+2 oy
865 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından

Bilmiyorum iyi annemiyim kötü annemiyim bencilmiyim 

Bugün sevgilim aradı görüntülü oğlumlada konuşmak istedi oğlum geldi sanki büyük adam ciddi ciddi konuştu sevgilim bura çok güzel biliyormusun burda çok güzel parklar var gelsen seviceksin hep burda kalmak isteyeceksin dedi oğlumda pat diye ben annemle babamla kalıcam büyük odam olucak seni istemiyorum dedi sevgilim güya gizletmeye çalıştı ama baya bozuldu yüzüme kapattı telefonu. Aradım açmadım oğluma neden böyle yaptın abiyi üzdün dedim oda banane ben babamı istiyorum büyük odamda kalıcam sende kalıcaksın babam öyle dedi diyor kaç gündür aynı şeyi söylüyor kaç defa söylüyorum oğlum olmayacak öyle şey ama anlamıyor. Sevgilim yazdı burda işlerim yoğun şuan açamam vaktim olduğunda ararım seni merak etme sorun yok. Belli etmesede oda bozuldu buna ama oğluma neden böyle yaptın diye kızamam ki o babası soktu aklına şimdide çıkaramıyor. Onunla evlenmemi istiyor o evde kalmak istiyor. 

33 Cevaplar

+31 oy
önce (6,505 puan) tarafından

sevgilin bunu hazmedip suratiniza tel kapatiyosa bence eski sevgilin olmali artik. simduden bukadaribs tahammul edemyen cocugun davranuslarina tahammul edemez ayni evin icinde

önce (149 puan) tarafından
+1

Birde böyle biri için yani ufacik 4 yaşındaki çocuğun psikolojisini anlamayan biri için ,ülkeyi terk edeceksin, çocuk bu herşeyi söyler daha çok küçük çünkü , orda yeni  eşinden başkası olmayacak akraba anne baba kardeş yardım isteyeceğin, kısacası ben olsam asla güvenemem ya düzenimi bozmaya.

önce (877 puan) tarafından

Öncelik oğlunu kabul edecek seninki oğlunu kabul etmemiş bile nasıl aynı insan la devam edeceksin tek boşanan sen değilsin öncelik evlat evlat evlat bende ikinci evliliği yaptım oğlum i zaman lar 4 yaşındaydı herşeyi derdi o telefon birgün olsun yüzüme kapatılmadi şimdide 12 saat çalışıp oğlumun okul saatini beklediği 7.30 yatması gerekiyor du ama simdi götürdü bazen babalık gerçek babalık yapa bilendir seninki babalık yapamaz 

önce (3,166 puan) tarafından
+3

Canım başından beri takip ediyorum senin postlarını. Erkek arkadaşınla çocuk konuşunu detaylı konuşmamış olmamanız düşündürmüştü, şimdi erkek arkadaşının bu tavrıyla daha çok fikir sahibi oldum. Daha şimdiden, sadece telefonda, ufacık ve ailesi dağılmış bir çocuğun tavrına ergen gibi telefon kapatıyorsa sen bu adamı bir kez daha düşün. Evladın olmayabilirdi de. Bu adam istediği yanıtı alamayınca suratına telefon kapatan bir saygısız. Ben kendim hazmetmem şahsen. Konuşurken bir anda tokat atılması gibi bir şey bana göre yüzüne kapatmak. Bu adamla ayı evde olmaz gibi. Çocuğuna özenli davranacağını sanmıyorum. Hayatında biri olması hakkındır, ama bu adam değil. 

Bazı yorumlarında kocamın hiç mi suçu yok demişsin ama kimse sana onu da savunmuyor. Sen de hatalısın eşin de hatalı. Eşin nasıl çocuğunu dolduruyorsa büyük evimiz olacak diye erkek arkadaşın da burada şöyle park var böyle güzel diye doldurmuş oluyor. Olan çocuğa oluyor. Kesinlikle tüm bu süreçler pedagog eşliğinde yürütülmeli. Böyle devam ettiği sürece oğlun da eşin gibi bir erkek olacak...

önce (2,165 puan) tarafından

Yazan parmaklarına sağlık+++

önce (19,203 puan) tarafından

Yarın öbür gün çocuk aklı ile belki de anne ve babası ile birlikte olmayışından o adamı sorumlu tutacak evlenseniz bile kötü davranacak aldığı hediyeyi istemiyorum deyip üstüne geri atacak bugünkü saygısızlığa telefon kapatan o gün yaşanırsa tokat falan atar herhalde 

-Reklam-
+7 oy
önce (1,017 puan) tarafından

Bir sevgili uğruna evladını kaybetmeye değmez o çocuğun şuan aklında yaşıtları gibi oyun olmalı küçücük bir bedene bu travma ağır yazık günah 

Haa bide sevgilim dediğin kişiyle evlenmek istiyorsun adam şimdiden rahatsızlığını belli etmiş hiç bisey demeyip kapatmışsa içinden köprüyü geçene kadar demiştir emin ol 

önce (29 puan) tarafından

Babasının suçu yok mu? Aklına sokmuş ev alıcam odan olucak annenle bize taşının hep birlikte olucaz üçümüz çok mutlu olucaz yalandan umut vermiş o travma yaratmıyor mu? Benim suçum varsa babasınında var 

önce (1,017 puan) tarafından
+5

Babası yazsaydı onada aynısını yazardım onun sorumsuzluğu onu ilgilendirir sen çocuğunu kazanmaya bak sevgili koca dediğin gelir gider ama evlat bi tanedir 

önce (6,033 puan) tarafından
+1

O kadar haklı bir yorum ki. Birde 4 yaşında daha o çocuk yazık günah 

+4 oy
önce (238 puan) tarafından

Eski eşine çocuğun için bir şans vermelisin. İlla barışmam dersen de sevgilim dediğin kişi seni sevse hakikatten adam olsa oğlunu babasından ayırmayı düşünmez senin için senin ülkene gelmeye çalışır. Sen belliki sevmişsin yurtdışına gitmeyi göze alıyorsun. Fakat o seni sevmiyor. Çocuk böyle dedi diye saçma triplere giriyor. Oğlun iyi demiş. Gözün belki bir şeyleri bu sayede geç olmadan görür. 

Defalarca annesi ve babası ayrılmış bir çocuk olarak her seferinde barışmalarının sebebi bendim. 

Ona nasıl şans vereyim? Tekrardan nasıl olayım? 4send geçti köprünün altından çok sular aktı 

önce (6,033 puan) tarafından

Ona şans vermiyorsan verme ama çocuğunun için bu ilişkiyi gözden geçir en azından 4 yaşındaki çocuğun lafına takılıp telefonu suratına kapatacak kadar bencil bir adam belli ki o çocuğun psikolojisini düşünmüyor umrunda değil daha onun sizi alttan alması gerekir ama tam tersi trip atıp suratına kapatmış manipüle etmeye çalışıyor yarın öbür gün oğlun biraz büyüğünde büyük bir adam muamelesi yapıp oğlunla kavgada eder bu laf da sayar belki daha fazlası... 

+4 oy
önce (964 puan) tarafından

Seni ben yemin ediyorum anlamıyorum sürekli çocuğu istemediği bir şeye zorluyorsun.

Babası desen o zaten ayrı garip sırf oğlunu kullanıp sana yanaşmaya çalışıyor. ikinizde sadece kendinizi düşünen kişiler gibi geliyorsunuz bana senin zaten derdin gücün sevgilim de sevgilim bi dur bir çocuğunu büyüt meydana çıkar oyle bak hayatına bence sanki evlilik çok önemli 

+3 oy
önce (115 puan) tarafından

Bizim çocuk olarak gördüğümuz o bedenler çok akıllı ben eşimle kavga ettim çocuğum konuşmayı bile beceremiyidu yani yaşını hatırlamıyorum patlicak kozlemistim ağlayarak yerde onu temizliyodum neyse aradan bı yıl geçti o konuşamayan çocuk baba sen annemi üzdün dedi eşim nezaman oğlum diyince ne dedi biliyonmu annem patat soyuyordu hemde ağlayarak diyince içime taş oturdu resmen:(şuan 17 yıllık evliyim 4 erkek evladım var onlara empati yapmayı hep aşıladim ki yarın babaları gibi davranmasınlar eşlerine diye yani demem oki çocuk diyoruz ama herşeyin farkındalar malesef.

+3 oy
önce (2,418 puan) tarafından

Ilk başlar da sana hakveriyordum ama artık hatalisin. Çocuğu önce pedagog a götür. Evlilik sevgili işini ikinci plana bırak. Demek ki oğlunda yanlış giden bir şeyler var .önce onu çöz. Diğer konuyu da zamana bırak çocuğu sık boğaz etmeyin . Yoksa geri dönülmez yaralar açacaksınız çocukda bu gidişle. 

+3 oy
önce (2,879 puan) tarafından

Çocukta hiçbir saygısızlık göremiyorum tamamen yaşının verdiği şekilde ve hayal dünyasında olması istediği şeyi konuşmuş bu çok çok normal babası varken sevgiline evet senin yanında olacaz demesini beklemiyorsun herhalde 

Kendin yeni bir hayat kurmak isteyebilirsin bu doğal bir hakkın ama önceliğin çocuğun olmalı hele de yurt dışında yaşama fikri için sırf seviyorum diye sürüklemen ne kadar doğru olur bilemiyorum bu çocukta daha büyük bı tramva oluşturur 

+3 oy
önce (4,714 puan) tarafından

Sende eski eşinde çok tuhafsiniz, küçük bir çocuk var sen onu babasinda ayrıp başka ülkeye gitmek istiyorsun, babası da bambaşka bir hayaller anlatıyor.  Sevgilin ise bambaşka bir alem küçük çocuğa şimdiden böyle trip atiyorsa ilerde bilmiyorum ne olur. Önceliğin evladın olmalı, ortada bir çocuk var sen sol kolunda tutmuşsun, babası da sağ kolunda cekiştirip duruyorsunuz. Yarin ilk işin pedagogda randevu almak olsun. Başka türlü sorunun içinden çıkamazsın, ayrıca sevglinde eski sevgilin olmalı..

+3 oy

Buna bile bozulduysa daha bu başlangıç siz evlenip gidince kolay olmayacak malesef o çocuğun psikolojisi nasıl olacak sonuçta babasından ayırmış oluyorsunuz yurt dışına götürerek çocuk bu 4 yaşında küçük bir çocuk ve babasından ayrıldığı için neler düşünecek size daha ne tepkiler verecek çok normal durumlar ,şuan sadece her çocuk gibi  hayal ediyor annesi babası barissin , mutlu bir ailesi olsun diye ki çok normal bir durum , herkes kendi anne babasını ister başka bir adam kadın istemez, insanlar da ayrılabilir bu da normal bir durum ama karşındaki kocaman adam   sevgilin, bu küçükcük  çocuğun psikolojisinden anlamadan ,bu dediğine bile bozuluyorsa ilerde evlenince neler olmaz benden sana söylemesi 

+3 oy
önce (19,203 puan) tarafından

Yani gel burda kalmak isteyeceksin demesi çok çok yanlış çocuk babadan ayrılık kaygısı yaşıyor baba tarafından da bencilce dolduruluyor bu konuda ve üzerine erkek arkadaşın gel burda kalmak isteyeceksin diyor. Aynı çocuk sürekli oraya buraya çekiştiriliyor kimse de bu çocuk ne hissediyor diye düşünmüyor sanırım en büyük yanlış burda. 

+3 oy
önce (989 puan) tarafından

Bence sen çocuğun velayetini babasına ver git hayatını yaşa. 

önce (303 puan) tarafından

Okadar guzel bi yorum ki artilar feda olsun...

önce (989 puan) tarafından
+2

İşin sonu o zaten ben size söyleyeyim. Sevgilisini oğlunun önünde tuttuğu her postta, kör göze parmak şeklinde ortada. Bence çocuk babasında daha mutlu olur zaten. Bu şekilde zorladıkça psikolojisinin içinden geçiyor. Zaten babası bir pedagog raporu istese şuan dahi velayeti alır

+1

Bende size katılıyorum +++ size 

,babasinda bırakın çocuğu daha iyi

Ya yurt dışında adam zaten uzaktan ilişki yaşamak ile yan yana evlenip durmak aynı seymi, baştan belli ediyor az çok adam kendini , sizde çok ön planda tutuyorsunuz sevgilinizi ,nasıl güveniyorsunuz uzaktan ilişki yaşadığınız birine gerçi orasida ayrı konu ben şok oluyorum, her postunu okudukça , üstelik çocuğun psikolojisini de bozuyorsunuz , belki adam hırsız ,hayin ,sapik ne olduğu belli değil yüzüne şimdi uzaktan kimse kötü özelliklerini söylemez ,birde alıp  çocuğu yurt dişina götüreceksin çocuğun düzenini bozacaksın ,

daha bugün haberler de gördüm bir diş doktoru 8 yıldır ilişki yaşadığı medikal firmasında çalışan adam yani  aynı hastanede çalışan kişiler bunlar   , bekarım diye tanıtmış adam kendini evli çıkmış, kadında evli olduğunu öğrenince mahkemeye başvurmuş kandirildim diye, 8 yıldır ilişkileri varmış  düşünsene aynı yerde çalışan insanlar bile anlamayabiliyor , adam evli çıkmış 8 yıldır beraberlermis kadını kandırmış dış doktoru kadın evli olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşamış dava açmış yani , 

bu adam ise yurt disinda ne arkadaşını tanırsın ne ailesini ne çevresini , geçen posta sormuştum sana ailesi ile tanıştın mı ,diye hayır demistin ,neyine nasıl güvenip evlenebilme karari alıyorsun hiç anlamıyorum ,birde yazık çocuğu sürükleyeceksin resmen hayal dünyasında yaşıyorsun ya çocuğa yazık bari babasinda bırak ki çocuk rahat etsin ,en azından babasından kötülük gelmez 

+2 oy
önce (1,258 puan) tarafından

Muhtemelen şuan hayatımda olmazdı evledima bunu yaptığım içinde kendimi sorgulardim.trip mi atmak şimdiden katlanamiyor bencil biri ben diyim.

+2 oy
önce (1,103 puan) tarafından

Kaç gündür postlarını görüyorum canım ama sen önce çocuğunu terapiste götür küçük gibi gelebilir anlamıyor babası aklına soktu diye düşünebilirsin ama o da bi birey istekleri hayalleri var ve muhakkak çocuğun sizin bir arada güzel bi aile olmanızı istiyor çocuğunuz için bazı şeyleri MECBUR yapmak zorundasınız mesela hiç oğlunun babasıyla birlikte yani oğlun babası ve sen hiç bi aktivite yaptınız mı çocuğunuz için buluşma ayarlayıp gezdiniz mi beraber oyun parkına götürdünüz mü kanlı bıçaklı olsanız bile çocuğunuz için bunu yapmalısınız belki çocuğun hayalidir bu belki çocuğun gerçekten mutsuz ve sen farketmiyorsundur çocuk terapistine bi götür lütfen 

Sevgiline gelince de çocuğum böyle dedi diye telefonu kapatsaydı eğer bi daha aradığında beni bulamazdı seviyor olabilirsin ama oğullarımın dediğine bozulan birisiyle asla yoluma devam etmezdim bugün tahammül edemediği için yüzüne kapatan kişi yarın çocuğun dediklerini duymamak için eve gelmez 

+2 oy
önce (5,014 puan) tarafından

Keşke ilk önce pedagog götürseydin uzama. Görüşüyle zamanı gelince hazır olunca tanıştırırdın erkek arkadaşının yaptığı şey çok ayıp bir çocuğa küsüp telefon kapatan evlenincede sinirlenir kızar 

+2 oy
önce (804 puan) tarafından

Benim kızım beni babasından bile kıskanıyor seninki elin adamından kıskanması o adamı istememesi çok normal. Sen sevmişsin ama çocuk sevmemiş onu zorlama ve bence önceliğini çocuğuna ver. 

+2 oy
önce (1,210 puan) tarafından

Sadece sana şunu söylerim evladını başka birisi için üzme 

+1 oy
önce (1,543 puan) tarafından

Aynı sorunun devam ediyor önce çözmeyi dene. Çocuk psikiyatriden destek al. Babasıyla aranızdaki sorunu halketmeden çok zor. Kötü anne iyi anne mevzuluk hiç birşey yok. Oğlunun sıkıntısı sevgilin. Sevgilinde belliki alıngan, el kadar bebeye trip atacak kadar olgun olamayan biri. Aradaki köprü sensin. İlişkilerini önce eski eşinle düzelt onu ikna et. Sonra sevgikinke çöz, süreci zor olacağını, böyle geri adım atacak da baştan bulaşmamasi gerektiğini anlat. Oğlun en zoru. Ona da yavaş yavaş sevgilinle bir hayat kuracağını babasıyla artık olmayacağınızı anlat. En güzeli çocuk psikiyatri 

İçim daralıyor ya oğlumdan başka hepsini silmek istiyorum 

önce (1,543 puan) tarafından

Bize yansittiginiz kadarıyla sevgilinizi de bir hayli onemsiyorsunuz. Fakat onun oğlunuz için aynı şeyleri verebileceğini düşünmüyorum. Bir destek alın bence. Oğlunuzq göre hareket edin

+1 oy
önce (52,330 puan) tarafından

simdiden botle trip atan evlenince cocuk büyüdükçe hircinlastikca akli erdikce neler yapmaz oğlun icinde kac kere dedim pedagog destegi alın 

+1 oy
önce (1,036 puan) tarafından

Çocuk kaç yasinda

+1

4 yaşında çocuğu ,sevgilisinle evlenip yurt dışında yaşamak istiyor post sahibi ,çocuğun babası yani  eski kocası iyi bir babaymış , ama iyi bir eş olmadığı anlaşamadıkları için bosanmislar ,ama çocukla babasının arasi çok iyimis çocuğunla ilgili bir babaymış ,neyse eski kocası da bu bayanın evlenip , yurt dışına gitmesini de  istemiyor , çocuktan da  ayrı kalmak istemiyor çünkü ,cocukda anladığım kadarıyla babasından da ayrı kalmak istemiyor  ,anladığım kadarıyla birde eski eş post sahibi bayanla  barışmak istiyor ,ama post sahibi sevgilisinle ilişkilerinin çok güzel olduğunu eski eşinle olmak istemiyor  ve kendi içinde yeni bir hayat kurup yurt dışında yaşamanın cocugada iyi geleceğini söylüyor olay bu şekilde canim , cocukda yazık baba ile post sahibi bayanın sevgilisi arasında kalmış ,babasını istiyor aslında ,annesinin evlenmesini istemiyor , ama babası dolduruyor diyor bayan ,olaylar bu şekilde canim 

önce (1,036 puan) tarafından

Yani kimse çocuğunun farklı ülkeye gitmesin iistemez ben adamı haklı buldum:)

+1 oy
önce (2,985 puan) tarafından

Biraz babasina ver babasi baksin bakskn bakalim nasilmis babayla yasamak

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
+11 oy
20 cevap 603 göst.
+1 oy
0 cevap 22 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kllwmd (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,858 puan) tarafından soruldu

413,721 soru

12,453,925 cevap

46,409 kullanıcı

Kategoriler

...