0 oy
455 göst.
önce Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından

Post açmıştım Çarşamba günü 2 gün önce eşyalarımı almıştım ceyizlerimi o günün akşamına eski eşim ve ailesi bizim komşuda toplanmışlar çok pişman olmuşuz buraya gelip özür dileyip beni götürecekmis bende kabul etmedim dün tekrar gelmişler buraya gelmek istiyormuş 3 senedir ayrıyız eşyalarım oradayken hiç böyle değildiler eşyalarımı aldığım gibi böyle olmuşlar ağlıyorlarmış öyle duydum ben güvenmiyorum cuma günü son mahkeme var bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim bugün yine birilerini göndermişler barışmak için ama ben istemiyorum  en çok oğluma üzülüyorum bir orda bir burada psikolojisi bozuldu oğlum için git diyorlar herkes oğlunu düşün daha önce oğlum için gittim değişen birşey olmadı i yüzden güvenmiyorum şaşırdığım yan benim düğün nişan fotoları hepsi hâlâ yatak odasında duruyordu duvarda onuda anlamadım Allah'a havale ediyorum hepsini...

13 Cevaplar

+3 oy
önce (2,109 puan) tarafından

Eşyalarını almaya gittiğinde avukatları bile dilliydi ALLAH ALLAH 2 günde ne şeytanlık düşünüldü acaba

önce (14 puan) tarafından

Aynen bende şaşırdım ne yapmaya çalışıyorlar acaba 

2 güne de değil biz gittikten hemen sonra başlamışlar ağlamaya öyle duydum i akşam hemen toplanmışlar komşuda pişmanız diye kim bilir ne düşünüyorlar bu hiç normal gelmedi bana

-Reklam-
+1 oy
önce (2,371 puan) tarafından

Boşver güvenme onlara. Kararını vermişken geri dönme. Daha önce yapmışsın pişman olmuşsun. Bu sefer gidersen aptallık olur. Oğlunda alışır bir şekilde yapacak bir şey yok. Bir halt düşünmüşler belli oyunlarına gelme.

Aynen hiç gerek yok 

+1 oy
önce (409 puan) tarafından

En iyisini yapmışsın kimse değişmez asla bir ay düzelmiş gibi yapar sonra eski haline döner. Asıl çocuğun için ayrı kalman gerekiyorsa kalacaksın mutsuz bir ailede psikolojisi bozuk bir çocuk olarak büyüyeceğine bekar ve mutlu bir anne ile büyümesi en doğrusu. Hakkında hayırlısı olsun 

Aynen Amin inşallah 

+1 oy
önce (136,611 puan) tarafından

bu konuyla ilgili bi kac paylasimina denk geldim sacma olcak ama ceyiz olarak neler almistin neler eksikti

Hemen hemen hepsi vardı eksik olanlar yemek takımındaki 12li fincan seti su takımından 2 tane ayaklı bardak 6 lı çerezlik 2 takım 3lü salata tabağı bunlar eksikti bazanin altına bakmayı da unutmuştum orada da bir battaniye vardı bu kadar olacağınız bile beklemiyordum 

önce (136,611 puan) tarafından

aglayanin mali gulene yaramaz yaradigi gorulmedu er gec cikar onkardan ama aklini kullan milleti dinleme derim sana

0 oy
önce (3,080 puan) tarafından

Bu yola kolay girmemissinizdir kolayda girilmiyor ince eleyip *** dusunun 

Aynen 3 senede mahkeme sürecinde çok yıprandım çok çektim bende ailemde çocuğumda o yüzden güvenmiyorum gerek yok 

0 oy
önce (70 puan) tarafından

Bende son mahkemeden döndüm 16yillik evlilik bitecekti ozaman 3oglum tek vardı çok ağladılar dayanamadım köpek hakim illa çocuklarda gelecek dedi okadar agladilarki içim çürüdü o gün kendimi nevsimi herşeyi bı kenara bıraktım insan oğlu nankördur bacım bunu unutma eğer evladinla basarabilirsen herşeyi ölç tart iç muhasebeni yap karar ver derim.sonra barıştık bı oğlum daha oldu şuan 5aylik eşim baya değişti iyi ama bende bişey kalmadı işin doğrusu duvarla yaşıyor yani.Hayat zor geçimsiz erkek dahada zor rabbim iyi etsin 

En güzeli bn 17 yıllık şuan evliyim ama esimin yüzüne hep derim hakkımı helal etmiycem diye okadar şey yasattiki şuan dünya benim gözümde boş 

Eşin iyimi peki davadan döndüğüne değdimi abla ben kesinlikle güvenmiyorum o yüzden davaya devam 

Eşim çok iyi bir baba ama eş olarak hep ben diyen bı adam dışarı cikmana pek izin vermez yani ama davada ben boşanmak istiyorum dedim o eşimi seviyorum bosanmiycam dedi o gerçekten seviyor aile yapısı olarak bişey oğretilmemis ona hep erkek haklıdır denmiş şuan çok şükür iyi ama benim icimdekileri sorma 

Doğrudur kötülüklerin eski kötü anıların izleri hep baki kalıyor ne yazık ki 

Malesef genede canları sağ olsun da yapacak bişey yok galiba hakkında hayırlısı neyse o olsun dilerim rabbim

0 oy
önce (3,569 puan) tarafından

Bence senin blof yapacağını düşündüler baktılar ki bu yapama, edemez paşa paşa geri gelir hesabı birde fotoğrafların amacı sen onları görürsen o günleri hatırlayıp pişman ol yada onun seni sevdiğini düşün diye bırakmışlardır aman hayatını yaşa derim adam olsaydı da sahip çıkaydı oğluna yazık olacak ben barışmak istedim de annen ayrıldı diye doldurmaz umarım

Aynen eşyalarımı aldığım gibi pişmanlık duymuşlar ama ben güvenmiyorum artık hepsini Allah'a havale ediyorum 

0 oy
önce (2,338 puan) tarafından

İnanma cnm güvenme.

İnsan belki acabami diye kanmak istiyor ama ALLAHİNDAN bulsunlar arkana bakma.

Amin sağ ol canım hepsini Allah'a havale ediyorum 

0 oy
önce (2,925 puan) tarafından

Var bunjn arkasinda birsey sakin gitme esyalari almaya gittiklerinde nasil cenelilerdi

Aynen öyle hiç güvenmiyorum o hataya Bir daha düşmem 

0 oy
önce (3,100 puan) tarafından

3 yildir ayrisiniz madem, bu son dakika barisma olayi hic guvenilir gelmedi. Sen esyalari almaya gittiginde olay cikarmalarina izin vermedin diye bence son mahkrme oncesi birseyler yatiyor altinda. 

Aynen Allah'a havale ediyorum hepsini 

0 oy
önce (3,957 puan) tarafından

Üç senedir aklı neredeymiş hadi düşünememiş diyelim eşyaları almaya gidincede mi aklına gelmemiş pişmanlığı ve çocuğu bence yalan dolan pişmanlık duyan adamm üç yılda senin kapını aşındırır evladının nasıl büyüdüğünü kaçırmazdı yanında olurdu

0 oy
önce (19,061 puan) tarafından

Güvenmediğin inanmadığın huzurlu hissetmediğin bir yerde ne sen mutlu olabilirsin ne onlar üç sene diyorsun üç koca sene düşünmek ve pişman olmak için yeterince uzun bir zaman Niye bu kararı aldın bilmiyorum ama yazdığına göre son şansını zaten almış ama kullanmayı bilememiş 

0 oy
önce (648 puan) tarafından

Erkekler kurulu düzeni severler muhtemelen evin düzeni hayatın düzeni değiştiği için dank etmiş isteseydi 3yıl içinde seni ikna ederdi. Yoluna devam et derim 

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 838 göst.
28 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 615 göst.
16 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Meltemmmm (1,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 583 göst.
2 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde dunyali _birisi (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 883 göst.

413,249 soru

12,442,058 cevap

46,025 kullanıcı

Kategoriler

...