+3 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (151 puan) tarafından

Kaynanamların bir evi varmış satmışlar...sonra yeni ev almak için kredi almışlar. Sattıkları evin parasını krediye yatırmışlar kalan krediyide kocam ödemiş benle evlenmeden önce kocam halen bu yeni evin kredisini ödüyor yani.. Kaynanamlarda bu yeni evi bıraktı kendileri koydeki eve gitti. 

Ama kadın kesinlikle rahat bırakmıyor beni zorbalık üstüne zorbalık ben kendimi savununca ben suçlu oluyorum ev benim diyor gelirim diyor tam kabus yani.. Kocamda ***** savunamıyor kimseyi babası çalışmamış 20 sene evin bakımını kocam üstlenmiş ağzını açıp ben baktım size sizde bir ev parası yemissinizdir diyemiyor napıcam yani çok sıkıldım bunlardan

8 Cevaplar

+2 oy
(22 puan) tarafından

Burda önemli faktör kocan o gerekeni söylerse sen ne kötü olursun ne de onlar bu denli konuşur kocan pasif kaldıkça üzgünüm ki üzülürsün daha .Şu da var ev sonuçta oğlu oturuyor sürekli benim benim demek resmen çocukça .

-Reklam-
+1 oy
(13,500 puan) tarafından

Ev kimin üzerine bacım 

+1 oy
(113 puan) tarafından

Tapu kiminse ev onundur.

+1 oy
(10,403 puan) tarafından

Vala bacım kocan konusmadikca ne yapsan boş kimse seni dinlemez kocanın müdahale etmesi konuşması lazim

+1 oy
(765 puan) tarafından

Kocanda suç cevap vermeli

+1 oy
(2,853 puan) tarafından

Tapu kimin ustune asko.birde burda is kocanda eger o lafini demezse isin zor sende kendjni savunamazsn valla boyle adamlar cunku ailelerine pısırıktr ama karisina aslan kesilir.

+1 oy
(2,288 puan) tarafından

Kayınbabam da yeni evliyim her evimize gelişinde bu ev benim bi s.kt.rlik hakkınız var diye güya şaka yapıyodu. Sülaleye rezil ettim kaynanam da onlar baba oğul şakalaşıyo niye söyledin dedi bende oğluna yapsaydı kulağım duymasaydı benim dedim. Sesi kesti bidaha. Sende rezil et 

0 oy
(137,786 puan) tarafından

evin yuzde 78 kaynananin 

önce (151 puan) tarafından

Tapusu yok ama evin kredisi bitince tapuyu kocam alacak evin kredisini kocam ödüyor şuan 

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 1,018 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (7,415 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 719 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ✨Lavinia✨ (5,326 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 303 göst.
0 oy
36 cevap 1,154 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Minikkuzum (434 puan) tarafından soruldu