+4 oy
1,546 göst.
Diğer kategorisinde (1,591 puan) tarafından

Evet kızlar bu akşamın en zor sorusu benden;

Birgün sizi doğum yaptığınız hastaneden arayıp bebekleri karıştırdıklarını baktığınız bebeğin sizin olmadığını öğrenseydiniz ne yapardınız ?

51 Cevaplar

0 oy
(1,184 puan) tarafından

Benimki imkansız ya. Dogurdum direkt çıkarıp kucağıma verdiler bidaha bırakmadım zaten 😂😂

(1,591 puan) tarafından

Keşke bende yasayabilseydim şunu ya 🥲 çok isterdim

(1,184 puan) tarafından

İkinciye hamileyim bakalım inşallah bunda da aynısı olur 🥲

-Reklam-
0 oy
(25,924 puan) tarafından

Kendi buyuttugum benimdir. Digerinin ailesi vermiyorsa ve çok seviyorsa almazdim.

0 oy
(4,672 puan) tarafından

Kız bir insan bu kadar kopyasını dogururdubkopyami digurmusum anlardım herhalde ya kan falan alıyorlar kan grubu falan belli olurdu illaki 

(1,591 puan) tarafından

Neyse ki kopyalarimizi doğurmuşuz benimde hiç şüphem yok şükür 

0 oy
(3,766 puan) tarafından

Kaç gün ay yıl sonra öğrendiğime bağlı 

(1,591 puan) tarafından

1 yıl sonra ogrenseydin?

(3,766 puan) tarafından

Değiştirirdim ya ama sürekli o aile ile de irtibat halinde kalırdım 

(1,591 puan) tarafından

Bende öyle yapardım herhalde empati bile kuramıyorum

(3,766 puan) tarafından

Tamam onu 1 sene büyüttüm de öbürünü de binbir zorluk karnımda taşıdım benim kanım canım 

0 oy
(6,433 puan) tarafından

Kızım vefat ettiğinde her telefonum çaldığında bir umutla bu nu beklemiştim ilk defa bir postta eskilere daldım haylada doğum yaptığım hastaneden aradıklarında umutlanirim imkansız ama bi Umut 

(1,591 puan) tarafından

Rabbim cennette sana şefaatçi etsin canım seni uzduysem hakkını helal et 

0 oy
(4,847 puan) tarafından

Yalannnn söylüyorsunuz der telefonu kapatırdım 😄

(1,591 puan) tarafından

Hahahaa değişik oldu bu 😆😆

0 oy
(1,102 puan) tarafından

İki gün önce konuştum eşimle bu durumu . Önceden olsa farklı bir bakış açım vardı ama şimdi çocuğumu vermem o ailedende cogugu almam . Ama aile ile aile oluruz çocuklarımız kardeş gibi büyürdu . Tabi çok zor bir durum yinede böyle diyorum ama bilemiyorum.

(1,591 puan) tarafından

Söylemesi kolay ama böyle birşeyi yaşasak napardik bilemiyorum 

(1,102 puan) tarafından

Yani şuan bu kafayla böyle diyoruz ama çok zor bir durum . Allah kimseye yaşatmasın her iki aile içinde çocuklar içinde çok zor bir durum .

(1,591 puan) tarafından

Amin canım 

0 oy
(11,151 puan) tarafından

Milim farkiyla başıma gelmedi daha doğrusu dikkatimle başıma gelmedi Rabbim korudu yoksa karışmıştı ben fark ettim 

(1,591 puan) tarafından

Ayy ciddimisin anlatabilirmisin ?

(4,847 puan) tarafından

😮nasıl oldu?

(11,151 puan) tarafından

Ben 13 saat sancı çektim doğurmak için yeri göğü inletim. Tam beni çatala aldılar bir kadın geldi onu mu alsak çatala bunu mu dediler beni aldılar kadın yeni gelmişti ben ise eskimiştim bana acidilar😂 çatala aldılar bunu dogurturuz diğerini alırız dediler ben catalda kadında nst bağlı yatağında doğurdu. İkimizinde kız aynı dakikada doğdular ebede şaşırdı bian onu alıp benimkinin yanına koydu ama gözümde kizimda. Kızım masanın köşesinde çıplak bilekliği de yok aynı şekil diğer bebekte öyle. Sonra diğer ebe geldi ben ise hala cataldayim bebeğin eşi düşmüyor başıma toplanmışlar biri benimkini alacaktı o kadının getirdiği kıyafeti giydirecekti. Ben hayır o benim dedim karışacak köşedeki benim. Ben öyle diyince kızıma benim aldığım pembe zibini giydirdi. Al karışmaz artık dedi sonra bileklik takti içim rahatladi. Tabi ben o catalda 2 saat kaldım en son doktor geldi kürtaja hayatı riskim olusuyirdu bebeğin eşi düşmüyordu. Rabbim korudu doktorun gelmesiyle düşmesi bir oldu.  Bu arada bu özeti ilk doğumumdu 21 yaşındaydım bu doğum benim travmamdir

0 oy
tarafından

Buna net bi yanıt veremem ya nerden tutsan yürek yakar ki Allah korusun . Birine süt verdin vakit geçirdin ötekini karnında taşıdın çok fena makas yani . 

Benim oğlum boğaz olarak bana benziyor maşallah beğendiği yemek olursa tıka basa yer davranışları da aynı ben  çok esprili ama kızdığı an tanınmaz hale gelir 😀😃 

Şuan ki hali babasının 2 yaş hali bire bir benzer hatta 😀 bakışlar gözler:) bide ozeldeydik doğar doğmaz gördü babası çok şükür problem de olmadı.  Aksi düşünülemez yaa . 

(1,591 puan) tarafından

Gerçekten düşüncesi bile korkunç bizimkilerde biri aynı babası bir aynı ben şükür şüphem yok ama hamileyken psikolojim bozulmuştu 

tarafından

Aynen ya hamileyken en çok bunu düşünmüştüm sakın bebegin peşinden ayrılmayın demiştim  😀 eşime kardeşine 

0 oy
(6,358 puan) tarafından

Buyuttugumden vazgecmem. Sadece dogurmakla annelik olmuyo. Ama dogurdugumdan da vazgecemezdim. Karsilikli dairelerde oturmayi teklif ederdim. O anne de sanirim buyuttugunden vazgecemez. 

Cok kotu bi durum. Allah kimseye yasatmasin. 

Neyse ki bebegim ayni benim kucuklugume benziyo dogum lekelerimiz bile ayni :)

0 oy
(3,335 puan) tarafından

Offff çok zor bir soru Allah korusun 😖

0 oy
tarafından

image

zamanında böyle bir şey olmuş. ben de bu aileler gibi yapardım
0 oy
(347 puan) tarafından

Vermem masalı ya kendi çocuğumu da istemem açıkçası 

0 oy
(4,665 puan) tarafından

O anki düşünce davranış duygu durum 

Yasanmadan bilinmez diyorum

0 oy
(14,591 puan) tarafından

Cok zor bi soru bence her annenin en az bir kere aklına gelmiş ve korkmuştur.

Kızım benim yeğenin kopyası olarak doğdu yanımdan da ayirmadilar hiç normal doğum olduğu için o yuzden hic suphem yok 😁

0 oy
(4,449 puan) tarafından

Böyle bir ihtimal 4 çocuğumdada yok 😅 normal doğum yaptım özel hastanede doğumhanede hep yalnızdım dopurdum giydirip kocama verdiler hep yada kaynama verdiler giydirirkende camda izledi bizimkiler.

Olsa napardım onuda hiç bilmiyorum 

0 oy
(842 puan) tarafından

Ayy çok kötü valla e yapardım bilmiyorum düşünmek bile zor. Ama ben karışmışım😂

Annem doğum yapmış yanında yatan hastayla karıştırmışlar bebekleri. Tabi diğeri ölmüş. Anneme demişler çocuğunuz öldü diye. Bi koliyle getirmişler. Babamlar apar topar gelmişler hastaneye. Annem yan tarafta beni görmüş. Demiş yok bu benim bebeğim bu kıyafetleri ben aldım karışıklık var. Ondan sonra anlamışlar karıştığımı. Canım anam da görmese gümbürtüye gidecektim😂😂

(128 puan) tarafından

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

0 oy
(1,379 puan) tarafından

Yani oğlumu bizzat doğurduktan sonra gördüm gözümüzün önünde giydirip babasının kucağına verdiler öyle odamıza geçtik ama oldu ki de karıştı hayatta da oğlumu vermem kimselere o kadar kahrı boşuna çekmedim 😂 vermem benim oğlum 😂❤️

0 oy
(3,864 puan) tarafından

Host ulan derdim benim oglanin karisma ihtimali yok babasini kopyala yapıştır yapmisim cunku kirpiginin arasindaki bosluga kadar ayni 

0 oy
(1,578 puan) tarafından

Büyüttüğüm bebekten vazgeçmezdim.  Ama diğer aile ile de bağlantıyı koparmazdım. Allah korusun iki taraf için de hastalık durumu olur. Biyolojik aile ve kardeş lazım olur bu yüzden irtibatta kalırdım

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 414 göst.
+3 oy
2 cevap 133 göst.
0 oy
39 cevap 935 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bosveraldirma (300 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 167 göst.

Kategoriler

1,457,932 soru