+4 oy
879 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,061 puan) tarafından

Evet kızlar bu akşamın en zor sorusu benden;

Birgün sizi doğum yaptığınız hastaneden arayıp bebekleri karıştırdıklarını baktığınız bebeğin sizin olmadığını öğrenseydiniz ne yapardınız ?

40 Cevaplar

+1 oy
önce (1,061 puan) tarafından

Yapay zekânın azizliğine uğradım yine😆

-Reklam-
+1 oy
önce (7,996 puan) tarafından

Kendi çocuğumu alırım 

Baktığın çocuktan hemen vazgeçebilirdin yani 

önce (7,996 puan) tarafından

Niye vazgeceyim vazgeçmem tabi ki yanımda yöremde olsun isterim ama kendi çocuğumu alırdım. Neyse ki öyle bir ihtimal sıfır 

+1 oy
önce (7,457 puan) tarafından

İnanmam kocamın kopyası çünkü kızım ha kocam başkasındanda çocuk yaptıysa ve aynı yerde aynı gün doğum yaptıysak bilmem tövbe tövbe 😅

önce (19,063 puan) tarafından

İstemsizce güldüm buna sen çok yaşa 

2 ay önce doğum yaptigimda çok korkmuştum bebeğimi çalıp değiştirecekler diye bebeğim benim kopyam olarak doğdu çok şükür eminim bende😆

+1 oy
önce (19,063 puan) tarafından

Onu görmek tanımak isterim ama büyüttüğüm çocuktan asla vazgeçmem bu arada oğlum ikimize de aşırı benziyor içim ordan çok rahat 

önce (1,245 puan) tarafından

Tabi canım biz o kadını dinledik sadece karşı tarafı dinlemedik

Ama var yani böyle hayatlar 

Zamanında hemşireler bilerek çok bebek değiştirdiler 

önce (4,218 puan) tarafından

Neden yapıyorlardı  ki

Bı insan neden böyle bı kötülük yaparki Allah vicdanlı insanlara denk getirsin 

Hiç bir fikrim yok yıllar sonra patlamıştı bu olay, bende kaç sene önce haberlerde görmüştü. hatta bebekleri öldü diyip başka aileye sahiplendirenler falan da olmuş 

+1 oy
önce (2,109 puan) tarafından

Ikiside benim olsun isterim vazgecemem😀

Benim başıma gelseydi bende böyle isterdim ama sonuçta o bebeğinde bı ailesi var istediği gibi olmayabilirdi

önce (2,109 puan) tarafından

Gerçekte olmustu boyle bisey youtube da var aileler 4 sene sonraydi.sanirim degistiler cocuklari

Çok zor bı durum da rabbim kimseye yaşatmasın 

+1 oy
önce (136,641 puan) tarafından

benimkinin karismasi imkansiz ama olduda karisti diyelim ben 2sinede bakarim yaa 

Sen ikisine bakarsın tabi ama ailesi bebeği almak isterse o zaman ne yapardın ?

bebeklerin karistigini ne zamam ogrendim mesela kac gun hafta yada ay snr

Mesela 1 yıl sonra diyelim

ben kendi bebegimi alirim ama digeriylede bagimi koparmam verirlerse onuda asla burakmam

+1 oy

Çok zor bir soru ya, ama sanırım almazdım tabi el bebek gül bebek büyüyor ise karşı tarafta. Çünkü bende doğurmadığım bir evladım var. Kendi evladım gibi bakıyorum oğluma , kalkıp biri oğlumu almaya kalksa kahrolurum ben 

Az öncede dediğim gibi anne olmak için illa doğurmaya gerek yok 🤍💐

önce (1,970 puan) tarafından

Canım annesi vefat mı etti çocuğun? 

Evet canım kesinlikle 

@-rana- evet canım oğlum 1 yaşındayken vefat etti 

önce (1,970 puan) tarafından

@DP Allah rahmet eylesin canım 🥺🤲🩷

+1

Allah razı olsun inşallah canım ❤️

+1 oy
önce (188 puan) tarafından

Annem der ki kızım çocuk yaptinda  bir tırnağı da mı benzemez sana 

İkiside babasının kopyası hiç DNA testi gerektirmiyor 

Kocani çok sevmişsın ondan çocuklar hepsi ona benzemiş 😊

Gören herkes öyle diyor ne çok sevmissin kız kocanı diye 

😊 Bu da güzel bişey ya severek evlenmek sonuç böyle klonlanmış kocalar 

Bende çok sevmişim demekki ilk çocuğum tıpa tıp aynısı 😀

0 oy
önce (1,031 puan) tarafından

Ahahahahha ben bazen oğlumu ben mi doğurdum acaba diyorum çünkü o kadar bana benzemiyor ki, neyse ki eşimin kopyası.

Hepimiz aynı şeyi düşünmüşuz

0 oy
önce (5,616 puan) tarafından

Vazgecemem ikisindende yanyana yada alt ust oturmayi teklif ederdim ikimizde evlatlarimizdan ayrilmamis olurduk bir arada büyürlerdi ama benim oglumun karnimdan cikarken ki fotosu var sezeryanim sirasinda cekmisler hep ameliyat ekibi :)

Sagolsun benim aklimda bile yoktu fotograflarini cekelim mi dedim ameliyathaneye girerken bende olur dedim telefonumu aldilar annemlerden cekmisler hep baya fotosu var doktor tutmus kordonu falan duruyordu giydirmeden oncede var bir kac tane  

Ne güzel ya 😊

Ay bu resimlerden bende de var :) hepsini çekmişti hemşireler 

Anı kalıyor hep canım 

önce (2,371 puan) tarafından

Benimkinin videosu var sezeryan sırasında hastane çekmiş onuda cd ye kopyalayıp bana verdiler. Çok güzel bir şey. Benim haberim bile yoktu. 

0 oy
önce (2,782 puan) tarafından

3 cocugum var 2si icin deseler inanmam gulerim ama en buyugu icin deseler supheye duserim yqlan degil cunku ne esimin tarafina ne benm tarafima nede bize benziyor.goren herkwz sasiriyor bi cocuk aileden birine bilemi benzemez diye.yanj oyle bisi deseler sasirmam ama vermemde cocugumu yapcak bisi yok rabbim sevgisini vermis nasil vazgecerim kafayi yemelik bi durum valla

Rabb'im bağışlasın evlatlarını anne olmak için doğurmak gerekmez bile annelik içten gelen bişey kendi canından olmayan bı çocuğa bile sevgi verebilir bir kadın 

önce (2,782 puan) tarafından

Tabikide canm esimin amcasinin cocugu olmuyordu evlat edindiler daha 15gunluk bebegi ve bebek kendi oz cocuklari olsa buladr sevip bagrina basmazlar heralde  rabbim gercekten o sevgiyi insana veriyor kendinden cok seviyorsn oz yada degil farketmiyor

Allah onlardan razı olsun ne büyük bı sevap islemisler

0 oy
önce (770 puan) tarafından

Benimki imkansız ya. Dogurdum direkt çıkarıp kucağıma verdiler bidaha bırakmadım zaten 😂😂

Keşke bende yasayabilseydim şunu ya 🥲 çok isterdim

önce (770 puan) tarafından

İkinciye hamileyim bakalım inşallah bunda da aynısı olur 🥲

0 oy
önce (8,166 puan) tarafından

Kendi buyuttugum benimdir. Digerinin ailesi vermiyorsa ve çok seviyorsa almazdim.

0 oy
önce (4,124 puan) tarafından

Kız bir insan bu kadar kopyasını dogururdubkopyami digurmusum anlardım herhalde ya kan falan alıyorlar kan grubu falan belli olurdu illaki 

Neyse ki kopyalarimizi doğurmuşuz benimde hiç şüphem yok şükür 

0 oy
önce (2,977 puan) tarafından

Kaç gün ay yıl sonra öğrendiğime bağlı 

1 yıl sonra ogrenseydin?

Değiştirirdim ya ama sürekli o aile ile de irtibat halinde kalırdım 

Bende öyle yapardım herhalde empati bile kuramıyorum

Tamam onu 1 sene büyüttüm de öbürünü de binbir zorluk karnımda taşıdım benim kanım canım 

0 oy
önce (4,820 puan) tarafından

Kızım vefat ettiğinde her telefonum çaldığında bir umutla bu nu beklemiştim ilk defa bir postta eskilere daldım haylada doğum yaptığım hastaneden aradıklarında umutlanirim imkansız ama bi Umut 

Rabbim cennette sana şefaatçi etsin canım seni uzduysem hakkını helal et 

0 oy

Yalannnn söylüyorsunuz der telefonu kapatırdım 😄

Hahahaa değişik oldu bu 😆😆

0 oy
önce (1,012 puan) tarafından

İki gün önce konuştum eşimle bu durumu . Önceden olsa farklı bir bakış açım vardı ama şimdi çocuğumu vermem o ailedende cogugu almam . Ama aile ile aile oluruz çocuklarımız kardeş gibi büyürdu . Tabi çok zor bir durum yinede böyle diyorum ama bilemiyorum.

Söylemesi kolay ama böyle birşeyi yaşasak napardik bilemiyorum 

önce (1,012 puan) tarafından

Yani şuan bu kafayla böyle diyoruz ama çok zor bir durum . Allah kimseye yaşatmasın her iki aile içinde çocuklar içinde çok zor bir durum .

Amin canım 

0 oy
önce (10,325 puan) tarafından

Milim farkiyla başıma gelmedi daha doğrusu dikkatimle başıma gelmedi Rabbim korudu yoksa karışmıştı ben fark ettim 

Ayy ciddimisin anlatabilirmisin ?

😮nasıl oldu?

önce (10,325 puan) tarafından

Ben 13 saat sancı çektim doğurmak için yeri göğü inletim. Tam beni çatala aldılar bir kadın geldi onu mu alsak çatala bunu mu dediler beni aldılar kadın yeni gelmişti ben ise eskimiştim bana acidilar😂 çatala aldılar bunu dogurturuz diğerini alırız dediler ben catalda kadında nst bağlı yatağında doğurdu. İkimizinde kız aynı dakikada doğdular ebede şaşırdı bian onu alıp benimkinin yanına koydu ama gözümde kizimda. Kızım masanın köşesinde çıplak bilekliği de yok aynı şekil diğer bebekte öyle. Sonra diğer ebe geldi ben ise hala cataldayim bebeğin eşi düşmüyor başıma toplanmışlar biri benimkini alacaktı o kadının getirdiği kıyafeti giydirecekti. Ben hayır o benim dedim karışacak köşedeki benim. Ben öyle diyince kızıma benim aldığım pembe zibini giydirdi. Al karışmaz artık dedi sonra bileklik takti içim rahatladi. Tabi ben o catalda 2 saat kaldım en son doktor geldi kürtaja hayatı riskim olusuyirdu bebeğin eşi düşmüyordu. Rabbim korudu doktorun gelmesiyle düşmesi bir oldu.  Bu arada bu özeti ilk doğumumdu 21 yaşındaydım bu doğum benim travmamdir

0 oy
önce (813 puan) tarafından

Buna net bi yanıt veremem ya nerden tutsan yürek yakar ki Allah korusun . Birine süt verdin vakit geçirdin ötekini karnında taşıdın çok fena makas yani . 

Benim oğlum boğaz olarak bana benziyor maşallah beğendiği yemek olursa tıka basa yer davranışları da aynı ben  çok esprili ama kızdığı an tanınmaz hale gelir 😀😃 

Şuan ki hali babasının 2 yaş hali bire bir benzer hatta 😀 bakışlar gözler:) bide ozeldeydik doğar doğmaz gördü babası çok şükür problem de olmadı.  Aksi düşünülemez yaa . 

Gerçekten düşüncesi bile korkunç bizimkilerde biri aynı babası bir aynı ben şükür şüphem yok ama hamileyken psikolojim bozulmuştu 

önce (813 puan) tarafından

Aynen ya hamileyken en çok bunu düşünmüştüm sakın bebegin peşinden ayrılmayın demiştim  😀 eşime kardeşine 

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 847 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bosveraldirma (299 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 239 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde deve_tabani (60 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 66 göst.
0 oy
11 cevap 393 göst.

413,250 soru