dun aksamki ekşın 😂 bugun okuldan gelince de aljinalti soydu heykeli cikar
Çok güzel olmuş 🤩 çok tatlılar maşallah 😍
sagil canim❤️
Bayıldım ya ben 🤩. Instagramda da gördüm hikayeni çok tatlı olmuş bende ulaşa yapacağım ❤️
aynn canim ya bebekken yapsak aslinda minnacik el ayak super olurmus da ha şu ha bu derken koca dana oldular😂😂
Senin kız da aynı sen maşallah kuzulara 🤩 ne güzel olmuş ama 🤗
sagol canim oda kokona . dun aksamdan beri kavga cikario kahkul kestircekmis . ben kesim diyorum kabul etmio kuafore gidecekmis.:) bi kahkul icin 500 600 sac kesim parasimi verilir sacmalama diorum kavgaedio benle😂😂
Nerden aldinjz link atarmisnz kendiniz mi yogurdunuz böyle hazır mı aldinz çok güzel olms
küçük pek memnun değil gibi
sorma o uyurken sokar cikaririz sakince diye dusundum. ama soguk geldi hissetti aglamaya basladi uyanip korkdu.
Cok güzel olmuşlar ❤️
sagol canimsi❤️
Cok güzel Acılarını göstermesin rabbim
amin canim cimlemizinkini rabbim korusun❤️
O niye agliyo kiz 😂
uyuyordu o uyurken sokariz elini diye dusundum yoksa oynatir hareket ettirir elini diye . ama buseferde soguk hissetti demek uyaninca agladi kirkduda. uyuyordu salincakda
Oy kuzum benim
Bayıldım 😍7 aylık bebek var 3 çocuk eline yapabilir miyim 😀
yapilir yapilir :) aslinda bebeklerde daha tatli minicik el ayak. ama. ha su ha bu derken bi turlu alip da yapamadim cocuk kucukken. aile kitleri de var hatta anne baba cocuklar hepsi el ele falan onun tozu falan cok tabiki birazdaha pahali. :)
Kaç dk durması sabit kalması gerekiyor. Diğerleri büyük durur ama bebeğimde şüpheli 😀
iste bende durmaz diye uyurken yaptim cocuk . ama uyandi agladi😂4 dk :)
Küçük bebişim içinde elini oynatır mahfeder 😊
Ayyyy çok tatlı olmuş bende oda yapmayı planlıyorum yaza o zaman alıp yapacağım bundan çok beğeniyorum 🥰🥰
Oğlumla nasıl yapabilirim bunu el elemi tutusucaz napcaz şekli kendimizmi vericez
aynn nasil sekil veriyorsaniz oyle cikar kalip . oglum mesela az buyuk olsa🫶🏻 ikisinin elini boyle de yaptirabilirdim ama kizim oglanin elini sıkıca tutmus altta tabi ellerinin sekli nasil oldu bilmiyorum ben supriz oldu el pizisyonu. zaten bir dk falan sivinin icinde kendileri sekil degistirir ler bir dkdan sonra donuyormus kizim dedi arti istesede oynatamaz elini diye katilasinca . semsert degil ama sonucta katiliyor ya .
oglumun bas parmagi kisimin isaret parmagi ile orta parmagi arasinda kalmis. esim dio nah yapar gibi olmus.😂😂 aslinda oglumun bas parmagi ablasinin isaretnparmaginin ustunde olsaymis daha guzel cikarmis bence
sanki hafften nah yapar gibicikmis😂😂
Bende çok istedim bundan da benim kız sağolsun üç dört dk durmaz mıncık mıncık eder uykusu da hafif ama çok güzel olmuş ya 🥰
aslinda sey hizimkide mincikladi elini cikarmaya cakisti ufagim . bandirdik tekrar masrapaya😂😂icerde de tekrar oarmaklariyla minciklamistir siviylan. ama sonra bir dk icinde katilasmaya basliyor ya istesede minciklayamiyormus kizim ole dedi yani kiz buyuk 8 yas oglan 2 bucuk yas. yani aslinda yapilirmis bebeklikte biraz aglar evet ama biyuyincede aglio 2 bucuk yasta:) 4 bes yastan sonra aglamaz heralde anca. yani siviyken minciklasa da bisey olmuyor katilinca istesede minciklayamaz
Yaa öyle mi hemen favoriye alıym tekrar o zaman 16 aylık benimki ♥️
413,721 soru
12,453,925 cevap
46,409 kullanıcı