+4 oy
371 göst.
önce Diğer kategorisinde (434 puan) tarafından

Kimse benimle arkadaş olmak istemiyor😔 komşularımı Bi yerde görürsem selam verirler. Kapı komşumla samimi olmaya çalıştım o olmak istemedi, istemiyorlar. 4 ay önce Kızımın sınıfından Bi kaç veli bana geldiler öyle güzel ağırladım ki onları kendileride şaşırdılar Bi velimiz dedi 1 gün ayarlayayım bize gel hep beraber bizde toplanalım diye 4 aydır  ayarlamaya çalışıyor story paylaşıyorlar sürekli dip dibeler bir birlerine gidip geliyorlar. Bunun farkına vardım kimse benimle arkadaş olmak istemiyor 3 çocuklu diyemiyim onların da 2 çocuğu var 

12 Cevaplar

+5 oy
önce (1,260 puan) tarafından

Valla benimle arkadaş olsunlar diye afedersin ama kendimi yırtamam. Evet misafir berekettir karşılığını beklememek gerek ama sen 3 çocukla çok güzel ağırlayıp üstüne sürekli buluşup seni çağırmıyorlarsa ben bundan bir art niyet ararım yani 

önce (1,678 puan) tarafından

Sumosuma katılıyorum eklicek biseyim yok tsk sksks

önce (434 puan) tarafından

Yani hata bende mi diye düşünüyorum masamı görseydin en güzel şekilde ağırladım onalrı için sunumluk aldım kızım istedi diye kendileri de dedi biz böyle Bi masa görmedik 

önce (1,260 puan) tarafından

Semoşum kalp kalp ❤️ 

Canım evet hata sende, insan yerine koyup evine alıp hizmet ettiğin için 😌☺️ kendine başka arkadaşlar bul derim. Değer veren insanlar gibi 

-Reklam-
+5 oy
önce (291 puan) tarafından

Kimse ile arkadaş olmaya çalışma çünkü insanlar kendini ezik gören hisseden kimse için değer verip uğraşmazlar her zaman özgüvenli kendi ile barışık bir insan ol bırak onlar seninle iletişim kurmaya çalışsınlar kendimden örnek verebilirim ki sana nispeten bende her zaman aranılan sorulan sürekli davet edilen bir bireyim kimseye eyvallahım olmaz beni kabul eden bu şekilde eder kendime güvenim sonsuz çevremdekiler de bunun farkında hersey sende biter bunu unutma zaman insanı değiştiriyor değiştikçe yenileneceksin duruşun dik olsun ve ne olursa olsun topluma girdiğin zaman sırtın dik otur herşey görselikte başlar öpüyorum seni ♡

Teşekkür ederim canım bu yazdıklarını dikkate alacağım ❤️

+3 oy
önce (1,996 puan) tarafından

Çok istekli durduğun için olabilir. Mesela çok güzel ağırladığını söylüyorsun onları. Belki bunun altında ezilmiş olabilirler. Senin kadar becerikli değiller belki.. frekanslarınız uymamış olabilir.. onların seni aralarına almaması, seni itici yapmaz. Sadece yanlış kişilerle doğru ilişki kurmaya çalışarak hayal kırıklığına uğradın. 

Biliyorum insan kendini çok kötü hissediyor. Benim de başıma geliyor. Çok yakın birinin benden hoşlanmadığını farkediyorum. Görüşmek zorunda olduğum biri. Aynı ortamda bulunmak zorundayım aileden biri. Sonra bu durumu kabullendim. Çünkü benden hoşlanmak zorunda değil kimse. Benim de hoşlanmadığım kişiler var. Varlığı ile bile bana yük olanlar var. 

O zaman bırakalım herkesi kendi haline. Mesafemizi koyalım. Sevmeye ya da sevilmeye uğraşmak yerine, bizi sevenlerin ve sevdiklerimizin değerini bilelim💐💖

+1

Ben gerçekten çok güzel Bi masa sunumluklar hazırladım en çok ta kızım için yaptım, onlara karşı İstekli gözükmüyorum mesela 4 aydırr davet edecekler hiç. Konuyu açmadım story lerin de görüyorum gayet güzel sofralar hazırlaya biliyorlar 

+2 oy
önce (3,909 puan) tarafından

Valla agrimadik başıma çabut sarmam 

Bırak olmasınlar işte daha ne 

Bu devirde arkadaşlık dostlukmu kaldı 

Evinde yer içerler iki gün sonra kuyunu kazar arkandan konuşurlar 

Böyle olacağı iki iki daha dört 

Bosver uzak mesafeli ol 

Kafanı agritma 

Millet çıkarcı menfaatci olmuş 

Dostluk filan palavra yani

İnsan gurbete olunca iki insan görüp muhabbet samimi olmak ister ama insanlar neden uzak duruyor onu da anlamadım 

+1 oy
önce (1,842 puan) tarafından

Kaçan kovalanır..birak umursama başını dik tut  istekli gözükme slmini ver yine ama kendini hırpalama. O zmn herşey daha iyi olur 

Bende artık öyle yapıyorum 

0 oy
önce (748 puan) tarafından

Valla canım bende aynı öyleyim. Komşuluk ölmüş diyorum ama bı bakıyorum yanyanalar hâlbuki bende iyi ağirlarim çok şükür. Hani insan var hiç misafir komşuluk sevmez o yüzden gidip gelmez ama ben öyle değildim severim insanlarin evime gelmesini ama bazen düşünüyorum insanoğlu nankördur. Gözünü cikarsan o senin evini görse beğenir ve kıskanır çekemez güzelliğini akıllı oluşunu. Çünkü tanımayız akraba değil bişey deil belkide bu yüzden gelmiyorlar ve paylaşım yapıyor swn de görüyorsun. Ama hiç umrumda olmasın bak haberlere. Nelr oluyor neler komşuya güven yok. Ne yapacağı belli değil. Kimseyi evine alma gelmzlerse. Sen iyi niyetli olursun ama karşındaki değil.  Bende darbeler yedim komşulardan bilirim. 

Kapı komşumun başına bi olay geldi komşularım dan daha çok yardımcı oldum şayet benim komşum bana böyle destek olduğun yardımcı olacak ben evimde güzel şeyler hazırlayıp kahveye çağırırım. Velileri davet ettim yemin ederim ki öyle bi masa hazırladım ki sunumluklar falan kendileri de dedi biz böyle Bi masa görmedik diye ama keşke yapmasaydım 

önce (748 puan) tarafından

Bilmiyorum burda da öyle var.  O kadar hazırlık yaparim severek agirlarim sonra gidiş o gidiş. Anlamadım. Düşünüyorum da kiskaniyorlar diye mi yoksa başka sebep mi 

0 oy
önce (953 puan) tarafından

Ben de çok seviciyim o yüzden arkadaşım yok çevrem olsun istiyorum ama ben de herkesle canım cicim olamiyorum

önce (2,705 puan) tarafından

Bilmiyorum ya bende iyi değilimdir aslında ama şuan az çok bir çevre edindim benimde bir veli üç yildir çağıracak oğlunun arkadasinin annesi daha da cagirmadi ben hiç umursamıyorum valla  

Ya gurbette kimsen olmayınca çevre edinmek istiyorsun ben velileri o kadar güzel ağırladım ki sunumluklar masa kendileri de dedi biz böyle güzel Bi masa görmedik diye 

önce (2,705 puan) tarafından

Yani çok güzel ve şık oldu ise altinda ezilmiş olabilirler

0 oy
önce (8,007 puan) tarafından

Bazı insanların şansı yoktur canım bunlardan biri de benim. Güler yüzlüyüm yardım severim.  Elimden gelenin fazlasını yaparım hep kendimi öne atarım zor şeyleri yaparım karşılığı sıfır cideen yani verdiğim değerin çeyreğini görmüyorum öyle olunca kendimi geri çekiyorum hani diyorlar ya kendini ağırdan al o zaman kıymete binersin diye onuda çok güzel yaparım ama kıymete falan binmem. Hiç yardım etmemişim emek vermemişkm gibi yokluğum hiç fark edilmez. Yani istediğin kadar özgüvenli ol insanın şansı düşükse ağzınla kusta tutsan kıymete binmezsin. İster göz önünde ol ister yok ol fark edilmezsin. 

Aynen öyle valla bende elimden geldiğince iyi oluyorum ama iyi olmak yetmiyormul

önce (230 puan) tarafından

Benim kanaatimce insan oğluna yaranılmaz, eğer insanlardan değer göreyim ,kıymet göreyim diye bi şeyleri yapıyorsa insan zıddı olur, ne yapıyorsan sadece Allah rızası için karşılığını yalnızca Allah tan bekleyerek yapmak lazım, kuldan bi şey beklemezseniz rahat edersiniz hayatta

0 oy
önce (530 puan) tarafından

Valla ben kimseyle arkadaslik kurmaya calismiyorum biriyle o enejiyi yakalarsam zaten kendiliginden gelisiyo mesela 3 sene oturdugum bina da komsularimla sadecr selamlasirdir kapida gorunce o kadar taa ki cocuk 2 yasina geldi mahallem de tekin degil parka falan cikamiyoruz o da sikiliyo diye kapi onunr indiriyorum ben ciktikca giristeki sbla cikmaya basladi geldi sohbet ettik onu goren baskasi geldi derken ben cocugu oynatmaya cikarirsam komsular cikiyodu ben cikmazsam kimse cikip oturmuyodu ara ara biseyler hazirlayip cikiyoardi eriste falan kesiyolar sarma sariyolar orda pisirince beni de cagiriyolar oylelikle samimiyet kuruldu ama kimse kimsenin evine gidip gelmez bi tane komsum var gecen sene tasindi oglumla ayni yasta oglu var kadin benle yasit biz bi kac gorusmede isindik kapida falan gorunce davet ettim geldi o beni çağırdı derken samimiyet kuruldu gecen kar oynamaya ciktik aksam eslerde cikti onlar da tanistilar onlarda yasitlar boyle boyle kuruluyo ben bu surecte komsularimdan bisey gorseydim mesafe koyardım kesin acaba sende kimsenin hosuna gitmeyen senin fark edemedigin bisey olsbilir mi soyle dusunuyorum beni sevmeyen pek kimse olmadi kimle sohbet etsem arkadas oluyoruz rahatsiz eden bisey olmadikca uzaklasmiyoruz birbirimizden bazi kisiler oldu mesela ben konusurken cok Allah kelami ediyo musum bunaliyomus benimde karakterim o yani 

önce (74 puan) tarafından

Keske ben de cok Allah kelami konussam 

Estagfurullah Allah kelami derken yanlis anlasilmasin surekli her konuyu Allah'a bagliyomusun ondan rahatsiz oldular yani yapacak bisey yok bende boyleyim yani kendileri bilir bence her konuAllaha baglanir bu benlik bisey degil ki 

Canım benim ilk yazan post sahibi değipost sahibi benim. Öncelikle şöyle söyleyeyim kapı komşum var başına bi olay geldi ve ben diğer komşulardan  daha çok yardımcı oldum. Şayet biri bana böyle yardımcı olsaydı ben bi. Gün evimde kahve yapar komşumu davet ederdim

Ama komşu sadece Bi yerde görünce slm verir o bende artık uzak durmaya çalışıyorum kızımın sınıfından veliler geleceği gün yemin ederim ki öyle bi masa hazırladım ki sunumlar falan çok özendim kendileri de dedi çok güzel masa hazırlamışsın bi gün bizde toplanalım dediler ama o gün bu gündür hep yan yanalar beni davet etmediler. Şunuda söyleyeyim bende ALLAH'I kelamı dilimden düşürmüyorum onlarda düşürmez 

Posttada ayni seyleri yazmissin csnim tamam cok guzel agirlamissinda baska bisey olabilir demek istedigim o 

0 oy
önce (323 puan) tarafından

Mütevazı, iyi niyetli, nahif, verici, muhtaç vs. görününce çevrendeki insanlar kendini bir b.k sanıyor. burnun havada olursa kimseye minnet etmeyen güçlü görünen tavrın olursa o zaman işler değişiyor. Tecrübeyle sabit.

Gerçekten dediğin gibi oldum ama yok

0 oy

Teşekkür ederim kızlar 

0 oy
önce (44 puan) tarafından

Kimseyle cok yakin gelmeli gitmeli iliski kurmam istememde ugrasamam cunku hele komsu iliskilerinden nefret ederim dedikodu yapmaktan baska birsey degil senin yaninda baskafini cekistirler başkasının  yanindada seni.evimle ailem cocuklarimla ilgilenirim annem ve  bacimdan baska kimseye yaklnlik gösteremem...

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 478 göst.
0 oy
7 cevap 175 göst.
0 oy
1 cevap 65 göst.

413,452 soru

12,447,526 cevap

46,199 kullanıcı

Kategoriler

...