+4 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (825 puan) tarafından

Test yaptırdık. İnfluenza PCR pozitif yazıyor. 

Acilde kızımın anaokulundan sınıf arkadaşıda vardı o da kızımla aynı belirtiler taşıyodu. Kızımın ateşi 38 e çıkıyo üşüme titreme baş ağrısı boğaz ağrısı öksürük kusma. Berbat bi hastalık. Hele de kusma ve ateş çok kötü. Böyle ateş hiç yaşamamıştık. Doktor şurup verdi. Böyle yaşayan var mı? 

11 Cevaplar

+1 oy
(825 puan) tarafından

En İyi Cevap

Cevap yazan herkese teşekkür ederim post açınca tekrar giremedim. Çocuğumun ateşi çok zorladı. Doktorun verdiği domuz gribi şurubu biraz toparladı şükür onun dışında dolvende verdim. İlk 48 saatte grip şurubu daha etkili oluyormuş çok şükür doktor erken farketti de şurubu verdi. Allah kimseye vermesin bu hastalığı çok kötü.

çocuğum 5 yaşında bu yaşına kadar bu kadar dirençli ateş yaşamamıştık çok korktum Allah'tan şimdi daha iyi.

Herkese teşekkür ederim tekrar. 

-Reklam-
+3 oy
(290 puan) tarafından

Biz varız canım atlatamadık en sonunda doktor domuz grip olmuşsunuz siz dedi 8,5 aylık bebeğim eşim 7 aylık ben hamileyim 4 yaşında oğlum hepimiz olduk küçüğün ateşi 38 39 oluyordu bende ve eşim de Ateş yoktu büyük olan oğlumun ateşi 41 dereceye buluyordu

(1,632 puan) tarafından

Konudan bağımsız da canım sen 40 in çıkınca hemen üstüne mi hamile kaldin

(290 puan) tarafından

Evet canım 😊

(1,632 puan) tarafından

Maşallah canım Allah uzun ömür ler versin çocuklarına size 

(290 puan) tarafından

Amin canım benim cümlemize inşallah ❤️

+3 oy
(5,184 puan) tarafından

Biz ailecek geçirdik 1 ay oldu rahat çocuklar iyi bende hala öksürük var

+3 oy
(115 puan) tarafından

Evet, kızım yaşadı. İnfulenzaya özel ilaç verdi mi? E ile başlıyor o ilaç. İnfulenza tedavisinde kullanılıyor. 20 güne anca iyileşti kızım. Halsizlik ve iştahsızlık da oluyor. Bu süreçte kızım 3.5 kilo verdi. İyileşince 3.5 kilıo tekrar aldı. İnatçı ateş de çok oluyor bilginiz olsun. Bu virüs çok kuvvetli öyle hemen geçmiyor maalesef

(5,184 puan) tarafından

Bizde ailecek atlattık bize özel ilaç vermediler hiç. 4. Gün ateşimiz geçti 2. Haftada çocuklarda öksürük gitti bende 1 aydır hala öksürük var. Bi kaç kişide daha duydum ilacı var diye şaşırdım

(115 puan) tarafından

Evet, ilaç veriyorlar o hastalığı özel

(5,184 puan) tarafından

Bize sadece oedifenin üst versiyonunu verdiler 

+2 oy
(4,578 puan) tarafından

Ateşi 1 hafta devam etti, ara ara 39.5lara kadar çıkıyordu. Ateş düşürücü dışında herhangi bir ilaç verilmedi. 1 haftada ateş bitti, 14. gün iştahı düzelmeye başladı, 20-25. günleri civarında da öksürüğü geçti. Ateşi kontrollü olsun, gerisi kendi kendisine geçiyor. 

+2 oy
(342 puan) tarafından

Benim oğlumda geçirdi geçen hafta yüksek ateşle başladı 2 gün ateşi hiç düşmedi o hastalığın bi şurubu varmış onu kullandık 5. Günde geçti 

+2 oy
(363 puan) tarafından

Biz de 1 yıl oldu atlatalı o zamanlar yeni dogum yapmıstım ve büyük oglum influenza olmuştu cok zor atlatmıstık doktor bize enfluvir diye ilaç verdi onunla gecti 

(825 puan) tarafından

Bizimki de öyle hafifledi biraz şükür

(363 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım 

+1 oy
(10,736 puan) tarafından

Enfluvir şurup veriyorlar onu kullanın düzenli şekilde geçer inşallah.

Şimdi hastalıklar da bir acayip asla geçmiyor gelince geçmek bilmiyor

(825 puan) tarafından

Evet grip şurubu verdi test negatif çıksa bile şurubu ver dedi belirtiler domuz gribi dedi ve test çıktı pozitif maalesef ,doktor hemen bildi. Allah kimseye yaşatmasın berbat bi hastalık

+1 oy
(191 puan) tarafından

Ailecek geçirdik bı aya yakın sürdü. Bı kaç güne ateş geçer ama diğer belirtiler yavaş yavaş geçer 

(825 puan) tarafından

Grip şurubu biraz rahatlattı gibi ama yinede devam edecem. 

0 oy
(407 puan) tarafından

Canım dün ortanca kızım hastalandı aynı şekil bugünde iki yaşındaki küçüğüm syni ateş düşmüyor bütün gecede ben oyleydim tirnaklarim bile acıyo antibiyotik verdi doktor çocuklara 

(825 puan) tarafından

Geçmiş olsun çok zor bende cumartesiden beri neye uğradığımı şaşırdım. Acilde büyük çocuklar bile kusuyordu

(407 puan) tarafından

Yine acile gittim ateş dusmuyo geldik serum bari taksakardi onuda takmadilar 

(825 puan) tarafından

Test yapmadı mı 

(407 puan) tarafından

Yok cnm 

(825 puan) tarafından

Keşke yapsaymış bize bi şurup verdi o çok iyi geldi şükür 

0 oy
(417 puan) tarafından

İnfulanzami bilmiyorum ama şuan 2 buçuk yaşındaki ikizlerim çok kötü gripler ilkkez ateşlerini hiç bı şekilde dusuremiyorum 38 den aşağı dusmuyo resmen böyle inatçı ateşi ilkkez gördüm iki kez Dr ye götürdük Dr 5 gün ateşi böyle olur beş günden sonra getir diyo ılık duş banyo serin ortan şeklinde ilerliyoruz inşallah bunuda atlatiriz

(825 puan) tarafından

Geçmiş olsun biz belirtileri söyleyince doktor direk söyledi sürüntü  testi yaptı pozitif çıktı. Calpol düşürmüyo bizimki dolvenle düşüyo ateşi

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 127 göst.
+1 oy
2 cevap 98 göst.
+2 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy
8 cevap 206 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,958 puan) tarafından soruldu

414,267 soru

12,467,285 cevap