0 oy
133 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (49 puan) tarafından

Biliyorum çok bencilce. Biliyorum çok yanlış ama eşimin ailesiyle kendi içimde anlaşamadığım noktalar var asamiyorum. Çocukla ilgili müdahele etmeleri, konuşma tarzları, söylemleri çok can sıkıcı. Örneğin ekmek vermek istemiyorum dedikçe zorla ağzına ekmek tıkmaları. Dişleri çıktı eli ağzındayken ısırdığı için ağladı bunu görünce büyütüp çok içim acıdı üzüldüm eldiven mi taksak demeleri. Geçen gün yaptığım yemeğin tadı tuzu yok diye yanımıza oturup ay bune verme bunu çocuğuma kıyamam, ay çok kötü ya nasıl yesin demeleri.. her hareketleri batıyor. Babasının sürekli kaşıkları yıkayın oyuncakları yikadinjz mi diye her şeyi sorması. Yani aklinjza gelip gelebilecek her şeye fikirleri var. Kendimi tutamıyorum gülüp geçemiyorum. Bir kere bile sen işini bilirsin annesisin dediklerini duymadım. Bana yardım edin ne yapmam lazım. Bu stres düşünce günlük hayatıma ve çocuğuma bile yansıyor. Onlar değişmeyecekler belli ben nasıl bu durumu takmamaya başarabilirim?

5 Cevaplar

0 oy
önce (13,230 puan) tarafından

Tek başına aşamıyorsun belli ki uzmandan destek alman gerekiyor

önce (49 puan) tarafından

Sanırım en sonunda öyle olacak 

-Reklam-
0 oy
önce (787 puan) tarafından

İlk çocuk mu cnm ilkler öyle yapar qenelde karışırlar 

Evet ilk çocuk ilk torun ondan sanırım 

önce (787 puan) tarafından

Aynen bende de öylelerdi ikinci doqdu şuan beş aylık olduk altıya qircez neredeyse toplasan yarım saat qormuslukleri var :) 

Ama benimde ilk çocuğum ya. Onların heyecanı onların hevesliği diye diye kendimizi köreltiyoruz

0 oy
önce (102 puan) tarafından

Canım onların ağzı var söyleyebiliyorlar sen neden söylemiyorsun kendşne gel çeki düzen ver kendine sen bir annesin sen evladına mükemmel bakıyorus sen iki gereksiz insanın lafı için bu kadar kendini salamazsın kendin ol 

Aslında söylüyorum ama etki etmiyor yani böyle dedi bı kendimize bakalım demiyorlar. Yapacaklarını gizli kapaklı yapıyorlar. 

önce (102 puan) tarafından

Valla benim kayınvalidemde derdi ben açık açık konuştum sen karışma benim evladım sis kendi evladınızdan sorumlusunuz dedim bidaha konuşmuyorlar karışmıyorlar

0 oy
önce (19,209 puan) tarafından

Bir süre sonra duymuyorsun zorla bir şey yaptırmıyorlar sonuçta duyma algılama inan çok rahatlayacaksın bir süre sonra sinek vızıltısı gibi bir şey olacak 

0 oy
önce (2,010 puan) tarafından

Birlikte yasamiyorsaniz çok gorusmeyin. 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 109 göst.
0 oy
9 cevap 310 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Burcin34 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 55 göst.
0 oy
5 cevap 114 göst.
21 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Minikanne (2,038 puan) tarafından soruldu

413,768 soru

12,455,111 cevap

46,444 kullanıcı

Kategoriler

...