+2 oy
64 göst.
önce Diğer kategorisinde (142 puan) tarafından

Hamilelikti emzirme idi derken 2-3 yılın ardından oruç tutacağım. Kızımı hala emziriyorum. Benim bebeğim 18 aylık lakin şöyle bir durum var; süt ve süt ürünleri, yumurta, patlıcan alerjisi var. Günlük hayatta çok sık sık yediğimizden acıktığımızı anlamıyoruz. Ramazan ayında tok tutacak yiyecekler neler? Bu ramazan ayını da boş geçirmek istemiyorum. Düşük tansiyonlu biriyim. Şimdi oturup yemek yeme listesi çıkaracağım

1 cevap

+1 oy
önce (6,459 puan) tarafından

ne yersen ye insan acikio zaten saat 2 den sinra aclik oluo oğleden sonra. erken kalkan bir bebekliysen . beni. esim oglen 3 de kalkar  bi iki saat ayilir sonra telefndan tabletten islerini halleder . 6 dan si ra bi postada koltukta tv izlerken uyur. iftara uyandiririm. acikmaz😂😂😂

önce (142 puan) tarafından

Orucu uykuya tutturanlardan. Biz sabah 6.30-7.00 gibi uyanıp eğer gün içinde uyursa 1-2 saat uyur. Yemek yeme dışında sürekli ayaktayız evde. Oturmak haram gibi davranıyor 😃

önce (6,459 puan) tarafından

evet aynn bizde ole yani ben. esim ofiseye yastik ve pike goturur ofise gidnce bi posta da orda uyur ramazanda😂😂

önce (2,851 puan) tarafından

Ben olsam bende acıkmam herhalde 😅😅

önce (142 puan) tarafından

Oo öyle olunca kimse acıkmaz ki 😀

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 312 göst.
12 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
12 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
0 oy
2 cevap 86 göst.

413,341 soru

12,444,671 cevap

46,123 kullanıcı

Kategoriler

...