Daha önce başvurdum Ocak ayında Şubat ayında red geldi az önce baktım böyle bsy basuru yapmdim dahalik bir yere evi gelip baktılar vakıfa gelirsiniz başvuru yaprsiniz dediler gitmedim.yrn gidecem inşallah ama böyle bsy çıkınca sormak istedim size
Yokmu anlayan kizlarr ya
Bilgisi olan yokmu
Bildiğim kadarıyla başvuru onayladığı zaman para da yatıyor yanlış da yönlendirmek istemem
Teşekkür ederim ❤️
Canım evet senin adına başvuru yapmışlar yani vakıftakilere ihtiyacı olanlara otomatikman yatıyor bugün ya da yarın yatar paran orada da gözükür ödemeniz hazırdır diye
Ya inşallah yatar vallahi cnm dedgin gibi olur bebeği olan için gerckten ilaç gibi geliyor yeri geldiği zman
İnşallah canım
Bu saate kadar bişey yatmadı cnm malsef
Senin adına başvuru yapmışlar canım onaylandıginda paran yatacak
İnşallah bugün bişey yatmadı
Nerden yapıyorsun e devlete ne yazmak lazım
Sosyal yardım başvuru yaz çıkana baş bilgilerini gir😊
Kac defa yaptım onu ya hep Red geldi
Bende defalarca yaptım cnm bnada red verdiler eşimin sigortasini kestiler eve gelip baktılar kendileri basuru yapma ama hala yatan bişey yok buda red gelir
Aslında direk kuruma gidip başvurunu yapsanız belki doldur durumunu oradakilere anlatın belki bir şeyler yaparlar
Biz defalarca aradık en sonunda pes edip evi gelip baktılar yenide tasindigim.icin e develtte yapılan başvururlar red. Cevp veriryoruz dedi buraya gelen yetkili kişi
1,446,683 soru
23,764,786 cevap
315,618 kullanıcı