+1 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (314 puan) tarafından

Tecrübeli anneler imdatt :) bebeğim 13 günlük doyuyor ama ağzını gezdirmeyr devam ediyor ve uyumuyor.. Emzik aldım kaç tane ama hiçbrni tutmadı, BÖĞÜRÜYOR.. Siz nasıl alıştırdınız, hangi markaları kullandınız? 

8 Cevaplar

+2 oy
(10,820 puan) tarafından

Kız o böğürüyor değill ÖĞÜRÜYOR 😂😂

Valla emzik tutmayan bebek tutmuyor, avent dahil hepsini denedim. Iki bebem de tutmadı benim.

(6,669 puan) tarafından

bööggg den bogurmek diye dusundu sanirim😂😂 aynen öğürmek dogrusu😂

(314 puan) tarafından

He işte bende onu yazcaktım. Hem böğürüyor yazılmış hemde büyük harfle :) 

(10,820 puan) tarafından

🤣🤣🤣 Ben de diyorum Bir de büyük harfle yazmış ay Güldüm kız gece gece😂😂

-Reklam-
+1 oy
(476 puan) tarafından

Benim iki bebeğimdede aynı şeyi yaptım ilk oğlum 2yaşına gelsi hala emiyor

Ağzına verip geri çekiyorum bi kaç kere yapıp devam et sonra kendi tutarsa elinle arkasından tut bi kaç gün tekrarla eğer tutmuyorsa da zorlama kimisi istemez 

(314 puan) tarafından

Denicem canım teşekkür ederim

+1 oy
(173 puan) tarafından

Bence aç ola bilir mi 

(314 puan) tarafından

Hayır. Sık emziriyorum

+1 oy
(813 puan) tarafından

Canm ben ameliyattayken çok aqlamis emzik vermişler tutmuş o qunden beri emziksiz uyumuyo :)) 

(314 puan) tarafından

Ayy keşke benimde direk tutsaydı

+1 oy
(11,792 puan) tarafından

Bende bıraktırmak için uğraşıyorum en iyisi vermemek 🥹🥹

(314 puan) tarafından

Bende hamileyken asla vermem diyodum çevreden falan bıtaktırmaya çalışanları gördüğüm için.. Ama öyle olmuyormuş:) 

+1 oy
(1,458 puan) tarafından

13 günlük bebeğe emzik verme bence. Ben 1 aylık olana kadar vermedim. Şimdi de emmeyince uyumuyor. Keşke hiç alıştırmasaydim. Bebegin ağzına uygun olanı bulamamıştır. Bebeğim koca emzigi tuttu , yüzü kapanıyordu emzikten 😁 küçükleri verdim, hiç birini almadı. Duyuyorsa uyur direkt , bence aç kaliyordur. 

(314 puan) tarafından

Sık emziriyorum doyana kadar kendi bırakıyor. Hatta çok huysuz olup uyumadığında emzik niyetine yine göğsümü veriyorum ve kusuyor 

+1 oy
(6,669 puan) tarafından

ben kendimi parcaladim hicbir markamlodele iki cocugumda alismadi malesef . cocugun suratini matkapla delip vida ile sabitleme asamasina kadar geldim yani son care matkapla delmekdi. onu da yapmadim onun harici herseyi denedim bir umur. en az 4 ceyrek altin alirdim attigim emziklerle

(314 puan) tarafından

Jsjsjsjs bende durmadan deniyorum ama yok atıyor.. Şimdiden 4 emzik oldu, sonumuz hayır ola :) 

0 oy
(4,304 puan) tarafından

Avent ultra soft ya da ultra air

(314 puan) tarafından

Damaklı mı damaksız mı

(4,304 puan) tarafından

Onu tam bilmiyorum damaklı diyorlar galiba. Ucundaki yuvarlak basık. Çoğu bebek tutuyor. Benim bi tanıdığın bebeği 3 aylıkken tutmaya başladı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canveannesi (1,649 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 101 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,816 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 148 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,571 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.