+1 oy
124 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (170 puan) tarafından

Selam arkadaşlar bebeğime mamma veriyorum Allah nasıp ederse 5 Marta 1 yaşına girecek artık mamadan kesmelimiyim 

7 Cevaplar

0 oy
önce (6,577 puan) tarafından

sadece ek gida yetmez bence . 17 ay  18 ay olana kadar .  mama yada meme yemege ek olmasi lazim

önce (170 puan) tarafından

18 aya vermem lazım mi

Devam sütü versem nasıl olur

önce (6,577 puan) tarafından

devam sutu hic kullanmadim ama yani karnini doyuracak mama olmali. yada anne sutu. sadece yemekle idare edemez yani

Anne sütü yok dövdü Erkan doğdu süt yok tu olmadıa o zaman mama verecem çevermdeki insanlar öyle bana diyurlar yeter yemek ver artık 

-Reklam-
0 oy
önce (2,212 puan) tarafından

18 ayına kadar devametmek gerekiyor diye biliyorum 

0 oy
önce (5,022 puan) tarafından

2 buçuk yaşına kadar verdim ama 2 yaşına kadar verilmesi gerekiyor eğer anne sütü ile beslenmiyorsa bazı uzmanlara 3 yaşa kadar içmesi gerektiğini söylüyor ama bir yaş çok erken

1 yaşa kadar mama verdim devam sütü olmaz mi

önce (5,022 puan) tarafından

Aslında aynı şey formüla yada devam sütü olarak adlandırılıyor eğer senin kastettiğin şey hazır şekilde  devam sütleri var paket halinde o mu 

Evet ondan bas ediyorum 

0 oy
önce (2,047 puan) tarafından

Ne kadar yemeklerden yese de illa mama da istiyor kızım mamasiz yapamayız anlıyorum yani mama istediğini. 13 aylık oldu artık en az 4 kez mama veriyorum 

Teşekkürler Cnm valla mama yemeden uyumaz

0 oy
önce (3,514 puan) tarafından

Normalde anne sütü 2 yaş diyorlar bence mama da ver ya nolacak daha uygun marka alırsın benim sıpa 3 yaşında oldu hala veriyorum uykudan önce istiyor veya ağlayınca vs sakinleştirici etkisi yaratıyor Süt içmek 

Tmm cnm sağolun 

0 oy
önce (9 puan) tarafından

15 aylık olduk bizde yeni mamayı bıraktık devam sütü kulaniyorum günde iki kez veriyorum gerisi yemek veriyorum 1 yaştan sonra devam sütü ile devam ede bilirsiniz sizde

Canım devam sütü hazır mi 

önce (9 puan) tarafından

Evet marketten alıyorumm aslında inek sütü alıp kulanmak istiyorum ama onuda doktor kontrolünden sonra yaptım kimi kulanila bilir diyor kimide yağlı olduğu için kulanma diyor o yüzden doktora sorup başlamayı düşünüyorum 

0 oy
önce (1,564 puan) tarafından

Ben 1 yaşında kestm. 6 ay olana kadr mama meme idare ettik. 6 ay olduktan sonra mama ve ek gıda verdm. Ama kızım artk içmiyordu. Günde bir defaya düşmüştü onuda tam bitirmiyordu. Yemesi iyi diye kesmistm. Gerçekten de iyi . Yani bugüne bakiyorm ıyimis. Şimdi baya iştahı azaldı. Nisan da  3 yaşına girecek. Ama çocuk istiyorsa ver ben tam bitirmediğini için 1 yaşında kesmiştim 

İlgili sorular

+4 oy
23 cevap 396 göst.
6 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Masal56 (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
8 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hdyemahsun (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
16 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayca6273 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 96 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (954 puan) tarafından soruldu

414,255 soru

12,467,000 cevap

46,935 kullanıcı

Kategoriler

...