Kızlar eşimle bugün biraz tartıştık.
2.5 yıllık evliyiz ve evlendigimden beri doğru düzgün kendime eşya almadım.İlk evlendigimizde hep ucuz kalitesiz şeyler aldım huzurum olsun dedim.
Ama dün alışveriş yaptık biraz su bardağı, çay bardağı vs şekilli şukullu bir şeyler ama uygun fiyatlı aldım, eşimi zor duruma koymadım yine.Ama şimdi misafirlerim gelecek ve ben artık evime doğru düzgün eşyalar almak istedim.
Ama ne zaman ev için bir şey alsam eşim moralimi bozuyor.
Daha bir sene olmadı koltuk aldırdım,yemek masası aldırdım.Artik yavaş yavaş evimin eksiklerini gidermek istiyorum,evim biraz düzene girsin istiyorum,ama herşeyi de zorla aldırıyorum bu adama baya her gün darlayinca en sonunda alıyor.
Zor durumlardan geçtik evet ama ufak ufak almaya çalışıyorum.
Bende onun kalbini kırdım oda kırdı,beceriksizsin dedim artık canıma tak etti,oda sen kimsin ne sanıyorsun kendini dedi,bana layık görmüyor sanki bir şeyi.
Bende istiyorum evimde çok pahalı bir eşya olmasa da herkesin evinde olan eşyalardan olsun istiyorum bu dediklerim de ihtiyacım olan şeyler.
Cimri bir insan değil ama zor duruma gireriz diyemi böyle yapıyor bilmiyorum.
Para varken de ne zaman bunu alalım desem bir şey diyor moralimi bozuyor.herseyden o kadar bıktım ki beni herşeyden eksik bırakıyor kendimi çok kötü hissediyorum.
Başta tamam dedim ama elimizde para varsa tabiki eksiklerimizi tamamlamaya baslicaz.
O saniyo ki nasıl evlendiysek öyle devam edicez eşya konusunda.biktim gerçekten bıktım bu adam beni anlamıyor,ilk evlendigimizde bile beyaz eşyaları ve dandik ev eşyalarını altinlari bozdurarak aldık gerçekten beceriksiz bu adam ya insan telafi eder ama yok.