim. Evet insana insan lazim, ama guven kurmak cok zor. Birde insanin kendi yapisina da bagli, ben sakin yasamimi seviyorum, afedersiniz nerde cokluk orada b.kluk demisler. Lafa soze kafa yormuyorum en azindan

+1

Aynen öyle. Zaman kötü zaman gelirler senle samimi olurlar ama arkandan kuyunu kazarlar. Çok yaşadım çok gördüm. O yüzden az insan çok huzur demişler en iyisini yapıyorsun.👏

+1 oy
önce (443 puan) tarafından

Yerine gore esim dostumla da gorusurum yerine gore de yalnizim ikisinden de sikilmiyorum 

Ya tabiki bende aileme gidip geliyorum komşularla takılıyorum ama bazıları var istiyor ki her gün misafir gelsin gitsin her gün dışarı da gezsin her gün annesi gile gitsin falan bu garip geliyor bana 

önce (443 puan) tarafından

Ay yok asla bana gore degil ben evimde oturmayi seviyorum o kadar gezsem evin isi gucu nolcak 

Aynen öyle bazıları var öyle işte 

+1 oy
önce (852 puan) tarafından

Ya ben kalabalık bir ailede büyüdüm. Şuan ailemden uzakta evliyim. 1 tane bile arkadaşım yok. Yani kendi şartlarımda tercih edip tanışıp arkadaş olduğum kimse yok. İki komşu var ikisi de akraba zaten. Arada onlarla görüşüyorum. Ama çok fazla da gidip gelmemeye çalışıyorum. Yalnız olmak o kadar da kötü değil bence ben seviyorum. Zaten iki tane çocuğum var. İkinci olana kadar hep onunla vakit geçiriyordum. Oğlumla olmak bana dedikodumu yapıp yapmadığından emin olmadığım insanlarla olmaktan daha iyi geliyor.

En azından kafan rahat. Emin ol yakın olduklarında fitne fesattan dedikodudan günahtan başka birşey yapmıyorlar. İyi yapmışsın samimiyet kurmamakla az insan çok huzur. Maşallah Allah bağışlasın 2 evladın varmış zaten onlardan başını kaşıyacak vaktin yoktur bir de böyle şeylerle uğraşma amannn. Allah hayırlı evlat nasip etsin 

önce (852 puan) tarafından

Aminn cümlemize 🤲 aynen öyle herkes dedikodu peşinde enerjimi düşürüyorlar daha çok.

No akraba no dırdır 😂😂

+1 oy
önce (1,484 puan) tarafından

Bu uygulamayı kullandığına göre sende sohbeti seviyorsun. Yani yanlizligi sevmiyorsun aslında. Sadece sana kimsenin gereksiz konusmayacagi bir ortam arıyorsun bence. Burdaki herkes anonim. Rahatça konusabiliyorsun yargilanmamak icin diye düşünüyorum 

Aslında ben sadece soru sormak için kullanıyordum ama bi istisna yapayım dedim 😂😂😂 dediğin gibi burda kimsenin bana zararı yok ama bu konuştuklarımı akrabalarla konuşsam abovvv ben sohbeti yerine göre seviyorum bazen hiç olmayacak ortamda hiç olmayacak şeyler konuşuluyor. Dün baktım kimse yok uyumayanlar var gece 3 de dedim sohbet edelim 🤭 

+1 oy
önce (2,855 puan) tarafından

Çevrende insanlar varken yalnız kalmak aşırı zor bir durum. Bekarken aile apartmanında babannem ve dedemle büyüdüm. Evin tek çocuğu gibi olunca şımarıktım ve o kalabalığın içinde yalnız kalmak bir lüks oluyordu, kendi isteğimle kendi kabuğunda yaşıyordum. Ama evlenince aşırı zorlandım, çevrem kalabalıktı ama yalnız bırakılıyordum. Heleki kaynanamgille yaşarken, eşim görüncemle kavga edip küsünce evde kimse bizimle konuşmazdı. Eşim akşam nöbete gidince tek başıma kalırdım evde. Görüncem kahve yapsa bana yapmazdı, onlar 3 kişi balkonda otururdu ben salonda tek başıma kalırdım. Deli gibi eşime mesaj atıp dururdum. Şükür evimiz ayrıldı, gene kaynanam eltim ve görümcemi benden ayırır ama gözüm görmüyor en azından

Zor bi durum olmuş ya neyse en azından ayrılmışsınız. Valla benim şöyle bi huyum var hiç böyle şeyleri takmıyorum. Benim kaynana tarafında da çok ayrımcılık oluyor ama ben hiç umursamıyorum bile. Eltimi her gün arar beni ayda yılda bir diyorum ki çok şükür her gün  aramıyor. Ben samimiyet kurmayı sevmiyorum sende arana mesafe koy bence en güzeli o hiç yanaşma emin ol asıl mutluluğu o zaman buluyorsun. 

+1 oy
önce (69 puan) tarafından

Ben seviyorum evet duygusal olarak kocam beni yalniz birakmiyosa gun icinde hic yalnizlik çekmem. insan iki guzel laf duymaya sohbet etmeye ihtiyac duyar elbet. bunlari kocayla halledebiliyosaniz sanslisiniz yoksa yalniz hisseder bi arkadas ararsiniz 

Aynen öyle. Benim kocam sadece eşim değil arkadaşım ailem dostum sırdaşım herşeyim. Ben herşeyimi onunla paylaşıp yapıyorum o yüzden hiç arkadaşa ihtiyaç duymuyorum yokta zaten. Annemler çok üzülüyor keşke biraz akraba falan olsaydı yanlız kalmazdın diye ben diyorum aman aman benden uzak 😂😂

+1 oy
önce (947 puan) tarafından

Yanlız mı yalnız mı karar ver 😂😂 YALNIZLIK  kendi ile barışık, kendinden zevk almayı bilen insanlara güzel gelir. Kendini, kendi dahi çekemeyenlere zor. 

Amannnnn ben klavye insanı değilim 😂😂😂 anlatmak istediğim de az buçuk buydu kendinle kalmayı vakit geçirmeyi sevdikten sonra zor gelmiyor insana. Aksine kalabalık ortam çok zorlayıcı oluyor bazen. 

önce (947 puan) tarafından

Ayyyynen öyle 😂

0 oy
önce (255 puan) tarafından

Yalnizlik guzeldir bence esimve cocukkarim olsa yanimda sadece keske.arkadasim da yok arkadas kavramina inanmam cunki bence yok bu devirde her kes her kesin ardinca konusuyor etrafimdaki kimse tek yuz deyil bi kac tane maskelseri var.benim en yakinim Yuce Allahim.onunla dertlesmeyi daha cok seviyorum:)

Ne kadar güzel. Bence de eşin ve çocukların olsa yeterli zaten onlar sana dostta oluyor aile de 

0 oy
önce (20,522 puan) tarafından

Nitelikli kalabalıkla biraz vakit geçirdikten sonra yalnızlık tercihim. İkisi olmadan da olmuyor. İnsanız ve başka insanlarla iletişimle var oluyoruz. Yani yalnızlık bazen hoşa giden bişey olsa da çok sağlıklı bişey de degil. Herşey dozunda güzel diyorum. 

Benim 24 😂😂 ben şimdiden böyleyim ileriyi düşünemiyorum 

Noldu sana bacım böyle bu yaşta 🤣

Doğduğun ev kaderindir demişler 😂😂😂 ailem değil ama akrabalar falan çıngıraklı yılan bir de iki üç dost kazığı yiyince böyle oluyorsun bir de iş hayatı falan derken yoruldum valla dünyanın yükünden . Şimdi kendimi sadece eşime adamış durumdayım 

Valla dediğinin hepsi bende de var. Heralde fıtrat meselesi bu ya 😁

😂😂😂 aynen öyle valla 

0 oy
önce (3,984 puan) tarafından

Yalnızlığı seviyorum cümlesine hiç katılmıyorum arayıp bi kahve içelim diyen arkadaşla bütün stresini atınca anlıyosun ihtiyacının olduğunu ne bileyim cay yapıp güzel manzara eşliğinde sohbet etmek, sıkıldım yürüyelim demek.. onların tadını bilmeyen böyle kafa dengiyle karşılaşmayan Yalnızlığı sever bakın bütün sırrını dökmekten bahsetmiyorum sohbet havadan sudan

Bende buna katılmıyorum. Benim arkadaşım yok değil var ama çoğuyla artık görüşmeyi bıraktım gerek yok çünkü. Eşim yetiyor bana herşey için. Kişiden kişiye göte değişebilecek bir görüş soru bu 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 117 göst.
+1 oy
1 cevap 44 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Meleknur33 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (3,729 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (196 puan) tarafından soruldu

413,266 soru

12,442,583 cevap

46,041 kullanıcı

Kategoriler

...