+1 oy
125 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,103 puan) tarafından

image

Böyle bi görüntü paylaştığım için özür dilerim arkadaşlar ama çok kafama takıldı oğlum sabah ilk kakasını yeşil yaptı normal yeşil de değil kına yeşili dün sarma yemişti o yapar mı acaba daha öncede yemişti ama böyle olmamıştı çok kafama takıldı 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (1,103 puan) tarafından

3 yaşında oğlum 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,543 puan) tarafından

Görüntüden hiç birşey anlamadım ama yeşilin ve sarının her tonu normaldir. Mukuslu, kanlı, siyah veya beyaz olmadıkça endişe edilecek bir durum yoktur 

Teşekkür ederim canım rahatsızlık vermesin diye kapatıp attım 3 yaşında olduğu için belki midesi kaldırmaz bakanın diye düşündüm 

+1 oy
önce (891 puan) tarafından

Sarma yapar ıspanak gibi koyu renkli bitkiler yapar. Belki daha öncekinden fazla yemiştir. Benim oğlumda bir kere karpuzu çok yedi kakası kıpkırmızıydı aklım gitti kan sandım. Sonradan aklıma geldi karpuz yapmıştır dedim. Bizler bile ıspanak filan yediğimizde değişiyor rengi yani. Ama takip et devam ederse doktora götürürsün.

Yazın bende öyle bi durum yaşadım oğlum karpuzu çok yemişti kırmızı kaka yapmıştı baya bi kan sandım bezi inceledim durdum sonra karpuz aklıma geldi :)

0 oy
önce (1,993 puan) tarafından

Tam yesil yapraklı bir şey yediyse diyecektim sarma yapar evet aslında 3 yas bu kadar yesil olması için büyük ama yapabilir biraz takip edin ama yeşil tehlikeli bir kaka rengi değil. 

Bugün sabah da yine kahverengi ve yeşil yapmıştı başka bi belirtisi yok canım sadece kakası yeşil olmazdı normalde o yüzden merak ettim teşekkür ederim cevabın için:₺

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 316 göst.
0 oy
2 cevap 215 göst.
0 oy
5 cevap 331 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 311 göst.
13 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,862 puan) tarafından soruldu

413,723 soru

12,453,936 cevap

46,410 kullanıcı

Kategoriler

...