Eşiniz uyurken konuşur mu kızlar bazen bu tarz şeyler yaşıyorum gece aniden olunca gülsem mi korksam mı bilemiyorum bazen kendi kendine birşey söyler bazen de bana birşey diyor hatta cevap veriyorum ama uyandığında sorsam hatırlamıyor çoğunlukla 😂 bu durumu yaşadınız mı hiç
Muhtemelen yorgunluktan sayıklıyordur canm benim eşim yorgunken arada öyle oluyor
Ara sıra oluyor bizde de ama gece vakti olunca bazen komik geliyor tabi 🤭
Benim işime qeliyo konuşması bazen ağzından biseyler kaçırıyor :))
😂😂sana söylemediği şeyleri itiraf mı ediyor
Yanii iki defa konusturdum onu cvp verdi :)
Bazen konuşuyor bazen gülüyor durup dururken sarılıyor birden ağlıyor yani ne ararsan var
😂😂 rüya mı görüyor acaba uyandığında soruyor musun rüya gördün mü diye
Goruyorda sonra hatırlamıyor yani ne gördüğünü hiç hatırlamaz bazen gece güler bende sorarım ne ye gülüyon diye o an sorarım uyku sersemi rüyada der yatar sabah soruyorum ben güldüm mu gece diyor kendine oturup tekrar gülüyor
🤣🤣🤣🤣
Benim de konuşuyor bazen uykusunda hatta bazen aklına bir şey taklır kendi kendine uyanıkken konuşuyor kayınbiraderimde aynı oturduğu yerde kendi kendine konuşuyor rahmetli dededen genetik geçmiş aman inşallah oğluma geçmez duâ ediyorum 😊
Düşüncelerini dışarıya mı vuruyor anlık
Çok düşünür kendi içinde tartışır muhakemesini yapar bazen kızım der baba yine ne taktın kafana içinden konuşup duruyorsun der ama eşim kabul etmez yoo ben içimden konuşmuyorum size öğle geliyor der 😊😊
Bayram arefeleri çok yorulur giyimci eşim. O sürede akşam konuşur bazen müşterilerle konuşur gibi al olmasa hallederiz falan der😀😀😀 bazen soru soruyorum ama anlamyr.
Bir kere hafif bı bağırdı uykudan fırladım kaldırdım ne oldu dedim biseyler dedi o esnada bn uyandirirkem o zmn besmele çekmişim Allah'tan
Ne oldu dediğinde hala uykuda miydi o cevap verme kısmı çok komik oluyor 😂😂😂😂
Hala müşteriyle konuşuyor;))) bayram geliyor bni yine bol konuşmalı geceler bekliyor 😀
😂😂😂😂
Hiç duymadım konuştuğunu ama çok horluyo ya
Yan yatsın o zaman horlama olmuyo😁
Yan yatincada oluyo.canm
hatta geçenlerde karım karım karım diye bağırdı
başka gece de kestane kebap yemesi sevap demişti 😅😅
bende hep annen mi ben mi diye soruyorum da cevaplamadı henüz 😅😅
Bilinç altında o sorunun cevabı yok demekki 🤣🤣🤣
ya da kendini kilitlemişte olabilir bu konuda 😅😅
Keşke konuşsa ya bizim ki daha beter dişlerini gıcırdar ve yemek yiyor gibi çenesi durmaz hiç sabaha kadar. Kilo almaz ben hep buna bağlıyorum kilo sorununu.
Devamlı mı oluyo ilk defa böyle birşey duydum
Ayy benimkide böyle kiloyla ne alakası olabilir ki
Evet 4 yıldır evliyim ilk yıl sadece diş gıcırdama vardı. Şimdi ise sabaha kadar agiz sapurdatma🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@Siyah.incii ya ben kilo almayişini ona bağlıyorum mesela sabaha kadar sakiz çiğnediğini düşün 😁 mide yemek gelecek diye bekliyor ama ne gelen var ne giden 😂 valla birde sinir bozucu oluyor çok uyanıksam zor dalıyorum ve bazen çenesini tuttuğum oluyor🤦🏻♀️ yeter diye bağırdığım da ayy 😬
Ayy sapırdatmaya hiç tahammül edemem valla
Canim psikolojik oluyor dis gıcırdatma doktora görünsün dişlik falan verirler gece uyurken takması için
Bende uyurken duysam uyku sersemi korkardım herhalde kafasına falan bir şeyler vururdum korkudan
Kız yok bir şey vurulmaz da anlık olunca sonradan komik geliyor devam ederse 😂😂
Ooo sohbet bile ettiğim olmuştur çok yaşadım ben 😄😄
Bende ediyorum bazen ama hiç birini hatırlamıyor 😂
Benimki de hatirlamiyor 😄 eşim simit ustası
Tezgahi temizledn mi diyor
Git şu simitleri tezgaha koy diyor onun gibi 😄
Cevap veriyor musun bazılarına karşılıklı konusma olunca çok komik oluyor 😂😂
Evet bende bazen çok gülüyorum 🥰
Ona uyku biseysi diyorlar bende oluyor mesela eşim gece kalktın şu verdin falan der ben hatırlamam çocuklar küçükken çok maceralarını var öyle
Uyurgezerlik mı var acaba
Konuşmaz ama sabaha kadar gıcır gıcır dis sıkar bazen irkilip uyanıyor sanki bi yerden düşüyor gibi
Sürekli mı gicırdatiyo daha önce duymadım boyle birşey
Evet canım maalesef 7 senedir neredeyse böyle. Bu yüzden dış kalmadı ağzında kırılıyor boyna
Dr gitsin cnm. Kardesımde gicirdatiyordu Dr seffaf bı takma bısey verdi onu kullandi
Doktora alerjisi var canım gitmesi gereken başka bölümler var ama gitmiyor maalesef
Eşimde böyle bir durum yok olsa da korkmam annemde vardı ondan alışkınım ilerde bir ihtimal bende olur diye düşünüyorum
Neden sende olur diye düşündün ki neyden kaynaklı oluyor boyle şeyler
Yaş aldıkça anneme benziyorum diye genetik mi bilmiyorum ama anneme çok benzediğim için ihtmal veriyorum
Benim eşim öyle. Ben soru da soruyorum abuk sabuk cevaplar veriyor. Çok gülüyorum.
Aynen bende çok gülüyorum sabah anlatıyorum boyle boyle oldu diye hatırlamıyorum deyince daha çok gülüyorum 😂😂
Eniştem var aşırı güler rüyasında. Bı ara ablam anlattı gece 2-3;gibi bu bakmış eniştem gulme krizine girmiş ama nasıl gülmek yani ablam diyor ben hayatımda ilk defa bu kadar Güldüğünü gördüm diye. 😄😄😄😄😄karnını tutmuş ayy demiş o kadar gülmekten karnı agrimis bende dedim hurilerle mi takılıyordu rüyasında ahahahaha😄
😂😂😂😂😂
Çok konuşur sohbet ederim gülme krizine girerim sjsjs kendisi usta iş stresi çok çoğunluk hep iş ile konuşur sipariş nerde kaldı şunları atın böyle yapın der sjsjsjsj tabi sabah gram hatırlamaz
Cevap verince daha komik geliyor insana bir de gece vakti ekstra komik oluyor 😂😂
Evt yaa bide kiziyo beni çırak olarak goruyo bi ara video çektim inanmıyor diye halen duruyor videosu sjsjsjjs
Arada açıp gülersiniz 🤣🤣
Normalde uyurken konuşmak dursun iç dış ticaret bile yapar . Sarhoş uyurken de belediye otobüsü gibi tıs tıs hava kaçırır durur durur haağğooğğhh diye ses çıkartır nefret ederim o zaman
Uyandırıyor musun öyle durumlarda sen ne yapıyorsun diyerek
Konuşurken oturur dinlerim gülerim çok uykum varsa uyandırır sustururum . Ama sarhoşken ite kaka salona atar üstüne battaniye örter gelir yatarım . Sabaha kadar onu mu dinlicem haaaoohh haaoohh tistis
Alkol alıyor mu sarhoş deyince uyku sersemi anlamında diyorsun sandım 😂
Yok be alkollüyken . Normalde uyurken konuşsun can kurban ona yorgunluktan şaftı kayiyo
Konuşuyor diş gıcırdatıyor ve enteresan gelecek ama at kisnemesi gibi bı ses çıkarıyor gülüyormu kişnıyor mu çözemedim hâlâ 🤔😆
Ne çok diş gicirdatan varmış bi kaç kişi daha boyle yazmış 😂
Peki kocası kişneyen kaç kişi var ?😆😆😆
Bekliyorum buraya 😀
Kendisi horlar bende konuşuyorum konuşan benim hemde baya baya ağzıma geleni söylüyorum 😁
Ne görüyorsun abla rüyanda falan birşey gördüğün için mı 😂😂
Bilmiyorum ki hatırlamıyorum hic bir şey canım 🤷♀️😁
Ay ben ikinci gebelikte başladım konuşmaya. Eşim gece 3 gibi işten çıkar kızımın yatağı o zaman benim yatağımın hemen yanındaydı. Geldiğinde ilk kızı kontrol ederdi. Bir ara adam işten gelmiş ben hatırlıyorum kızımın başında birini gördüğümü ama devamı yok. tabi rüyada görüyorum kızımı kaçırmaya çalışıyorlar. Eşimi evden kovmuşum. Adama neler neler demişim 😂
Esim iste ne oldu kimle ne konustu hepsini ara ara konusuyor. Evlenmeden uyarmisti beni bak gece konusan biriyim korkma diye
Alıştın mı bu duruma
Kiz her gun konusmuyor ayda bir 🤣
İlk korkmustum zamanla alistim . İsime geliyor hatta iste ne konustular biliyorum
Evet genellikle yaşıyorum ağırdır bide uykusu bazen konuşuyorum sonra hatırlamıyor 😅 bide yanımda yatarken bazen başka odada olmuş oluyor uyur gezer gibi sorunca ne zaman geldiğini hatırlamıyor birgün kapıdan çıkıp gidecek diye korkuyorum 🤷♀️😀
Anahtarı sakla adam kaybolacak uğraş dur sonra 🤣🤣
413,249 soru
12,442,202 cevap
46,030 kullanıcı