+2 oy
882 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından

Bilmiyorum iyi annemiyim kötü annemiyim bencilmiyim 

Bugün sevgilim aradı görüntülü oğlumlada konuşmak istedi oğlum geldi sanki büyük adam ciddi ciddi konuştu sevgilim bura çok güzel biliyormusun burda çok güzel parklar var gelsen seviceksin hep burda kalmak isteyeceksin dedi oğlumda pat diye ben annemle babamla kalıcam büyük odam olucak seni istemiyorum dedi sevgilim güya gizletmeye çalıştı ama baya bozuldu yüzüme kapattı telefonu. Aradım açmadım oğluma neden böyle yaptın abiyi üzdün dedim oda banane ben babamı istiyorum büyük odamda kalıcam sende kalıcaksın babam öyle dedi diyor kaç gündür aynı şeyi söylüyor kaç defa söylüyorum oğlum olmayacak öyle şey ama anlamıyor. Sevgilim yazdı burda işlerim yoğun şuan açamam vaktim olduğunda ararım seni merak etme sorun yok. Belli etmesede oda bozuldu buna ama oğluma neden böyle yaptın diye kızamam ki o babası soktu aklına şimdide çıkaramıyor. Onunla evlenmemi istiyor o evde kalmak istiyor. 

33 Cevaplar

+1 oy
önce (2,033 puan) tarafından

Bunlar zaten olası senaryolar değil mi? Her türlü hazırlıklı olmanız lazımdı? Ben kendime soruyorum çok zor yani. Çocuğunun beni istemediği biriyle evlenmek istemezdim. Az çok paylaşım yapıyorsunuz da sizin ilişki toksik görünüyor sıkıntılı görüyorum. Üzülürsünüz sonra dikkatli adım atın. Çocuk küçük yaşınız genç. Çocuk akıl baliğ olsun seni anlayabilcek yasa gelsin bekleyin bence 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,007 puan) tarafından

Daha şimdiden çocuğun bu sözünde tahammül edemiyorsa evlendikten sonra nasıl tahammül etmesini bekliyorsun bozulsa bile sana belli etmemesi gerekiyor küçücük çocuğa kızacak değilsin herhalde çocuk bu adı üstünde

0 oy
önce (3,166 puan) tarafından

Canım başından beri takip ediyorum senin postlarını. Erkek arkadaşınla çocuk konuşunu detaylı konuşmamış olmamanız düşündürmüştü, şimdi erkek arkadaşının bu tavrıyla daha çok fikir sahibi oldum. Daha şimdiden, sadece telefonda, ufacık ve ailesi dağılmış bir çocuğun tavrına ergen gibi telefon kapatıyorsa sen bu adamı bir kez daha düşün. Evladın olmayabilirdi de. Bu adam istediği yanıtı alamayınca suratına telefon kapatan bir saygısız. Ben kendim hazmetmem şahsen. Konuşurken bir anda tokat atılması gibi bir şey bana göre yüzüne kapatmak. Bu adamla ayı evde olmaz gibi. Çocuğuna özenli davranacağını sanmıyorum. Hayatında biri olması hakkındır, ama bu adam değil.

Bazı yorumlarında kocamın hiç mi suçu yok demişsin ama kimse sana onu da savunmuyor. Sen de hatalısın eşin de hatalı. Eşin nasıl çocuğunu dolduruyorsa büyük evimiz olacak diye erkek arkadaşın da burada şöyle park var böyle güzel diye doldurmuş oluyor. Olan çocuğa oluyor. Kesinlikle tüm bu süreçler pedagog eşliğinde yürütülmeli. Böyle devam ettiği sürece oğlun da eşin gibi bir erkek olacak...

0 oy
önce (329 puan) tarafından

Çocuk bu söyler.. içinde ne fırtınalar kopuyor kimbilir?  yorumlarda okudum 4 yaşında sanırım. Çocuğunuzun istemediği ve sevgilinizin en ufak şeyde sırtını döndüğü ilişkiyi devam ettirmeyin. Evlilik elzem mi sizin için?  Çocuğunuzu belli bir yaşa getirdikten sonra düşünemez misiniz? Ya da Çocuğunuzun da isteyeceği biriyle evlenmek ?

0 oy
önce (506 puan) tarafından

Bence o adami hemen birakin  

Yoksa tam bir üvey baba olur bu adamdan arada oğlunuz ezilir 

0 oy
önce (4,183 puan) tarafından

Canım doğal olrak çocuk babasından bassedecek yani her şekilde basseder özler tabiki senin onun babasınla olmanı ister ama bunları duymak sevgilinin zoruna gidip telefonu kapatiyorsa o senin çocuğunu kabullenmemis bence çocuğunu üzmeye değmez canım yani şuan bunu yapan ilerde işte babandan bassetme rahatsız oluyorum falan demeye başlar 

0 oy
önce (304 puan) tarafından

Dunde boyle post acmisdin ve simdiki gibi yorumlarin yuzde 90ni sevgilini birak ogluna odaklan yazdi bende dahil ama bugun yine ayni postla karsimizdasin artik biz ne diyelim sen tercihini yapmissin ben covuga cok uzuluyorum .drmekki babasini cok seviyor ve yerine herhangi birinj koymak istemiyor.ben senin yerinde olsam eski esim ve oglumla birlikte guzel aktiviteleryapar yardim alirdim.cocugum icin......

önce (3,507 puan) tarafından

Kız dünki post zaten 😅

Hayir degil gir ismine ve sorularina bak ikinci post canim

önce (3,507 puan) tarafından

İşte dün açmış bu postu ondan sonra yine açmış ondan öncede sürekli açmış 😄 

Ayni seyi soyluyoruz aslinda bende oyle yazmisdim dikkat edersen dunde boyle post acdin dedim:)

0 oy
önce (3,482 puan) tarafından

Oğlun kaç yaşında ayrılalı nekadar zaman oldu bilmiyorum ama bence cocuğa aşırı yük yüklüyorsun, hele bide erkek cocuğu anneyi paylaşmak istemez. 

Sevgili olmasın diyemem ama böyle konuşturma vs bence yapma cocuğa yansıtma yani ha evlilik olursa anca o zaman.

Burada sanırım baba da birşeyler sokmuş onun aklına güzelce oturup konuşulmalı 

0 oy
önce (1,053 puan) tarafından

Kazık kadar adaminda el kadar çocuğa bozulması ne kadar gülünç 

0 oy
önce (2,722 puan) tarafından

Benim arkadaşim bu yüzden sevdiği adamı terk etti çocuk bu üstelik dört yaşında ama senin gözün dönmüş ne yazılsa boş sana Allah yavrunun yardımcısı olsun 

0 oy
önce (6,045 puan) tarafından

Her postunu okuyorum denk geliyor anladığım tek şey olan o çocuğa oluyor aklı hep başka şeylerle dolu..

0 oy
önce (2,149 puan) tarafından

Begüm bir iki postuna denk geldim senin kafan baya karışık bence iyice düşün taşın..

0 oy
önce (238 puan) tarafından

Adam sizin yüzünüze telefonu kapatıyor sizde oğlunuza abiye ayıp ettin diyorsunuz. Ve yetmiyor adamı tekrar tekrar arıyorsunuz. Çok merak ediyorum açınca ne diyecektiniz? Çocuk adına özür mü dileyecektiniz?Sizi kınamak değil amacım yargılamıyorum ama 4 yaşındaki çocuğun lafına alınan küsen adamı bir daha gözden geçiririn derim. Ve siz bu adamla bir hayat kurmayı düşünüyorsunuz ne kadar sağlıklı olur. Gerçekten okurken bile sinirlerim bozuldu. Ya lütfen zaman eski zaman değil önceliğiniz daima çocuğunuz olsun lütfen. Bakın neler görüyoruz neler duyuyoruz... 

Bir oturup düşündüğünüz de bu adam gerçekten sizin çocuğunuza babalık yapacağına inanıyor musunuz gerçekten? 

Okuduklarımdan bile sizin çocuğunuza gerçekten babalık edemeyeceği hissiyatını sadece köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı yaptığı hissiyatını çok da derin veriyor. Tabi yine de hayat sizin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
+11 oy
20 cevap 603 göst.
+1 oy
0 cevap 22 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kllwmd (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,858 puan) tarafından soruldu

413,749 soru

12,454,545 cevap

46,431 kullanıcı

Kategoriler

...