Bende size katılıyorum +++ size
,babasinda bırakın çocuğu daha iyi
Ya yurt dışında adam zaten uzaktan ilişki yaşamak ile yan yana evlenip durmak aynı seymi, baştan belli ediyor az çok adam kendini , sizde çok ön planda tutuyorsunuz sevgilinizi ,nasıl güveniyorsunuz uzaktan ilişki yaşadığınız birine gerçi orasida ayrı konu ben şok oluyorum, her postunu okudukça , üstelik çocuğun psikolojisini de bozuyorsunuz , belki adam hırsız ,hayin ,sapik ne olduğu belli değil yüzüne şimdi uzaktan kimse kötü özelliklerini söylemez ,birde alıp çocuğu yurt dişina götüreceksin çocuğun düzenini bozacaksın ,
daha bugün haberler de gördüm bir diş doktoru 8 yıldır ilişki yaşadığı medikal firmasında çalışan adam yani aynı hastanede çalışan kişiler bunlar , bekarım diye tanıtmış adam kendini evli çıkmış, kadında evli olduğunu öğrenince mahkemeye başvurmuş kandirildim diye, 8 yıldır ilişkileri varmış düşünsene aynı yerde çalışan insanlar bile anlamayabiliyor , adam evli çıkmış 8 yıldır beraberlermis kadını kandırmış dış doktoru kadın evli olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşamış dava açmış yani ,
bu adam ise yurt disinda ne arkadaşını tanırsın ne ailesini ne çevresini , geçen posta sormuştum sana ailesi ile tanıştın mı ,diye hayır demistin ,neyine nasıl güvenip evlenebilme karari alıyorsun hiç anlamıyorum ,birde yazık çocuğu sürükleyeceksin resmen hayal dünyasında yaşıyorsun ya çocuğa yazık bari babasinda bırak ki çocuk rahat etsin ,en azından babasından kötülük gelmez