0 oy
100 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,009 puan) tarafından

Daha önce bir post acmistim.Evde sorunlarımız vardı 3 aydır nerdeyse bekliyordum ama hiç bir şey düzelmedi zaten umudum da yoktu. Nihayet boşanma için resmi başvuru yapıldı. Avukat ile çalışıyorum işleri halledene kadar evde iyi davrandım hiç kavga etmedim o düzeldik falan sanıyor olabilir. Tam da dediğim gibi ışık görmüş tavşana dönecek şoke olacak eli kulağında birkaç güne öğrenir heralde. Oğluma vurdu geçen hafta bende video çektim ekledik uzaklaştırma istedik konutun tahsisini falan istedik bakalım hayırlısı.... 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (37 puan) tarafından

Hayırlısı olsun canım umarım çok mutlu olursun tüm güzellikler seni bulsun

önce (2,009 puan) tarafından

Çok teşekkür ediyorum. Mutlu olmak böyle mümkündü hem benim için hem de oğlum için başka yol kalmamıştı 

-Reklam-
+1 oy
önce (4,470 puan) tarafından

Umarım bundan sonrası senin içinde oğlun içinde çok daha iyi bir hayatınız olur. Başta zor gelir bu sürece alışmak ama zamanla kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz 

Aslında o kadar yalnızdık ki kendimi şimdiden alışmış hissediyorum. Hiçbir rahatsızlığım yok acayip şekilde. Bana zor gelen tarafı aileme haber vermek daha kimseye söylemedim. Mal tedbiri aldiriyorum uzaklaştırma bekliyoruz onlar kesinleşsin diye kimseye söylemedim. Son anda ailemden falan birileri durdurmaya kalkar diye sesimi cikarmadim

önce (4,470 puan) tarafından

Sen daha iyi bilirsin tabi ama bence söyle ailene eğer destek olacaklarını düşünüyorsan

Destek olurlar aslında o kadar problem etmezler de utanırlar gibi geliyor bana küçük yerde yaşıyorlar laf söz çok olur ya onlara maruz kalacak olmaları beni tedirgin ediyor. Geçimsizlik olduğunu biliyorlardı benim işlemleri başlattığımı bilmiyorlar 

+1 oy
önce (466 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı olsun Rabbim zorda bırakmasın kötü insanları uzak etsin.

+1 oy
önce (140 puan) tarafından

Boşanma davası açtıktan sonra boşanacağın kişiyle aynı evde yaşamak onun tüm kusurların affetmiş olarak sayılıyor bilgin olsun

Dava e devlete düştü bugün ama uzaklaştırma ve tedbir için henüz haber gelmedi. Avukata sordum bakalım bugün yarın evde olması sorun oluyor mu diye. Sorun olursa çıkıp gideyim 1 2 gün 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 175 göst.
0 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
7 cevap 480 göst.

413,373 soru

12,445,331 cevap

46,139 kullanıcı

Kategoriler

...