Canım başından beri takip ediyorum senin postlarını. Erkek arkadaşınla çocuk konuşunu detaylı konuşmamış olmamanız düşündürmüştü, şimdi erkek arkadaşının bu tavrıyla daha çok fikir sahibi oldum. Daha şimdiden, sadece telefonda, ufacık ve ailesi dağılmış bir çocuğun tavrına ergen gibi telefon kapatıyorsa sen bu adamı bir kez daha düşün. Evladın olmayabilirdi de. Bu adam istediği yanıtı alamayınca suratına telefon kapatan bir saygısız. Ben kendim hazmetmem şahsen. Konuşurken bir anda tokat atılması gibi bir şey bana göre yüzüne kapatmak. Bu adamla ayı evde olmaz gibi. Çocuğuna özenli davranacağını sanmıyorum. Hayatında biri olması hakkındır, ama bu adam değil.
Bazı yorumlarında kocamın hiç mi suçu yok demişsin ama kimse sana onu da savunmuyor. Sen de hatalısın eşin de hatalı. Eşin nasıl çocuğunu dolduruyorsa büyük evimiz olacak diye erkek arkadaşın da burada şöyle park var böyle güzel diye doldurmuş oluyor. Olan çocuğa oluyor. Kesinlikle tüm bu süreçler pedagog eşliğinde yürütülmeli. Böyle devam ettiği sürece oğlun da eşin gibi bir erkek olacak...