+3 oy
1,076 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,606 puan) tarafından

Kızlarr değişik bi sorum evet ama 2 gün önce başıma geldi kombimiz terasta terası bilirsiniz üstü açık kar yağmur yağmış kombinin de elektrik kaçağı olan kablosu yere düşmüş yani yerdeki suya bastığım an Allah korusun ölebilirdimm ölümden döndüm diyebiliriz var mı sizinde böyle anılarınız :D şimdi gülüyorum ama düşününce korkunçç

60 Cevaplar

+3 oy
önce (6,990 puan) tarafından

Geçmiş olsun öylesi olmadı ama ilk doğumda ciddi anlamda öleceğim sanmıştım 😂

Evet normal doğurdum valla felaket bi gündü benim için😁

Casperiye 😂bide o şe.refsizle birlikte ölüme gidiyomuşsunuz😂

önce (6,428 puan) tarafından

olume gitmek onunla beter  de en kotusi anam babam beni okulda bilirken gece gece  o srfsizin yaninda oldugumu ogrenmeleri asil o oldururdu yani beni ailemdeki hayalkirikligina uzulurdum

amaann neyseki herpohu yasadim iyisiyle kotusuyle pismanligiyla iyilileriyle😂😂😂

Ahahah😂😂

önce (52,238 puan) tarafından

bende battaniyeyi aldi yatti uyudu diyecek sandim adam ilk kez ise yaramış ☺️

önce (6,428 puan) tarafından

😂😂😂gamsizdi rahmetli ama okadarda degil yavvv😂😂😂

-Reklam-
+2 oy
önce (435 puan) tarafından

Geçmiş olsun bende yolda yürürken yanımdan kepçe geçerken camı patladı bacağıma filan geldi çok korkmuştum adam da hiç umursamadı bide ben küçükken arabayla uçurumdan aşaği düşecektik halam yeni araba sürmeyi öğreniyordu çocuk aklı işte bende gelecem diye tutturmuştum son anda babam kurtardı o gündür uçurum kenarlarindan çok korkarım uçurum kenarından geçerken ağlarım 

önce (2,606 puan) tarafından

Kız sen neler yaşamışsın bu yaşa iti geldin :D

önce (435 puan) tarafından

Valla öyle oldu daha çok şey yaşadım aslında da iki tane örnek vereyim dedim :) :)

+2 oy
önce (807 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım Allah korumuş ❤️

Bekarken trafik kazası geçirdik ailece sapa sağlam çıktık ölümün ucundan döndük diyebiliriz 🙂🤲

Ay Allah korumuş geçmiş olsun bidaha yaşatmasın allahımm 

önce (807 puan) tarafından

Amin amin inşallah çok korkunçtu 

+2 oy
önce (1,861 puan) tarafından

7 yıl önce ocak ayında köyümüze yolculuk yaparken her zaman kemer takan ben bugün de takmayım zaten hep takıyorum dedim ve o gün büyük bi kaza atlattık araba buzlanmadan dolayı kaymaya başladı ve bariyerlere çarpıp defalarca olduğu yerde döndü zor durdu bariyerlerin ötesi uçurum gibi bir yerdi bu arada arabanın oraya gittiğini görünce bu sefer bitti her şey diyip teslim oluşumu asla unutamam aşağı düşeceğiz sanmıştım kemer de takılı değil çok korkmuştum başımı çarpmıştım burnum morarmıştı neyseki birşey olmadı elhamdülillah 

+1

Harbiden dönmüşsün geçmiş olsun bende hiç kemer takmam ama baya önemli aslında işte şimdi burada her gün 50 kaza oluyo kardan dolayı karlı havada arabaya binmem daha :D

önce (1,861 puan) tarafından

Ben o gün bu gündür hep takıyorum resmen travma oldu bir de o gün arabadan indik gözümüzün önünde tekrar kaza oldu kayan başka bir araba tırın önüne girmişti çok korkunç bir gündü ya ağlıyorum ama gözümden yaş gelmiyor çok garipti gerçekten o zamandan kalma bi paniğim var hala arabada giderken önümüze birisi çıkacak bir yere çarpcaz diye panikliyorum 

+2 oy
önce (813 puan) tarafından

2 yaşında ikinci kattan aşağı uçtum dakikalar kala gerçek anlamda kurtuldum. 4 aylık hamileyken de epileptik nöbet geçirdim bir saatte iki defs ikincisi bayağı ağırdı ama oksijen felan taktılar orda sadece ben değil bebegimde büyük riskteydi Allah korusun hatırladıkça tüylerim ürperiyor. 😞  uyanınca bayağı ağlamıştım. Lise dönemimde de hava yine karlıydi ve okuldan rehber hocam ve ben çıktık eve dönerken nöbet geldi eve girdim ve nöbet geçirdim sokakta olsaydı sadece 2 yada 3 dk daha geç girseydim sokakta nöbet geçirecek hatta araba bile çarpacakti cadde üzeri bide yerler buz. 

Bikerede nöbet geçirdim evde yalnız kendimi bilinçsiz sokağa atmış yardım istemişim amaa bilinç yarı uyanık uyku hali gibi düşünün merdivenlerden inmisim sokağa firlamisim 😞 Allah korudu merdivenden yuvarlanabilirdim . Kendime geldiğimde eşim yanımda bana sarılıyordu ambulans gelmişti.  

Ayy annene çok geçmiş olsun canım benim  çok üzüldüm.cok sinsi bisey nobetler gelse de engelleme şansın  0 sadece çok nadir hissedersin kenara oturursun felan. Biz kaynanamlarla yaşıyoruz dublexte aşağıda bisey olsun teksem annem direk aşağı gelir duşa gireyim 20 dk yi geçsin hemen eşim yoklar. Annem bikere çalışırken yeni doğum yaptım yoruldum uyumuşum telefom sesi kisikta bebek uyuyor bide annem aramış 8 kere eşime ulaşmış oda aramış bi okadar kalktım ki ortalık ayağa kalkmış anam çıkmış isyerinden eve geliyor sesi ağlamaklı  😞 evimin insanı isteyken annem günde iki defa arar acmazsam çok korkar. Nöbetlerimi hep gördüler. Terasta otururken asla annem cam sildirmezdi asla Allah razı olsun kendi annem gibi korur kollar sahip çıkar.  Normalde çok korkardı böyle şeylerden ama benim sayemde alıştı artık.  Allah başımdan eksik etmesin ❤️ 

@Fairytalee epilepsi tıbbi adı doğru sara da halk arasında yaygın adı. 

önce (819 puan) tarafından

Ay canm çok çok üzüldüm. Hiç yalnız kalmaman lazım senin. Geçen hafta Allah dusmanimin başına vermesin. Genç Çocuk babasıyla dışarda babası camiye gidiyor çocuk diyo ben eve giderim tek . Herkes cumada tabi köy yeri çocuk sokakta nöbet geçiriyor vefat ediyor. Kahroldum. Senin yasadiklarini okuyunca çok üzüldüm. Lütfen sürekli biri yanında olsun 🥺

Allah rahmet eylesin 😞. Ben ve 2 yasinda oğlum var şimdide annem eşimin annesi yani işten ayrıldı evdeyiz öncesinde ben hep tektim saat 6 ya kadar. Allaha emanetiz hepimiz aslında.  Çok şükür rabbime koruyor . Rabbim büyük verdiyse de vardır bi sebebi. Çocukken çok isyan ettim Allah affetsin  15 yaşındaydım daha ama şimdiyse vardır bildiği bende burdan sınanıyorum diyorum.  Bukadarina da şükür. STEJ  denilen ağır nöbetler var bende jeneralizeyim ama ileri dirençli değilim en azından 15 dk ya normale dönüyorum çok şükür rabbime. Üzülme canım benim herkesin bi sınavı var iste bu dünyada. 

önce (819 puan) tarafından

Her halimize şükür canm. ☹️ Rabbim korusun hepimizi

+2 oy
önce (7,818 puan) tarafından

Oooo çoook 😂

10 yaşlarındayken kepçe çarptı iki kere 

Bakla yemem yasak ve bilmiyorduk henüz hastalığımı bende yemiştim kan kusmaya başladım idrardan kan gelmeye başladı biraz daha hastaneye geç gitseymişiz kan kaybından velladalin amin olacakmış 😂

En yeniside 8 gün önce sezaryan doğum yaptım eğer bir iki sene daha hamile kalmasaydım mesane siz kalacakmışım 5 saat sürdü ameliyatım 

Daha çok varda onlar ufak tefek parmak kopması ,kafa patlaması vs vs 

Ufak tefek dediklerine bak kız Allah yarabbim:D bol sadaka ver valla

@BETIGUL binevi iyiki hamile kalmışım canım 

@S.Polat evet canım 14 ünde doğum yaptım 

@Fairytalee veriyorum kuzum ☺️☺️

önce (188 puan) tarafından

Ay gözün aydın iyisin inşallah ❤️ 

Şükür kuzum biraz zor geçsede ilk günlere göre daha iyiyim ☺️ 

önce (52,238 puan) tarafından

gözünüz aydin bebek için hayirli olsun 

ufak tefek kazalar da ufak degilmis iyi yasamissin bu yasina kadar ☺️

+1 oy
önce (2,980 puan) tarafından

Çoooookk 

16 yaşında her işimi dedemle yapar peşinden ayrilmazdim traktörle tarlaya giderken römork traktörden ayrılmış kanala doğru gitmişti Allah korudu son anda ok toprağa gömüldü de durdu . Dedemde hiç farkında değil hala gidiyo 😅😅 sonradan aradimda döndü geldi beni aldı 😅

Eskiden tırtır motosikletler oldu koşup koşup çalıştırırdık . Kapının önünden çaldım koştum koştum çalıştı üstüne atladım gaza bastım tırla burun buruna geldik . Adam köy içinde yavaş gittiği için durabildi hızlı gelseydi mokoko

Sende atraksiyon peşindeymişsin ama :D 

önce (2,980 puan) tarafından

Bu hayatın heycani meycani yok 

Ayy Allah seni ya kusura bakma  😀😃 güldüm sesli sesli

+1 oy
önce (3,052 puan) tarafından

Çooook :) En az 10 vaka vardır. 

Ay benim ilk defa bu kadar yakın oldu trafik kazası falanda yaşamadım ya hiç

+1 oy
önce (5,616 puan) tarafından

Kuzenimle ikimize 4 yasindayken karsidan karsiya gecerken araba carpti 

Erik agacindan erik toplarken dustüm bir kac santim daha sola düşseydi kesilmis agacin keskin kesmi vardi belimden girer karnimdan cikardı sadece kolumdaki kirikla kurtuldum ilkokulda arkadasim kalemi bir firlatti kafama saplandı bir kac santim daha inse gozume gelirdi ben hep Allaha emanet yasadim 

Ayyy içim tuhaf oldu düşününce bilee kesilmiş ağaç falan Allah kurtarmışşş

+1 oy
önce (598 puan) tarafından

İlk dogdugumda cok kucuk dogmusum doktor cok umutlanmayin ölür demis ama yaşamışım hep derler cok küçültün baddaniyeye saramiduk kayboluyodun icinde diye

Şey diyorlar ya doktorlar yaşamaz demişler yanılmadılar yaşayamıyorum :D

önce (598 puan) tarafından

Ahahh allah seni napmasin kiz guldum baya

+1 oy
önce (1,242 puan) tarafından

Evet 6 şubat depreminde 4 buçuk saat enkazda kaldık binamızda 53 kişi öldü sadece 10 kişi kurtulduk 

Bende adıymanlıyım bizden de bi sürü vefat oldu Allah bi daja yaşatmasın ülkemize böyle bi olayı geçmiş olsun size de :(

önce (1,242 puan) tarafından

Size de çok geçmiş olsun canım başınız sagolsun . Amin inşallah 

+1 oy
önce (9,781 puan) tarafından

Allah korusun canım bende ıkı gun önce yaşadım. Avm den cıktım annem kızlarım ile kucuk kızım bes aylık annemle kızım arabaya oturdu bende bebek arabasını felan bagaja koydum. Sonra kucuk kızımı pusetine koyup tam arabanın köşesini döndüm ki yürüyemeyerek yere kapaklandım. Botumun bagcıkları birbirine bağlanmış ve pantolonuma geçmişti. Ellerim çok fena şişti ve ağrıdı. Annem hemen indi arabadam başıma bazı insanlar geldi. Sen bu botu bırbırıne baglamıssın dedi adamın biri ama ben hic ellememiştim botuma. Annemde bende çok şaşırdık ben şok oldum ağladım bu nasıl olabilir diye. Koca avm gezdim bişey olmadı arabaya binecekken bu oldu. Eğer olay ıkı dakıka once olsa yanımdan çıkan jip muhtemelen beni görmeyerek ezerdi. 

Asıl aklıma ne geldi ya arabada araba sürerken olsaydı ayy korkunç Allah korumuş cidden bi sadaka ver

Araba sürerken olsa bişey olmazdı canım otomatik oldugu için gaz fren birbirine yakın yürürken olması çok tuhaf oldu. Allahtan kızım kucagımda değildi 

Sadaka da Allah kabul etsin her zaman veririm o olaydan sonra da verdim 

+1 oy
önce (462 puan) tarafından

Soba boruları devrilmisti soba yanarken evde tektim ölümden mi bilmiyorum da yangından kurtuldum yanmadı yani ev verilmiş sadaka varmış :)

Sobadan hele elektrikli sobadan çıo korkarım ya bende

+1 oy
önce (4,124 puan) tarafından

Kızımın doğumunda kalbim durmuş sonra geri getirmisker yani gerçekten ölümden dönmüşüm 

Ne zaman oldu bu olay 

Kızımda canım doğum sırasında olmuş 4 yıl önce kızımda ölü doğdu ben nefessiz kalınca oda çıkım sırasında nefessiz kalmış beyin kanaması geçirdi ikimizide zor geri getirmisler 

İyi de niye normal doğum diye uğraşmışlar ki valla çok geçmiş olsun kötü bi anı :(

İşte canım  9 tane ebe girdi dogumuma kızım için çok fazla nefessiz kaldığı için ölü doğdu dediler sonrasında kızım beyin kanaması geçirdi ve dedilerki yuruyemeyecek konuşmayacak ben fizik tedaviler yaptım elimden geleni yaptım çok şükür kızım yürüyorda konuşuyorsa ama beyninde hayla bir kist var kontrollerini yaptırıyoruz 

+1 oy
önce (255 puan) tarafından

Gece vakti koyden sehire yolculuk ediyorduk.karli hava yollar buz kopru ustunden gecince araba feci kaydi suya dusecektik Rabbim korudu.bende simdi dusunuyorum da niye karli havada gece yol ciktik ki biz.o gunki korkumu anlatamam cunki sudan feci korkuyorum hep dua ediyorum Rabbim canimi suda alma diue denize bile bakamiyorum anla artik o anki korkumu:)

önce (188 puan) tarafından

Allah'ın her günü girmesemde denizi izlemeye giden biri olarak şöyle bir dusundjm :)

Valla bende deniz aşığı biri olarak üzüldüm şimdi baya 

+1 oy
önce (103 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun 

Bende travmatik bir olay yaşamıştım korkunçtu 3 yıl önce amcam bizi pikniğe götürdü daha yeni oraya vardık amcam kızlara dedi sebzeleri göle götürüp yıkayın kahvaltı yapalım kuzenlerim göle gitti amcam onun eşi ve başka bir kuzen biz yukarda kaldık diğerleri bizim taraftan görünmüyordu burdan amaca yardım et imdat diye bağırdılar bizde ne olduğunu anlamadan oraya koştuk birtane kuzenim suya düşmüş bende kaya tarafına koşacağıma göle koşmuşum birden suyun dibindeyim düştüğüm yer 4 metre derinliğinde amcamda yüzmeyi iyi bilmiyor kuzenimi çıkardı sonra döndü baktı bende sudayım diyor o ne ara düştü aylarca etkisinden çıkamamıştık

O olaydan sonra hemen yüzme öğrenirim ben olsam en azından kendini kurtarırsın

önce (103 puan) tarafından

Suyun yanından geçmeye bile korkuyorum artık bu sene de gittik ne yaptılarsa suya yaklaşmadım

+1 oy
önce (742 puan) tarafından

Geçmiş olsun. 

Sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıkmıştım. Serviscimiz faklı bı güzergahtan alacağını söyledi. Koştur koştur giderken yol bostu karşıya geçeyim dedim velhasıl bı araba çıkageldi az kalsın carpacakti. Zikzak çizerek direksiyon çevirdi ona da bana da bişey olmadı şükürler olsun. Çalışırken her anımı degerlendirir boş durmazdim. Elimde zikir matigim hep vardır. O gün okumuş olduklarımi araba sahibine yollamıştım. Daha kotusude olabilrdi. Birimizden biri zarar gorebilirdi. Allah'a hamd olsun okumalarimin karsiligiydi belkide kim bilir. Burnumuz bile kanamadi. 13 yıl evvel oldu ama etkisi hala uzerimde. 

Geçmiş olsun valla trafik kazası 1 anlık dikkatsizliğe bakıyo

+1 oy
önce (48 puan) tarafından

Ben degilde abim ölümden döndü ben daha kücügüm abimde pisikletin üstüne cıkıp camasır digerinde yuvarlak bir ip asılıydı oyun yapmak icin kafasını ona soktu ve pisiklet düstü karşımda cırpınıyor ben anlayamıyorum bisey yapamıyorum etrafta insan yok son ada bir yan komsu abi gördü koşarak abimi kurtardı cocukluk travmam hic unutmam :(((

Ha bu erkek çocukları her yaşta aynı :D

+1 oy
önce (4,999 puan) tarafından

Var baya birini hiç unutmam öbür dunya gitmekten son anda yırttım hatta o saniyeler içinde rüya gördüm 

+1 oy
önce (124 puan) tarafından

Ayy tabikide var iki sezeriyan doğum yaptım ilkinde doğum ortasında kalp atışlarım yavaşladı ıkinçi doğumumda bu sefer kalbim durdu ve doktorlar yeniden hayata döndürdüler beni bazen öldüm geri dirildim diyorum ama annem bana çok kızıyo Allah'ın imtihanlarından geçiyosun diyo iki oğlum var Allahıma şükürler olsunki ama bir kız çocuğu istiyorum oda doktorum izin vermiyo çok riskli olduğunu söylüyo bazen düşünüyorum ben ölseydim çoçuklarım nolaçaktı ama şükür ediyorum 😔😔

Ay onu bende hep düşünürüm biz ölsek nolcak diye bende kızım olsun istiyorum ama riskim olsa yapmazdım tabi boşver sende gelinleri seversin :D

önce (124 puan) tarafından

Ayy amin amin inşallah inşallah 🤲🤲🤣

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 859 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,675 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 547 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 661 göst.
21 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 511 göst.
13 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu

413,251 soru

12,442,327 cevap

46,033 kullanıcı

Kategoriler

...