3 yaşında oğlum
Görüntüden hiç birşey anlamadım ama yeşilin ve sarının her tonu normaldir. Mukuslu, kanlı, siyah veya beyaz olmadıkça endişe edilecek bir durum yoktur
Teşekkür ederim canım rahatsızlık vermesin diye kapatıp attım 3 yaşında olduğu için belki midesi kaldırmaz bakanın diye düşündüm
Sarma yapar ıspanak gibi koyu renkli bitkiler yapar. Belki daha öncekinden fazla yemiştir. Benim oğlumda bir kere karpuzu çok yedi kakası kıpkırmızıydı aklım gitti kan sandım. Sonradan aklıma geldi karpuz yapmıştır dedim. Bizler bile ıspanak filan yediğimizde değişiyor rengi yani. Ama takip et devam ederse doktora götürürsün.
Yazın bende öyle bi durum yaşadım oğlum karpuzu çok yemişti kırmızı kaka yapmıştı baya bi kan sandım bezi inceledim durdum sonra karpuz aklıma geldi :)
Tam yesil yapraklı bir şey yediyse diyecektim sarma yapar evet aslında 3 yas bu kadar yesil olması için büyük ama yapabilir biraz takip edin ama yeşil tehlikeli bir kaka rengi değil.
Bugün sabah da yine kahverengi ve yeşil yapmıştı başka bi belirtisi yok canım sadece kakası yeşil olmazdı normalde o yüzden merak ettim teşekkür ederim cevabın için:₺
413,721 soru
12,453,925 cevap
46,409 kullanıcı