+3 oy
201 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (4 puan) tarafından

Kızlar ben evde durmadıgım ıcın hep erteledim temızlık ısını çünkü haftanın 5 günü doluyum

Özel egıtım anaokulu gıt gel yapmaktan ancak süpür topla yaparım dıp koseyı Ramazan'a pasldım

Sımdı yarın kılerden başlamak ıstıyorum önce balkonları bıtırıp sonra eve geçmek ıstıyorum 

Halılar vs kırlı yıkansa ıyı olur ama baya zamlanmıs halı yıkatma napcam bılemıyorum

6 Cevaplar

+3 oy
önce (620 puan) tarafından

Ben de yapiyorum suan koltuk ortuleri hali ortuleri nevresimler yikandi halilar kople kalkti mobilyalarin alti ustu temizlendi mutfak dolaplari gardolaplar temizlendi zaten duzenli oluyo hep de son zamanlarda bi kac parca tikistirmistim nasilsa elden gececek diye banyo wc yikanacak kaldi bi nevresimler makinada cocugu uyutup vanyo wc yikarim nevresimleri kapilara asarim yatarim aslinda camlar silinecek perdeler yikanacak balkon yikanacak da su sogukta hic cesaret edemiyorum valla evin icinde is guc derken sekerim tansiyonum dustu gecen gun zor kendime geldim e terledim falan bogazim giciklaniyo ramazan onu hasta olmak istemiyorum cocuk var bide böyle diyorum da icimde rahat degil bakalim belli olmaz belki yarin silerim 

-Reklam-
+2 oy
önce (8,225 puan) tarafından

Kirlenince mecbur yıkanıyor yani ne kadar pahalı olsada. Ben biraz daha havalar ısınsın baharda göndermeyi düşünüyorum. Şimdilik sildim 

önce (4 puan) tarafından

Ben çok mısafır agırlıycam temız olsun dıyorum 

önce (8,225 puan) tarafından
+1

Çok misafir agirlarsan arkadan tekrar yikatmak gerekebiliyor 🫣

+2 oy
önce (6,036 puan) tarafından

Vala ev hergun temizleniyor ben bu Ramazan'da bı perdeye el atayim dedim. Bayrama yakin yine girisirim diyorum inşallah. 

Hatimlerimde var inşallah hepsi yetişir Allah'ın izniyle iki çocukla 

önce (4 puan) tarafından

Evdeysenız yetısır canım ben evde duramıyorum

önce (6,036 puan) tarafından

Vala cnm full evdeyim ama iki çocukla çok çok zor oluyor iki gundur o kadar yorgunum ki pert durumdayım küçüğü çok çok hareketli Allah bağışlasın ikindefa resmen ölümden döndü. Zapt etmek çok zor hep yanındayım çamaşır temizlik yemek ütü banyo ayyy vala bitmiyor seninde işin zor Rabbim kolaylık sağlasın 

önce (4 puan) tarafından

Amın allah evlatlarumızı bagslasın

+1 oy
önce (19,192 puan) tarafından

Ramazana özel bir temizlik anlayışım yok bayrama yakın muhtemelen hasta olduğumda bir temizlik yaparım 

0 oy
önce (659 puan) tarafından

Ben Oruç gelmeden Dip bucak temizlik yaptım perdeler ve halılar hariç ama Bayrama 10 gün kala yine temizliğe başlarım diye düşünüyorum Bu sefer perdeleri de el atarım o zaman 4,5 aylık hamile olacağım halılara da oğlum kustuğu için mecbur yıkatmaya verdim onlar da temiz olmuş oluyor orucun başında başlama bence şöyle ortalarında falan başlamak daha mantık

0 oy
önce (236 puan) tarafından

Foşur foşur çıplak ayakla balkonları yıkadım. Perdeleri yıkadım ütüledim. Buzdolabı arkası çektim sildim. Mutfak dolapları komple sildim. Kitaplığı düzelttim. Pencereleri sildim. Geri kalan her gün yapılıyor. Battaniyeleri yıkatmam lazım hiç iş yapmak istemiyorum bugün.

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 312 göst.
21 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Sil bastan_ (737 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde Neşe26 (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 151 göst.

413,674 soru

12,452,709 cevap

46,376 kullanıcı