Bu pazar evdeyiz. Eşim çocuklara baksın ben cam mi sileyim diğer işleri mi yapayım. Cam silmeyi de hiç sevmem. Bı fikir verin. 2 ay falan oluyo camları sileli 😞
Bence kalk kocanla keyif yap vakit geçirin 😁çay kahve sohbet napcan işi gücü
Aman ya sabahtan akşama zaten sohbet muhabbet yetti bana 🤣 2 sepet dolusu çamaşır vardı şimdi onu ona kitledim. Ben de işlerimi yapcam. 😁
Bence esin evdeyse eşinle vakit geçir çocukların ile
Mevsim cam silme mevsimi değil kuzum ama yinede sen bilirsin 😌
Eş ve çocuklar bana şimdilik yetti🤣. Kızım uyuyoken azcik iş yapayım . Ama hava da rüzgarlı dediğin gibi. Cam silmekten vazgecebilirim
Sileyim derken uçarsın bacım.temizlik uğruna değmez kimse de gelip madalyon takmaz bosver
Vazgeçtim. Koltuk yıkadım. Misafir odasını temizledim. Gün gün oda oda giderim artık. Camlar kalsın. Zaten hiç sevmem
Hava durumuna bak yağmur yoksa bu hafta sil gitsin :)
Hava çok rüzgarlı. Ucmam inşallah silerken🤣
Cam her zaman silinir. Aile keyfi her zaman yapılmaz. Elimi bile sürmem sevdiklerimle zaman geçiririm. Cam silinmedi diye hasta olan veya enfekte olan görmedim hiç, hayati bir önemi yok cam kirinin 😄
Dişil enerjin %100 falandır dimi alfa bacım :) yorumlarda denk geliiorum bu konularda akıllı bir tavrın var valla takdire şayan👍
Hiç bilmiyorum eşime sormak lazım 😂 İş güç sonra da yapılıyor önce sevdiklerimiz 🩵
Ay ben de böyle diye diye ev aldı başını gidiyo. Ona ki rahat rahat temizlik yapmayi da ozluyo insan. Her haftasonu birlikte bişey yaparız genelde. Bugün yapasim yok. Evde temizlik yapasim var. Cami bıraktım koltuk yıkıyorum 😆
Bu havada asla cam silmezdim sanırım zaten sevmiyorum sende sevmiyormuşsun boşver
En sevmediğim iş diyebilirim. Ben de vazgeçtim. Koltuk yıkamaya başladım 🤣
Birini yıkadım soluklaniyorum
Cam silme + ütü yapma en sevmediğim iki iş
Benim de 😃
Bence evin icindeki işlere yönel canım Türkiye geneli aynıdır muhtemelen aşırı soğuk var camdan yel aliyor insan en son bir ay önce cam sildim bu kadar soğuk olmamasına rağmen sırtım komple tutuldu bir gün sonra. Hareket halinde silerken terliyoruz bı de soğuk olunca çarpıyor.
Doğru diyosun .ben de vazgeçtim zaten. Koltuk yıkıyorum 😃
413,446 soru
12,447,312 cevap
46,189 kullanıcı