+3 oy
180 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (6,505 puan) tarafından

dun aksamki ekşın 😂 bugun okuldan gelince de aljinalti soydu heykeli cikarimage

image

image

12 Cevaplar

+1 oy
önce (2,040 puan) tarafından

Çok güzel olmuş 🤩 çok tatlılar maşallah 😍

önce (6,505 puan) tarafından
+1

sagil canim❤️

-Reklam-
+1 oy
önce (277 puan) tarafından

Bayıldım ya ben 🤩. Instagramda da gördüm hikayeni çok tatlı olmuş bende ulaşa yapacağım ❤️

aynn canim ya bebekken yapsak aslinda minnacik el ayak super olurmus da ha şu ha bu derken koca dana oldular😂😂

+1 oy
önce (1,347 puan) tarafından

Senin kız da aynı sen maşallah kuzulara 🤩 ne güzel olmuş ama 🤗

sagol canim oda kokona . dun aksamdan beri kavga cikario kahkul kestircekmis . ben kesim diyorum kabul etmio kuafore gidecekmis.:) bi kahkul icin 500 600 sac kesim parasimi verilir sacmalama diorum kavgaedio benle😂😂

+1 oy
önce (483 puan) tarafından

Nerden aldinjz link atarmisnz kendiniz mi yogurdunuz böyle hazır mı aldinz çok güzel olms

image

ben bu saticidan aldim da ilanini kaldirmis o el ayah heykeli kalibi yazarsaniz cikar. bi toz var aljinalt bu dişcilerin diş icin karistirip kalip yaptigi toz bu. belli olcusu var tozu suya katip karistiriyorsun  puding kivaminda oluyor kivami.elini yada ayagini sokuyodun . uc dort dk icinde   donuyor. sertlesiyor o pembe olan kisim. o da köpük gibi birsey oluyor kati ama tamda semsert degil. donunca elini cikariyosun ordan alci var onuda suyla karistirip dökuyorsun icine . sabaha kadar bekledi bugun de cikardik iste pembeli kisim parcalayarak cikiyor alcıli el heykeli
0 oy
önce (14,218 puan) tarafından

küçük pek memnun değil gibi

sorma o uyurken sokar cikaririz sakince diye dusundum. ama soguk geldi hissetti aglamaya basladi uyanip korkdu.

0 oy
önce (3,756 puan) tarafından

Cok güzel olmuşlar ❤️

sagol canimsi❤️

0 oy
önce (135 puan) tarafından

Cok güzel Acılarını göstermesin rabbim

amin canim cimlemizinkini rabbim korusun❤️

0 oy
önce (621 puan) tarafından

O niye agliyo kiz 😂

uyuyordu o uyurken sokariz elini diye dusundum yoksa oynatir  hareket ettirir elini diye . ama buseferde soguk hissetti demek uyaninca agladi kirkduda. uyuyordu salincakda

önce (621 puan) tarafından

Oy kuzum benim 

0 oy
önce (6,999 puan) tarafından

Bayıldım 😍7 aylık bebek var 3 çocuk eline yapabilir miyim 😀

yapilir yapilir :) aslinda bebeklerde daha tatli minicik el ayak. ama. ha su ha bu derken bi turlu  alip da yapamadim cocuk kucukken. aile kitleri de var hatta anne baba cocuklar hepsi el ele falan onun tozu falan cok tabiki birazdaha pahali. :)

Kaç dk durması sabit kalması gerekiyor. Diğerleri büyük durur ama bebeğimde şüpheli 😀

iste bende durmaz diye uyurken yaptim cocuk . ama uyandi agladi😂4 dk :) 

Küçük bebişim içinde elini oynatır mahfeder 😊

0 oy
önce (1,103 puan) tarafından

Ayyyy çok tatlı olmuş bende oda yapmayı planlıyorum yaza o zaman alıp yapacağım bundan çok beğeniyorum 🥰🥰

0 oy
önce (2,371 puan) tarafından

Oğlumla nasıl yapabilirim bunu el elemi tutusucaz napcaz şekli kendimizmi vericez

aynn nasil sekil veriyorsaniz oyle cikar kalip . oglum mesela az buyuk olsa🫶🏻 ikisinin elini boyle de yaptirabilirdim   ama kizim oglanin elini sıkıca tutmus altta tabi ellerinin sekli nasil oldu bilmiyorum ben supriz oldu el pizisyonu. zaten bir dk falan sivinin icinde kendileri sekil degistirir ler bir dkdan sonra donuyormus kizim dedi arti istesede oynatamaz elini diye katilasinca . semsert degil ama sonucta katiliyor ya . 

oglumun bas parmagi kisimin isaret parmagi ile orta parmagi arasinda kalmis. esim dio nah yapar gibi olmus.😂😂 aslinda oglumun bas parmagi ablasinin isaretnparmaginin ustunde olsaymis daha guzel cikarmis bence

imagesanki hafften nah yapar gibicikmis😂😂

0 oy
önce (726 puan) tarafından

Bende çok istedim bundan da benim kız sağolsun üç dört dk durmaz mıncık mıncık eder uykusu da hafif ama çok güzel olmuş ya 🥰

aslinda sey hizimkide mincikladi elini cikarmaya cakisti ufagim . bandirdik tekrar masrapaya😂😂icerde de tekrar oarmaklariyla minciklamistir siviylan. ama sonra bir dk icinde katilasmaya basliyor ya istesede minciklayamiyormus kizim ole dedi yani kiz buyuk 8 yas oglan 2 bucuk yas. yani aslinda yapilirmis bebeklikte biraz aglar evet ama biyuyincede aglio 2 bucuk yasta:) 4 bes yastan sonra aglamaz heralde anca. yani siviyken minciklasa da bisey olmuyor katilinca istesede minciklayamaz

önce (726 puan) tarafından

Yaa öyle mi hemen favoriye alıym tekrar o zaman 16 aylık benimki ♥️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 261 göst.
+1 oy
20 cevap 392 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde ...H&E... (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 204 göst.
0 oy
77 cevap 1,263 göst.