+1 oy
469 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,274 puan) tarafından

2+1 evim prizin şase yapması ile komple yandı hiç bir eşyam kalmadı o gün öglen 1 de evden çıktık eşim ve 2 cocugum ile birlikte akşam 8.30 da geldik ev yanıyor site evi olmasına rağmen kimse hiçbirşey yapmamış itfaiyeyi bile biz aradık çocukların odasındakı prizden yangın cıkmıs birde Allah korumuş  ki evde değildik. İnsanlık ölmüş malesef kızlar. :(

Bugün 9. Gün 

19 Cevaplar

+2 oy
önce (4,355 puan) tarafından

Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah🩷🌷

önce (1,274 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah 

-Reklam-
+1 oy
önce (107 puan) tarafından

Cok geçmiş olsun 

Allah razı olsun 

+1 oy
önce (5,263 puan) tarafından

Gecmiş olsun. Şaka gibi gercejten kmse görmemıs mi bi itfaiye aramak bu kadar zor mu

Bacım valla benim evim yanmıs ocagıma ateş düşmüş o an evi niye yaktın diye gelip soranlar oldu kaç kişiyle kavga ettim sayısını bilemiyorum evş nşye yaktın diye soru soruyorlar itfaiyeyi aramayıda gectım

önce (5,263 puan) tarafından
+1

Tövbe estağfurullah insan kendı evını nıye yakar manyaklar 

Sorma bacım 

+1 oy
önce (1,996 puan) tarafından

Büyük geçmiş olsun. Canınız sağ olsun eşya bir gün illa yerine gelir. Allah yardımcınız olsun 

Allah razı olsun 

+1 oy
önce (451 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun bir itfaiyeyi aramak çok mu zormuş ki üzülme canım size birşey olmamış eşya yerine gelir 

Zormuş insanlık ölmüş malesef kimse aramadıkları gibi birde evi niye yaktınız diye soruyorlar bize 

Hey Allah'ım nolmuş bu insanlara böyle sanki keyfi yaktınız evde bile yokmussunuz ayrıca evi niye yaktınız diyeceklerine insan önce bir geçmiş olsun der ay sinir oluyorum böyle zihniyete 

Sorma bacım 

Sıkma canını herşey yoluna girer eşyaları alırsınız bir şekilde zor ama halledilir sağlık daha önemli 

+1 oy
önce (592 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm Rabb'im beterinden korusun Allah tan içerde degildiniz 

Allah razı olsun  Allah'tan değildik 

+1 oy
önce (1,239 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun siz sagsiniz şükür cnm hangi il de oldu 

Sükür bacım Ankara 

+1 oy
önce (705 puan) tarafından

Nasıl aramazlar ya insan bile bile göre göre aramaz mı gerçekten insan değillermiş çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın üzülme sende ya içinde olsaydınız cana geleceğine mala gelsin yanan mal yerine gelir ♡ 

Allah'a şükür ki bize birşey olmadı 

+1 oy
önce (819 puan) tarafından

Evde çocuk bağırsa komşu kapıya dikilir binada yangın var şaka gibi gerçekten. Biliyorum maddi zarariniz çok ama cana geleceğine mala gelsin gerçekten cocuklar8n sizin canınız sağ olsun uykuda yakalanmak daha tehlikeli olurdu çok şükür vakitli olmuş.  Çocuklara da travma olurdu Allah korusun . Çok geçmiş olsun.  

Aynen öyle buna şükür bacım 

+1 oy
önce (2,797 puan) tarafından

Cok gecmis olsn canm buda sizin sinavinizmis ama gercekten kalkip bida niye yaktiniz diyenleresw rabbim vicdan versin.soru sormak yerine bi telefn acsaydilar ya allahim saka gibiler gercekten.pjrjzde takili biseymi vardi canim yoksa durup duruken mi yandi

0 oy
önce (15,973 puan) tarafından

Verilmiş sadakanız varmış. Iyiki siz evdeyken yaşanmadı bu olay. Can kaybı olmadan kurtulmuşsunuz. Geçmiş olsun. 

Allah razı olsun saol bacım 

0 oy
önce (11,514 puan) tarafından

Oturup izlemişler mi bide ya kendi evlerine sıçrar korkusuyla bi allahın kulu itfaiyeyi aramayı nasıl düşünmemişler zamanında müdahale edilse belki hasar bu kadar büyük olmazdı lanet olsun böyle bananeci bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantıgındaki insanlara

Aynen öyle itfaiyeyi aramadıkları gibi birde bize diyorlar Evş nşye yaktınız diye 4 kişiyle kavga ettim bu yaklasımları yüzünden 

önce (11,514 puan) tarafından
+1

kaza oldu aslında sizi yakacaktım diye o an çakmak çaksaydın suratlarına manyak mı ne bu millet kafayı mı yemişler ya... Çok geçmiş olsun cnm evin sigortası var mıydı bari inşallah sigortası vardırda tazminat alırsınız 

Yoktu bacım geçen sene yaptırmıstık bu sene yaptırmamısdık daha 

0 oy
önce (19,085 puan) tarafından

Çok şükür ki size çocuklara bir şey olmamış Cana geleceğine mala gelsin. Rabbim bir daha yaşatmasın 

Amin 🙏

0 oy
önce (1,071 puan) tarafından

Nasıl aramazlar ne biçim insanlar bunlar. İnsan kendi evine sıçrayacak diye korkar, hiç olmadı ondan arar. Çok çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Yine şükür ki siz yokken olmuş. 

Allah'a şükür bacım 

0 oy
önce (52,249 puan) tarafından

geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun canim

Allah razı olsun 🙏

0 oy
önce (1,303 puan) tarafından

çok geçmiş olsun. komşular evde mi yoktu acaba ya da görmemişlerdir. çünkü binada bir daire yansa kendine sıçrayacak korkusuyla insanlar kesinlikle müdahale ederdi bence. belki görmemişlerdir. 

Bahçe girişi hç görenler de görmemezlikten gelmiş

0 oy
önce (1,463 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin iyi ki evde değilmişsiniz :(

Allah razı olsun bacım 

0 oy
önce (171 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.

Allah razı olsun bacım

0 oy
önce (1,634 puan) tarafından

Ev yanacak. Hem de site içi ev olacak ve kimse yardım etmeyecek. Başka eve sıçrar diye de korkmamışlar müdahale etmemişler. İlginç

Yardım etmeyı bırak daha bize niye yangın çıkardınız diye soruyorlar allahın manyakları bahçe girişi binaya baglantı yok giriş farklı yerden ama bahçede de bir sürü insanın evi var

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 952 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Firatvegulunannesi (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,130 göst.
1 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde zelalclk (408 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 448 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 677 göst.
25 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,335 soru

12,444,409 cevap

46,108 kullanıcı