+1 oy
89 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,769 puan) tarafından

image

Bebegim 2 gündür çok sık kaka yapıyor az ve sık.bugun farkettim kakası yapışkan sünüyor.  Yüzünde de bir türlü geçmeyen sürekli tekrarlayan kızarıklık mevcut. Anne sutu alıyor. Günde 1 kerede mama alıyo. Bu normal mi bilmiyorum 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (1,513 puan) tarafından

Alerji olabilir evet ama genelde çoklu besin alerjilerinde %90 kakada kan görürsünüz. Çocuk doktorunuza danışın muhtemelen size diyet verir katı gıda almiyor ise bebek. Mamadan alerji olacağını sanmıyorum genelde anne sütünden aldığı besinlere karşı inek sütü yumurta gibi şeylere alerjisi oluyor. İnek sütü varsa bir çok mamada olduğu için mamayı da değiştirmeniz gerekebilir 

önce (1,769 puan) tarafından

Şükür kan görmedim. Umarım yoktur ya çünkü diyet cidden çok zor

önce (1,513 puan) tarafından

Yoktur inşallah benim kizimda ilk 6 ay mukuslu yaptı bezden dolayı dedi doktorumuz. Ama kızarıklık varsa egzema vs değilse alerji ihtimali de var. Çocuk doktoruna fotoğrafla bir danışın o zaten sizi yönlendirir 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,123 puan) tarafından

benim kızımında uzun süre böyleydi hep takip ettik bi ara ben diyet yaptım süt diyeti vs ama çok zor oldu pek bir değişim de olmadı. kan görmediğiniz sürece çok takılmayın demişti doktor. sonra zamanla kendiliğinden düzeldi. ama alerji olabilir

0 oy
önce (2,883 puan) tarafından

Neden mama veriyorsun kilo alımında sorun mu var. Verdiğin mamadan alerji yapmışta olabilir en iyisi sağlıkocağına git sabah sonra çocuk doktoruna git 

önce (1,769 puan) tarafından

Günde 1 kere sutumde azalma oluyor özellikle akşama doğru o zaman veriyorum. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 201 göst.
22 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 238 göst.
12 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde arknn (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Dorukunannesi33 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.