+1 oy
141 göst.
önce Özel Günler & Hijyen kategorisinde (20,531 puan) tarafından

Bu pazar evdeyiz. Eşim çocuklara baksın ben cam mi sileyim diğer işleri mi yapayım. Cam silmeyi de hiç sevmem. Bı fikir verin. 2 ay falan oluyo camları sileli 😞

6 Cevaplar

+1 oy
önce (6,992 puan) tarafından

Bence kalk kocanla keyif yap vakit geçirin 😁çay kahve sohbet napcan işi gücü

önce (20,531 puan) tarafından

Aman ya sabahtan akşama zaten sohbet muhabbet yetti bana 🤣 2 sepet dolusu çamaşır vardı şimdi onu ona kitledim. Ben de işlerimi yapcam. 😁

-Reklam-
+1 oy
önce (811 puan) tarafından

Bence esin evdeyse eşinle vakit geçir çocukların ile 

Mevsim cam silme mevsimi değil kuzum ama yinede sen bilirsin 😌

Eş ve çocuklar bana şimdilik yetti🤣. Kızım uyuyoken azcik iş yapayım . Ama hava da rüzgarlı dediğin gibi. Cam silmekten vazgecebilirim 

önce (811 puan) tarafından

Sileyim derken uçarsın bacım.temizlik uğruna değmez kimse de gelip madalyon takmaz bosver 

Vazgeçtim. Koltuk yıkadım. Misafir odasını temizledim. Gün gün oda oda giderim artık. Camlar kalsın. Zaten hiç sevmem

+1 oy
önce (2,606 puan) tarafından

Hava durumuna bak yağmur yoksa bu hafta sil gitsin :)

Hava çok rüzgarlı. Ucmam inşallah silerken🤣

0 oy
önce (3,101 puan) tarafından

Cam her zaman silinir. Aile keyfi her zaman yapılmaz. Elimi bile sürmem sevdiklerimle zaman geçiririm. Cam silinmedi diye hasta olan veya enfekte olan görmedim hiç, hayati bir önemi yok cam kirinin 😄

önce (477 puan) tarafından

Dişil enerjin %100 falandır dimi alfa bacım :) yorumlarda denk geliiorum bu konularda akıllı bir tavrın var valla takdire şayan👍

önce (3,101 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum eşime sormak lazım 😂 İş güç sonra da yapılıyor önce sevdiklerimiz 🩵

Ay ben de böyle diye diye ev aldı başını gidiyo. Ona ki rahat rahat temizlik yapmayi da ozluyo insan. Her haftasonu birlikte bişey yaparız genelde. Bugün yapasim yok. Evde temizlik yapasim var. Cami bıraktım koltuk yıkıyorum 😆

0 oy
önce (19,130 puan) tarafından

Bu havada asla cam silmezdim sanırım zaten sevmiyorum sende sevmiyormuşsun boşver 

En sevmediğim iş diyebilirim. Ben de vazgeçtim. Koltuk yıkamaya başladım 🤣

Birini yıkadım soluklaniyorum

önce (19,130 puan) tarafından

Cam silme + ütü yapma en sevmediğim iki iş 

Benim de 😃

0 oy
önce (477 puan) tarafından

Bence evin icindeki işlere yönel canım Türkiye geneli aynıdır muhtemelen aşırı soğuk var camdan yel aliyor insan en son bir ay önce cam sildim bu kadar soğuk olmamasına rağmen sırtım komple tutuldu bir gün sonra. Hareket halinde silerken terliyoruz bı de soğuk olunca çarpıyor. 

Doğru diyosun .ben de vazgeçtim zaten. Koltuk yıkıyorum 😃

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 460 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,378 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
14 cevap 495 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,434 puan) tarafından soruldu
+1 oy
45 cevap 1,003 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (1,799 puan) tarafından soruldu

413,446 soru

12,447,326 cevap

46,189 kullanıcı

Kategoriler