Selam kızlar oglkm 45 günlük gece bir defa altını değiştiriyorum altını değiştirdikten sonra bı daha uyumuyor kolay kolay nasıl bı yol izlemeliyim ne yapmaliyim bana bı akıl verir misiniz ( bu arada değiştirmeyince tasiriyor)
1 defa mi gece 2 3 kez gözüm kapalı değişiyordum şuan 4 aylık gece degismiyorum 2 3 aylık olunca düzelir
Evet 1 defa 12 de değiştiriyorum sabaha doğru 3 4 gibi sonra 7 de değiştiriyorum
Normaldir canım zamanla düzelir
Şuanda çok küçük, ilk 3 ay gece gündüz uykuları çok düzensiz oluyor. Zaten sonra geceleri bezini değiştirmediğiniz için daha düzenli olacaktır uykusu
Ben asla ışık açmıyordum ve asla konuşmuyordum geceleri zamanla o sessizliğin gece olduğunu anımsamaya başladı sanırım
Teşekkürler yorumunuz için
Yatırmadan değiştir. Eğer hala taşıyorsa bi numara büyüğe geç.
Benim kız cuma yaşını dolduracak hala hala gece yatırmiyor şu an yataktayim ve gözlerim açılmıyor
Kaka yapmıyorsa değiştirmeye gerek yok aslında gece 1 beden büyük bez bezleyebilirsin
Öyle denicem bende teşekkürler
Valla benim de 1 hafta sonra 3 aylık olacak bebeğim var 3 yaşında da kızim var ikiside gece uyumuyir kafayı yicem şimdi uatacam kalkmazlarsa
Benimde bı oğlum daha var uyumuyorlar gel beraber yiyelim kafayı
Ayy valla var ya ne zmn duzelecekler bunlar ya
Hiç bilmiyom büyük oğlum 20 aylık benim birde
O bir bile az bence daha 2 aylık bile değil bebek. Bu aylarda böyle olması normal. 4 gün sonra oğlum 5 aylık olacak gece 2-3 kez kalkıyor.
Gece kalkıyor ztn emziriyorum yatırıyorum ama altını açtığımda bı daha yatmıyor
ışığı açıyor musun canım biz kızım doğduktan sonra uzun bir süre hiç ışık açmadık evde akşamları hep loş ışıkta oturduk geceyi gündüzü öğrensin diye hava karardığında gün batımıyla uykuya geçiyordu.
Yok gece lambası var ışık açmıyorum ariyetten
413,298 soru
12,443,715 cevap
46,077 kullanıcı