+1 oy
60 göst.
önce Diğer kategorisinde (710 puan) tarafından

Bebek kabız oldu kızlar nasıl geçer doktora götürmeli miyim dışkısı az ve siyah renkte 

5 Cevaplar

+2 oy
önce (95 puan) tarafından

Kabızlıkta dışkı her renkte de geliyor ya yeşil bazen siyah değişiyor. Doktora götürün mutlaka tabi ama Makat bölgesine kulak çubuğuyla biraz zeytinyağı sürün isterseniz belki kabızlığı geçer. Annemler öyle yapardı . Geçmiş olsun şimdiden 

-Reklam-
+1 oy
önce (145 puan) tarafından

Zeytinyağını hafif ısıt. Sıcaklığı bebeğin dayanacağı kadar olsun ve makat bölgesine kulak çöpü ile uyar. Birazda zeytinyağından içirebilirsin.( Doğru bir yöntem olmayabilir. Ben bu şekilde yapıyorum) 

+1 oy
önce (20,529 puan) tarafından

Demir ilacı siyah renk yapıyor. Ondsm olabilir mi?

Ve kabızlık için kuru kayısı ve kuru incir iyi gelir. Ya direkt yedir ya az suda hasla.yumusayincs blenderdan gecirip mamalarina katarak yedir. Bol su içmesi de lazım. 

önce (525 puan) tarafından

Senin bebe nasil oldu cano 

Maşallah şükür şuan gayet iyi. Sabah gözlerini açti yatakta doğruldu. Kollarını havaya kaldırdı. Şok oldu. Kendimi çok iyi hissediyorum diyip sevindi 🤣 elelri soğuk usuyo ateşi de yok ama . Şuan evde hem kalorifer hem klima çalışıyor 🤣 

önce (525 puan) tarafından

Oh oh iyi masaAllah cok sevindim kendimi iyi hissediyorum demesine yavrum benim gelmis gecmis olsun insaAllah 

Amin sagolasin dostum ☺️

0 oy
önce (70 puan) tarafından

Gunde bi cay kasigi zeytinyagi ver kayisi veya erik suyu icir bitki caylari ilik su ve bal.Kabizlik yeniyse doktora gitmeye gerek yok 1 haftayı gecince gotur

0 oy
önce (1,914 puan) tarafından

1 cay kasigi Hindistan cevizi yağı verin ve lütfen hiçbir şeyle popoyu uyarmayin oradaki kaslar oldukça hassas

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 152 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.
0 oy
10 cevap 317 göst.
+1 oy
7 cevap 124 göst.

413,408 soru

12,446,232 cevap