+2 oy
594 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,861 puan) tarafından

Eşiniz uyurken konuşur mu kızlar bazen bu tarz şeyler yaşıyorum gece aniden olunca gülsem mi korksam mı bilemiyorum bazen kendi kendine birşey söyler bazen de bana birşey diyor hatta cevap veriyorum ama uyandığında sorsam hatırlamıyor çoğunlukla 😂 bu durumu yaşadınız mı hiç 

35 Cevaplar

+3 oy
önce (719 puan) tarafından

Muhtemelen yorgunluktan sayıklıyordur canm benim eşim yorgunken arada öyle oluyor 

önce (1,861 puan) tarafından
+1

Ara sıra oluyor bizde de ama gece vakti olunca bazen komik geliyor tabi 🤭

+2

Benim işime qeliyo konuşması bazen ağzından biseyler kaçırıyor :)) 

+1

😂😂sana söylemediği şeyleri itiraf mı ediyor 

+2

Yanii iki defa konusturdum onu cvp verdi :)

-Reklam-
+3 oy
önce (4,124 puan) tarafından

Bazen konuşuyor bazen gülüyor durup dururken sarılıyor birden ağlıyor yani ne ararsan var 

+1

😂😂 rüya mı görüyor acaba uyandığında soruyor musun rüya gördün mü diye 

önce (4,124 puan) tarafından
+2

Goruyorda sonra hatırlamıyor yani ne gördüğünü hiç hatırlamaz bazen gece güler bende sorarım ne ye gülüyon diye o an sorarım uyku sersemi rüyada der yatar sabah soruyorum ben güldüm mu gece diyor kendine oturup tekrar gülüyor 

+1

🤣🤣🤣🤣

+3 oy
önce (3,958 puan) tarafından

Benim de konuşuyor bazen uykusunda hatta bazen aklına bir şey taklır kendi kendine uyanıkken konuşuyor kayınbiraderimde aynı oturduğu yerde kendi kendine konuşuyor rahmetli dededen genetik geçmiş aman inşallah oğluma geçmez duâ ediyorum 😊

+1

Düşüncelerini dışarıya mı vuruyor anlık 

önce (3,958 puan) tarafından
+2

Çok düşünür kendi içinde tartışır muhakemesini yapar bazen kızım der baba yine ne taktın kafana içinden konuşup duruyorsun der ama eşim kabul etmez yoo ben içimden konuşmuyorum size öğle geliyor der 😊😊

+3 oy
önce (6,017 puan) tarafından

Bayram arefeleri çok yorulur giyimci eşim. O sürede akşam konuşur bazen müşterilerle konuşur gibi al olmasa hallederiz falan der😀😀😀 bazen soru soruyorum  ama anlamyr. 

Bir kere hafif bı bağırdı uykudan fırladım kaldırdım ne oldu dedim  biseyler dedi o esnada bn uyandirirkem o zmn  besmele çekmişim Allah'tan 

+1

Ne oldu dediğinde hala uykuda miydi o cevap verme kısmı çok komik oluyor 😂😂😂😂

önce (6,017 puan) tarafından
+2

Hala müşteriyle konuşuyor;))) bayram geliyor bni yine bol konuşmalı geceler bekliyor 😀

+1

😂😂😂😂

+3 oy
önce (415 puan) tarafından

Hiç duymadım konuştuğunu ama çok horluyo ya

+1

Yan yatsın o zaman horlama olmuyo😁

önce (415 puan) tarafından
+2

Yan yatincada oluyo.canm

+3 oy
önce (274 puan) tarafından

hatta geçenlerde karım karım karım diye bağırdı 

başka gece de kestane kebap yemesi sevap demişti 😅😅

bende hep annen mi ben mi diye soruyorum da cevaplamadı henüz 😅😅

+1

Bilinç altında o sorunun cevabı yok demekki 🤣🤣🤣

önce (274 puan) tarafından
+2

ya da kendini kilitlemişte olabilir bu konuda 😅😅

+3 oy
önce (1,933 puan) tarafından

Keşke konuşsa ya bizim ki daha beter dişlerini gıcırdar ve yemek yiyor gibi çenesi durmaz hiç sabaha kadar. Kilo almaz ben hep buna bağlıyorum kilo sorununu.

+1

Devamlı mı oluyo ilk defa böyle birşey duydum 

önce (1,061 puan) tarafından
+2

Ayy benimkide böyle kiloyla ne alakası olabilir ki

önce (1,933 puan) tarafından
+2

Evet 4 yıldır evliyim ilk yıl sadece diş gıcırdama vardı. Şimdi ise sabaha kadar agiz sapurdatma🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

@Siyah.incii   ya ben kilo almayişini ona bağlıyorum mesela sabaha kadar  sakiz çiğnediğini düşün 😁 mide yemek gelecek diye bekliyor ama ne gelen var ne giden 😂 valla birde sinir bozucu oluyor çok uyanıksam zor dalıyorum ve bazen çenesini tuttuğum oluyor🤦🏻‍♀️ yeter diye bağırdığım da  ayy 😬 

+2

Ayy sapırdatmaya hiç tahammül edemem valla 

önce (923 puan) tarafından
+2

Canim psikolojik oluyor dis gıcırdatma doktora görünsün dişlik falan verirler gece uyurken takması için 

+3 oy
önce (292 puan) tarafından

Bende uyurken duysam uyku sersemi korkardım herhalde kafasına falan bir şeyler vururdum korkudan

+1

Kız yok bir şey vurulmaz da anlık olunca sonradan komik geliyor devam ederse 😂😂

+2 oy

Ooo sohbet bile ettiğim olmuştur çok yaşadım ben 😄😄

Bende ediyorum bazen ama hiç birini hatırlamıyor 😂

+1

Benimki de hatirlamiyor 😄 eşim simit ustası 

Tezgahi temizledn mi diyor 

Git şu simitleri tezgaha koy diyor onun gibi 😄

Cevap veriyor musun bazılarına karşılıklı konusma olunca çok komik oluyor 😂😂

+1

Evet bende bazen çok gülüyorum 🥰

+2 oy
önce (218 puan) tarafından

Ona uyku biseysi diyorlar bende  oluyor mesela eşim gece kalktın şu verdin falan der ben hatırlamam çocuklar küçükken çok maceralarını var öyle 

Uyurgezerlik mı var acaba 

+2 oy
önce (14,061 puan) tarafından

Konuşmaz ama sabaha kadar gıcır gıcır dis sıkar bazen irkilip uyanıyor sanki bi yerden düşüyor gibi 

Sürekli mı gicırdatiyo daha önce duymadım boyle birşey 

+1

Evet canım maalesef 7 senedir neredeyse böyle. Bu yüzden dış kalmadı ağzında kırılıyor boyna

önce (51 puan) tarafından
+1

Dr gitsin cnm. Kardesımde gicirdatiyordu Dr seffaf bı takma bısey verdi onu kullandi

+1

Doktora alerjisi var canım gitmesi gereken başka bölümler var ama gitmiyor maalesef

+2 oy
önce (19,063 puan) tarafından

Eşimde böyle bir durum yok olsa da korkmam annemde vardı ondan alışkınım ilerde bir ihtimal bende olur diye düşünüyorum 

Neden sende olur diye düşündün ki neyden kaynaklı oluyor boyle şeyler 

önce (19,063 puan) tarafından
+1

Yaş aldıkça anneme benziyorum diye genetik mi bilmiyorum ama anneme çok benzediğim için ihtmal veriyorum 

+2 oy
önce (2,371 puan) tarafından

Benim eşim öyle. Ben soru da soruyorum abuk sabuk cevaplar veriyor. Çok gülüyorum. 

Aynen bende çok gülüyorum sabah anlatıyorum boyle boyle oldu diye hatırlamıyorum deyince daha çok gülüyorum 😂😂

+2 oy
önce (746 puan) tarafından

Eniştem var aşırı güler rüyasında. Bı ara ablam anlattı gece 2-3;gibi bu bakmış eniştem gulme krizine girmiş ama nasıl gülmek yani ablam diyor ben hayatımda ilk defa bu kadar Güldüğünü gördüm diye. 😄😄😄😄😄karnını tutmuş ayy demiş o kadar gülmekten karnı agrimis bende dedim hurilerle mi takılıyordu rüyasında ahahahaha😄

😂😂😂😂😂

+1 oy
önce (2,624 puan) tarafından

Çok konuşur sohbet ederim gülme krizine girerim sjsjs kendisi usta iş stresi çok çoğunluk hep iş ile konuşur sipariş nerde kaldı şunları atın böyle yapın der sjsjsjsj tabi sabah gram hatırlamaz 

Cevap verince daha komik geliyor insana bir de gece vakti ekstra komik oluyor 😂😂

önce (2,624 puan) tarafından
+1

Evt yaa bide kiziyo beni çırak olarak goruyo bi ara video çektim inanmıyor diye halen duruyor videosu sjsjsjjs

Arada açıp gülersiniz 🤣🤣

+1 oy
önce (2,977 puan) tarafından

Normalde uyurken konuşmak dursun iç dış ticaret bile yapar . Sarhoş uyurken de belediye otobüsü gibi tıs tıs hava kaçırır durur durur haağğooğğhh diye ses çıkartır nefret ederim o zaman 

Uyandırıyor musun öyle durumlarda sen ne yapıyorsun diyerek

+1

Konuşurken oturur dinlerim gülerim çok uykum varsa uyandırır sustururum . Ama sarhoşken ite kaka salona atar üstüne battaniye örter gelir yatarım . Sabaha kadar onu mu dinlicem haaaoohh haaoohh tistis

Alkol alıyor mu sarhoş deyince uyku sersemi anlamında diyorsun sandım 😂

+1

Yok be alkollüyken . Normalde uyurken konuşsun can kurban ona yorgunluktan şaftı kayiyo

+1 oy

Konuşuyor diş gıcırdatıyor ve enteresan gelecek ama at kisnemesi gibi bı ses çıkarıyor gülüyormu kişnıyor mu çözemedim hâlâ 🤔😆

Ne çok diş gicirdatan varmış bi kaç kişi daha boyle yazmış 😂

+1

Peki kocası kişneyen kaç kişi var ?😆😆😆 

Bekliyorum buraya 😀

+1 oy
önce (1,291 puan) tarafından

Kendisi horlar  bende konuşuyorum konuşan benim hemde baya baya ağzıma geleni söylüyorum 😁

Ne görüyorsun abla rüyanda falan birşey gördüğün için mı 😂😂

önce (1,291 puan) tarafından
+1

Bilmiyorum ki hatırlamıyorum hic bir şey canım 🤷‍♀️😁

önce (226 puan) tarafından
+1

Ay ben ikinci gebelikte başladım konuşmaya. Eşim gece 3 gibi işten çıkar kızımın yatağı o zaman benim yatağımın hemen yanındaydı. Geldiğinde ilk kızı kontrol ederdi. Bir ara adam işten gelmiş ben hatırlıyorum kızımın başında birini gördüğümü ama devamı yok. tabi rüyada görüyorum kızımı kaçırmaya çalışıyorlar. Eşimi evden kovmuşum. Adama neler neler demişim 😂

+1 oy
önce (8,166 puan) tarafından

Esim iste ne oldu kimle ne konustu hepsini ara ara konusuyor. Evlenmeden uyarmisti beni bak gece konusan biriyim korkma diye

Alıştın mı bu duruma 

önce (8,166 puan) tarafından
+1

Kiz her gun konusmuyor ayda bir 🤣

İlk korkmustum zamanla alistim . İsime geliyor hatta iste ne konustular biliyorum

+1 oy
önce (1,070 puan) tarafından

Evet genellikle yaşıyorum ağırdır bide uykusu bazen konuşuyorum sonra hatırlamıyor 😅 bide yanımda yatarken bazen başka odada olmuş oluyor uyur gezer gibi sorunca ne zaman geldiğini hatırlamıyor birgün kapıdan çıkıp gidecek diye korkuyorum 🤷‍♀️😀

Anahtarı sakla adam kaybolacak uğraş dur sonra 🤣🤣

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 642 göst.
28 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Japonum benim (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 397 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
72 cevap 1,190 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu