0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (881 puan) tarafından

Aşkolar kusura bakmayın bu durum sadece bende mi var diye buraya yazıyorum o yüzden özür dilerim görüp okuyan herkesten ❤️

22 haftalık hamileyim cinsel ilişki isteğim hiç mi hiç yok bu durum hamilelikten kaynaklı mi acaba? Benim gibi olan var mı yada hamile iken yaşayan? Eşime söylemeye çekiniyorum bazen isteksiz yaptığım günler oluyor eşimin günahını almak istemiyorum. Kendisi anlayışlı güzel bir eş fakat söylersem kırılır yada başka birşey düşünür diye çekiniyorum.🥲

Kokusu bile bazen bana ağır geliyor, tahammül edemiyorum arada oluyor. Umarım yaşadığım durum normaldir.🫣🤦‍♀️

7 Cevaplar

+1 oy
(3,106 puan) tarafından

Şu durumun tam tersine çaresi olan varsa yazabilir mi 

(3,106 puan) tarafından

Ortası yok ki . Adam beni rahat bırakırsan öyle gelirim eve yoksa valla anneme giderim diyo 😅

(881 puan) tarafından

Ama yani 😂😂nasil kadın erkeği düşünüyorsa erkekte kadını düşünecek istediğini verecek bence 

(3,106 puan) tarafından

Yani kadın istemeyince günah oluyo erkek istemeyince foss

(881 puan) tarafından

Öyle oluyor gibi ssjjsjsjs 😂

(98 puan) tarafından

😅😅ayy sorma sorma bende normalde çok isteksiz bir insanmdr ama hamilelikte ayrı bi isteğim artıyor napcaz böyle bilmiyorum🤭🫣

-Reklam-
+1 oy
(10,884 puan) tarafından

Çok normal canım bazı kadınlar hamilelikte eşini karartır büyük ihtimal sende karartmışsın  ana geçici Bi durum kafana takma 

(881 puan) tarafından

Ay çok şükür ya geçsin gitsin hiç güzel bir durum değil 😔

+1 oy
(430 puan) tarafından

Normal, hamilelikte eşinden tiksinen bile olmuş cinsel isteksizlik de normal. İlerleyen zamanlar da düzelir yada doğumdan sonra düzelir, eşine söyleme sen yine de canım dediğin gibi üzülebilir

(881 puan) tarafından

Evet söylememek en güzeli kırılmasını istemem.

Umarım tez zamanda geçer gider hoş bir durum değil çünkü 😔

0 oy
(33 puan) tarafından

Bebek erkek olunca istek azaliyomus kiz olunca artiyomuz cinsiyeti biliyomusunuz acaba hormonlarla kaynakliymis

(881 puan) tarafından

Erkek çocuğu diyorlar ama detaylıya görmeyene kadar net birsey olmuyor sanırım 

(4,643 puan) tarafından

Iki erkek cocugu dogurdum istegim normalden daha fazlaydi. Isteksizligi de cinsiyete baglayamazsiniz yahu :) alakasi yok yani.

(33 puan) tarafından

Biliyomusunuz boyle aksi yorumlar gorunce yanlis olduguna mutlu oluyorum.bende int sitesinde gordum canim gerceklik payi ne kadarini bilemem okudugumu soyledim demekki herkes ayni olmuyomus

0 oy
(492 puan) tarafından

Yaşadığın durum normal hormonlardan kaynaklı doğum sonrası en geç bir yıl içinde yavaştan normale döner süreç uzayadabilir kendine stres yapma.

(881 puan) tarafından

Insallah geçsin gitsin bi an önce 

0 oy
(371 puan) tarafından

Inan bu postu az once nben acacaktim ben hamile deyilim ama dogum kontrol hapi iciyorum bendede cok fazla isteksizlik var hicmi hic istemiyorum aklimin ucundan dahi geciremiyorum boyle devam ederse ve bunun sebebi ilacsa eyer birakicagim baska care yok cunki cok fena bisey onu kirmamak icin katlaniyorum ama bi robotdan farkim yok ki:)

(881 puan) tarafından

Ay aynı durum binevii bence ilaçtır 

(371 puan) tarafından

Iste ilacdada progestan varmis hamileliktede yukseliyor yani ayni durum gibi evet

(881 puan) tarafından

Öyle öyle bence ilaçtan 

0 oy
(4,643 puan) tarafından

Kisiden kisiye degisir. Benim hamileyken istegim daha cok olurdu. Belki korkunuz var ise o bilincaltinizi etkiler ve dogal olarak istemezsiniz. Yani dogal olarak hamilelikten kaynakli olabilir :)

(881 puan) tarafından

Umarım geçici bir durumdur 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 423 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Manolya44 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 350 göst.
0 oy
17 cevap 979 göst.
3 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (679 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 460 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Angel24 (51 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,794 soru

23,597,173 cevap

305,834 kullanıcı

...