+1 oy
484 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (26 puan) tarafından

Kızlar iyi geceler biz eşinle 5 yıldır evliyiz 2tane çocuğunuz var büyük olan 3 küçük ise 1 yaşında  eskiden hiç ayrı yatmazdık . Sadece yazın çok sıcak olduğunda eşim odada minder serer camın önünde uyurdu ama yinede aynı odadaydık takı geçen yaza kadar başlarda  bizle götümcemde kalıyordu büyük oğlumun park beşiği vardı. Halasıyla aynı odadalardı. Görümcem giti. Eşim başta sıcak dedi sonra çoçuklar uyutmuyor dedi ayrı odada uyumaya başladı. Büyük oğlum bazen onla yatar bazen de benimle yatar  keyfı nasıl isterse. Eşime dedim ayrı yatmak hoşuma gitmiyor. Diye  

Oda dedıkı çoçuklar gece aglıyor uykusuz kalıyorum.  Geçenlerde kendisi dedi bir videoda gördüm hoca ayrı yatmak iyi değil evliliğe zarar verir diye anlatıyordu yatakta uyucam artık dedi. Uyuduk Allahım  ne hikmetse benimle o gece çok ağladır biri sustu diğeri agladı en son eşim büyük olanı aldı diğer odaya götürdü yatılar sonra dedi bak bu yüzden ayrı uyuyorum çoçuklar gece birbirlerini utandırıyorlar dedi

Şuan ben ve 2çocuğum bir yatıyoruz ikiside uyudu hani rahatsız etmiyorlar birbirlerini. Ama eşim odaya geldiğinde çok aglıyorlarlar geçen yine yatıya misafir var diye bir yatık o gece yine çok ağladılar hele küçüğü uyumadı o gece

Ama şimdi erkenden uyudu. 

Bir yandan Adam haklı dıyorum ama ayrı yatmak beni çok üzüyor  

Bana akıl varın ne yapmalıyım

31 Cevaplar

0 oy
önce (3,912 puan) tarafından

Uyku bosanmasi deniyor buna 

Ve evliliğe çok büyük zararı var 

image

-Reklam-
0 oy
önce (5,079 puan) tarafından

Biri 3.5 yaşında digeri 1 yaşında kendi odalarında yatıyor ikiside 

0 oy
önce (13,936 puan) tarafından

Kızın doğduğundan beri ayrı odalardayiz 

Oğlum oldu onunda odasını ayırdım on günlükken şimdi her yer oda 4 umuzde ayrı odalardayiz herkes mutlu 😹 

0 oy
önce (8,424 puan) tarafından

Yani evet sogukluk getiriyor araya ama mecbur cocukların yatakları var odaları ayrı ama bende yere yatak serip odalarında uyuyorum 2 yaşında olan gece uyanıyor 1 2 kere suya vs 

0 oy
önce (2,941 puan) tarafından

Valla 3 senedir ayri yatiyoruz bu yaz birlesicez allah nasip ederse 😅biri 6 biri 3 yasinda 2 oglum var birbirlerini uyandiriyolardi esimde uykusuz kaliyordu ama kucugun uykusu oturdu cok sukur yazin ayri yatak alicaz herkez kendi yataginda yatar artik

0 oy
önce (1,354 puan) tarafından

Bu ara bende ayrı yatıyorum ayrı yattikca hiç yanıma gelmiyor gel de demiyor önce diyordu seni arıyor çocuk diyor küçük. Uyanıyor  yan yana yattiginda illa temas oluyor iliski anlamınsa değl ama duygusal boşluk oluyor sanki ilk oğlumda yaptk ve bunu zarar verdi yapmcm dedm ama gece çok kalkiyo diye yere yatak serdm uyukluyorm emzrrken

0 oy
önce (108 puan) tarafından

Çocuklarını yani da uyutma benim büyük kızım 6 yaşında hiç yanımda uyutmadim sürekli  besigindeydi biraz buyuyuncede yatak aldık yatağa alıştırma süreci biraz zordu çoğu zaman onun yatağında uyuya kalırdım ama alistirdim sonra küçük kizimida öyle öyle alistirdim küçüğü şuan 3 yaşında ablas8yka birlikte odalarında uyuyorlar hala geceleri ara ara yatağıma gelir uyumak için geri kucağıma alır hadi senin yatağında uyuyalım senin yatak çok güzel rahat diye fısıldıyorum kulağına hemen geçiyor yatağına küçük çocuğunu kendi le uyutma sonra ilerde daha büyük sorun yaşarsın 

0 oy
önce (270 puan) tarafından

İki çocuğumuz var üçüncü yolda Allah bağışlarsa 

Bazen (ayda yılda bir ) beraber yatıyoruz aynı odadayiz ama ayrı koltuklarda yatıyoruz büyük oğlum babasıyla yatiyo beşikte benimkinin yanında oluyo bende ayrı yatıyorum hiçte zarar gormuyo evliligimiz çocuklu insanlarız bunlar normal şeyler bence 

Hiç merak etme uzaklaşma diye bişey olamaz ❤️

0 oy
önce (2,104 puan) tarafından

4 aylık ve 27 aylik var bizde. Buyugu park yataktan babasinin üstüne atlayıp benim yanıma geliyor küçüğü de bazen ağlıyor ve eşim vardiyalı çalışıyor. Mesela şuan o işte. Sabah gelecek ama yine de başka odada yatmıyor. Ben sana ayrı odaya yatak yapıyım diyorum adamın da uyuması lazim 4 senedir ikna edemedim yatmıyor. Ama ben o kafada değilim ya keşke herkesin kendi yatağı olsa 😁 uyurken sarilmayı mıncırılmayı hiç sevmem🤣🤣

0 oy
önce (4,153 puan) tarafından

Canım 3 yaşındaki in odasını ayirabilirsin yani bir yasindakide uyuması lazım gece eşinle yat rahat rahat kızım 2 yaşına gelmeden ayirdim odasını 

0 oy
önce (1,264 puan) tarafından

Odalarını ayırmak için daha neyi bekliyorsun canım ? Oğlum 2 yaşındaydı baba kuzusuydu geldim , geldiğim gibi eve kamera aldım odasını ayırdım , şimdi 37+5 haftalık hamileyim Allah nasip kısmet ederse bunu da 8-9 aylık gibi ayıracağım

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 215 göst.
0 oy
55 cevap 925 göst.
0 oy
32 cevap 412 göst.
3 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 300 göst.

413,519 soru

12,448,728 cevap