Bebek kabız oldu kızlar nasıl geçer doktora götürmeli miyim dışkısı az ve siyah renkte
Kabızlıkta dışkı her renkte de geliyor ya yeşil bazen siyah değişiyor. Doktora götürün mutlaka tabi ama Makat bölgesine kulak çubuğuyla biraz zeytinyağı sürün isterseniz belki kabızlığı geçer. Annemler öyle yapardı . Geçmiş olsun şimdiden
Zeytinyağını hafif ısıt. Sıcaklığı bebeğin dayanacağı kadar olsun ve makat bölgesine kulak çöpü ile uyar. Birazda zeytinyağından içirebilirsin.( Doğru bir yöntem olmayabilir. Ben bu şekilde yapıyorum)
Demir ilacı siyah renk yapıyor. Ondsm olabilir mi?
Ve kabızlık için kuru kayısı ve kuru incir iyi gelir. Ya direkt yedir ya az suda hasla.yumusayincs blenderdan gecirip mamalarina katarak yedir. Bol su içmesi de lazım.
Senin bebe nasil oldu cano
Maşallah şükür şuan gayet iyi. Sabah gözlerini açti yatakta doğruldu. Kollarını havaya kaldırdı. Şok oldu. Kendimi çok iyi hissediyorum diyip sevindi 🤣 elelri soğuk usuyo ateşi de yok ama . Şuan evde hem kalorifer hem klima çalışıyor 🤣
Oh oh iyi masaAllah cok sevindim kendimi iyi hissediyorum demesine yavrum benim gelmis gecmis olsun insaAllah
Amin sagolasin dostum ☺️
Gunde bi cay kasigi zeytinyagi ver kayisi veya erik suyu icir bitki caylari ilik su ve bal.Kabizlik yeniyse doktora gitmeye gerek yok 1 haftayı gecince gotur
1 cay kasigi Hindistan cevizi yağı verin ve lütfen hiçbir şeyle popoyu uyarmayin oradaki kaslar oldukça hassas
413,407 soru
12,446,173 cevap
46,153 kullanıcı