+5 oy
1,359 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (379 puan) tarafından

Merhaaba kizlar ben hiç hoslanmiyorum yanımda gaz çıkarmasından ağızdan da değil yani ve her seferinde uyaririm yanımda yapma diye ve bunu bile bile koltukta ayağıma doğru gaz çıkardı sesli şekilde başka türlü nasıl uyarabilirim saygısızlık olarak nitelendiriyorum ben bilerek yapilmasini

41 Cevaplar

+21 oy
önce (134 puan) tarafından

Linçleyenler olabilir ama altı üstü osuruk yani niye bu kadar takılıyosunuz ki? Sen de onun ayağına osur olsun bitsin 😂😂

önce (310 puan) tarafından

Allah cezanı vermesin sesli güldüm 😂😂😂

önce (885 puan) tarafından

Ay yarabbim 😂😂😂

Ama öyle değil mi ya 😂

önce (885 puan) tarafından

Bencede canım 😂😂

önce (93 puan) tarafından

Boyel şeylerden şükürler olsun bndrn esim de hoslanmayiz kabaca 

-Reklam-
+17 oy
önce (6,386 puan) tarafından

Ver numarasını osturma mi diek ne bilim bu nasıl soru adamın terbiyesi yoksa ne dense densin yani

önce (1,061 puan) tarafından

😄😄😄Allah'ta seni güldürsün 

Aminnn cumlemizi 😀

önce (52,236 puan) tarafından

icinde tutup dert olacağına disina salip mert mi oluyordu o gaz ☺️

Bilmiyom ikbalim ama gazda dert olur 😀

ben kendim asiri  gazli biriyim bunu da ceken bilir hic gaz problemi olmayanlar anlamaz mesela suan karnim sisiti balon gibi cikmiyorda duruyonoyle rahatsiz ediyor ☺️

+7 oy
önce (850 puan) tarafından

İnsan evinde de rahat rahat gaz çıkaramazsa nerede çıkarabilir. Evde de mi tuvalete gidip gaz çıkarsın. 

önce (3,237 puan) tarafından
+2

Bir zahmet tuvalete gitsin ya,yani evinde rahat olacak diye karısını rahatsız etmeye hakkı varmı, çok iğrenç bir durum yani,insan bile isteye bunu neden yapar 

önce (850 puan) tarafından

Sizinki biraz inada binmiş, yada sizi kızdırmak hoşuna gidiyor özellikle kızdırmak için yapıyor. Bir iki ses etmeyin unutur belki çocuk gibi çünkü erkekler.

tuvalete gidene kadar geri kacar yerine oturur yine gelir ustune dogru yapmasi elbette hoş değil ayni odada da kalk otur yapamaz ki

+6 oy
önce (1,014 puan) tarafından

Gel ağzıma s.ç bi de deseydin..tiksinc yani sen uyarınca o ne diyor..

önce (584 puan) tarafından

🤣🤣🤣

önce (379 puan) tarafından

Tamam birdaha yapmiycam diyor birkaç gün dikkat ediyor lavaboya gidiyor falan ama sonra yine salıyor😂

önce (1,014 puan) tarafından

Sen de sevişirken osur..anlar belki :))

Ahahah imkansiz

önce (7,834 puan) tarafından

Ahahahha krizlere girdim 😂😂😂

+5 oy
önce (1,012 puan) tarafından

Aklıma eskilerden bir post geldi bu konuyla alakalı belki hatırlayan çıkar 😀 istemsizce güldüm 

önce (8,136 puan) tarafından

Bilmiyom valla bende

önce (1,912 puan) tarafından

Ahahah hatrladm eşi ilişkide ağzıma öşür daha zewk aliyirum demişti☺️☺️😊😊

önce (817 puan) tarafından

Neeeeğğg 🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮 şaka mı bu 

bugün de erkeklerin ne kadar ödünç fantezilerinin olduğunu anlamış olduk. 

önce (8,136 puan) tarafından

Oha bu ladar igrenc oldugunu bilmiyordum detayini. Ben farkli anlamisim

önce (1,912 puan) tarafından

Vala  bilmiyorum kadının biri öyle yazmıştı burda😊☺️😊

+5 oy
önce (188 puan) tarafından

Yaa onun ossuruğunu seveyim canım eşim 

Ben de çok merak ediyorum 5 yıl oldu hiç duymadım. Oğlum osurmadan da önce pırt diyor sonra gerçekten pırt yapıyor çok gülüyorum. Fakat yani osuruyorsa osursun sen niye rahatsız oluyorsan yapma diyon daha çok yapar. Sen de habire kuru fasul yedirme enişteye. Bir video vardı aklıma geldi kız osuruyor erkeğe pırt yaptım aşkım diyor erkekte ne osurması aşkım çekyatı deldin diyor. Benim aşırı komiğime gider niyeyse. 

önce (131 puan) tarafından
+1

insan kendi evinde evi bildigi insanin yanina osuramiyorsa ne bileyim neden hayat paylasilir 

+2

Dışarda neden osurmuyorlar o zmn kıçı kırık insanlara saygı duyup gelip bana saygısızlık yapamaz evinin tuvaletinde osurabilir canim

+1

Osurugu da sevmezsin yani ... Bogg

önce (131 puan) tarafından

seviyorum dedigimi sanmiyorum 

Bu yorumu yapan kişinin yazdığını tekrar oku kime dediğimi anlarsın :) 

+4 oy

Uykuda birşey demem ama bende hiç hoşlanmam. 

Ya uyku olsa gegirmede olsa derim hani insanlık hali ama bilerek yapiyor

Afedersin ama sende aynısını yap ve tepki gösterme neden yapıyorsun deme duymamış gibi yap ve yakınına oturma 

Aynısını yapamam ya 

Ama seni anlaması gerekiyor tlf dan sesi aç fark etmesin 

önce (6,428 puan) tarafından

aynisini yao hatta isal olmusum aha sicdim

altima de camasimi degisip geliyirum de bunu yaoarken de yani da otur ayaklari falan altinda olsun ayagina degdisin yani kicin yada kucagina oturupda yap

+4 oy
önce (255 puan) tarafından

Ne kadar seviyyesiz insanlar var yaa biz esimle tualete bile utanarak gidiyoruz nasil insanlar var.Rabbim sabir versin.kusura bakma ama kesin tepkini koymadigin muddetce bu terbiyyesizlik uzar 

Tuvalete girmek ne zamandan beri ayıp oldu?

Deyilmi?anlamadim ayip deyil tamamda tualetdeyken ses gelir falan biri duyar diye endiseelenmiyormusunuz hic bi bizmi qaribiz yani?

Bazı şeyler vardır ki anca en yakın olduğundan çekinmezsin, anca en yakın olduğundan saklama gereksinimi duymazsın. 27 yaşıma yaklaştım, bu yaşa kadar yanında osurmaktan yada tuvalette çıkan sesleri duymasından çekinmediğim iki insan var, biri annem, biri eşim. Yeri geliyo banyodaki tuvaleti kullanırken o benim yanıma geliyo, yeri geliyo ben onun yanına gidiyorum. Karşılıklı esprileştiğimiz de oluyo kokudan bayılacakmış gibi yaparak. Öööğğf pöööğğf sesleri çıkardığımız da oluyo sırf gülüp güldürmek için. Ama yapı meselesi tabi bu. Her insan bunu yapmaz, yapması da beklenmez. Ama sanki sıçmıyo osurmuyomuş gibi davranmak da biraz saçma. Ha, tabi bunları mümkün mertebe yalnızken yapmak gerekir ama bunların birinin duycağı şekilde yapılması da dünyanın sonu değil

Samsemm bu kadar nazikce anlatdiginiz icin tesekkurler ben boyle deyilim diye qaribime geldi soylediyiniz seylerin tekini bile yapmadim da:)

Yetiştirilme şekliniz ve eşinizle olan muhabbetiniz bunu çok etkiler, benim ailem o konuda çekincesi olan insanlar değillerdi, ama ona rağmen annem dışında birinin yanında osurmaktan çekinirdim çocukluk ve gençlik yıllarımda. Evlendim, başlarda eşimin yanında da kendimi tuttum, ya dışarı çıktım ya tuvalete koştum, ya da sessizce saldım uzaklaşıp ama çoğu kişinin aksine eşim bu durumdan rahatsızdı, yanında rahat olmamı istiyodu. Yanında es kaza ilk gaz çıkarışımda nasıl sevindiğini hatırlıyorum hala, oh ya sonunda sal şöyle gibisinden bi muhabbeti olmuştu hatta. Dediğim gibi her insan bir değil, her insanın arasındaki ilişki de aynı değil. Bazı ilişkiler rahat olmamayı kaldırmazken bazı ilişkiler post sahibinde olduğu gibi rahat olmayı kaldıramayablir

+4 oy
önce (1,131 puan) tarafından

9 senedir evliyim birkere bile denk gelmedim 😂

önce (3,447 puan) tarafından

Gazı olmayan bir erkek oda kolay kolay denk gelmez 

önce (1,131 puan) tarafından

Kız valla yapsa kahkaha atacam bazsn diyorum hadi güldür beni yap diyor saçmalama:))

☺️☺️☺️ 

+4 oy
önce (369 puan) tarafından

Siz çıkarmiyor musunuz bir osturuk bin doktora bedel gaz sancısından acillik olduğumdan biliriim yanlış anlamayın tabi eşin yanında yapılması hoş değil 

Lavaboda çıkarırım ya da o evde yokken dibinde çıkarmıyorum yani 3 +1 en kotu bir odaya giderim

+3 oy
önce (2,371 puan) tarafından

Muhabbeti bile iğrenç. Kârı koca arasında soğumaya sebep bence . Söyle açık açık. Hoşlanmıyorum sen böyle yaptıkça senden soğuyorum gözümde ki tüm çekiciliğini kaybediyorsun ben senin asker arkadaşın değil eşinim hareketlerine dikkat et de. Herhalde yapmaz bir daha. 

Ay neler dedim neler şimdide özür diliyor bakalım umarım yapmaz tekrar

+3 oy

Aklıma yengemin o bardağa ben osurdum içme ondan su demesi geldi ajajajja şaka değil 

Neee ahshhs cidden mi bardağa 

önce (1,305 puan) tarafından

Bardağa neden yapmişki

Avara musluğun önüne de koymuş ablam da Su katacakken Hatice ona ben osurdum demiş ahahah 

+3 oy
önce (9,781 puan) tarafından

Eşim Allah var asla yapmaz 10 yıldır gaz cıkardıgını duymadım yanımda ama köye gittiğimizde kayınpeder yapmıştı şok olmuştum. Millet kokulaya kokulaya oturmak zorunda mı tuvalet var

önce (3,455 puan) tarafından

Nee bilerek mi yaptı kaçırdı mı 

önce (9,781 puan) tarafından

Bilerek yapıyor canım maalesef kaçırma değil

+3 oy
önce (3,237 puan) tarafından

Midem bulandı çok iğrenç birşey,benim kocam yanımda geğirmez bile elinde olmadan yaparsa ona birşey diyemem ama bilerek hayatta yapamaz,insanda biraz saygı olur, sen onun karısısın diye yanında çatur çutur osuramaz yani 

+2 oy
önce (2,876 puan) tarafından

Bunu eşinle konuşsan daha iyi olur biz ne diyebiliriz ki🤔bize dediklerinin aynısını ona söyle işte😬

+2 oy
önce (2,855 puan) tarafından

Gel birde sıç istersen de. Sert uyarmadığın sürece devam eder. Sadece uyurken yapılınca kabul edilecek bir davranış bana göre

+2 oy
önce (16,606 puan) tarafından

Normal görenler var arkadaşlar cidden mi ? Evet evde yapsın ama bilerek yapmak demek dışarda da kaçırmak demek. O kokuyu karşıdaki çekmek zorunda mı ? Üstelik saygisizca bir davranış. WC de yapsın yada kalkıp başka yerde yapsın tahammül edilecek bir durum söz konusu değil. Cidden gotune de sahip çıkılmalı 🙄😒

önce (397 puan) tarafından

Artı cnm çok katılıyorum yazdıklarına 

+1 oy
önce (1,768 puan) tarafından

Sende suratına osur. Belki anlar😁

+1 oy
önce (3,984 puan) tarafından

Ececiğim sahalara dönmüşsün 😁😁

+1 oy
önce (3,878 puan) tarafından

Sen soyledikce daha çok yapar emin ol

İlgili sorular