+2 oy
359 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (53 puan) tarafından

Selamünaleyküm hanımlar 

Eşimle boşanma asamasindayiz şiddetten dolayı 

Rsim çok pişman tabiki beni ikna edebilecek her şeyi yaptı ve gerçekten de pişman tedavi olmayı vs vs her şeyi kabul ediyor yani barışmak için ne diyorsan o diyor ama ben barışmak istemiyorum onu sevmiyorum sanırım yada 4 aydır ayrıyız ondan mi yaşanılanlar mi bilmiyorum geri dönmek istemiyorum yeni hayat kurmak zor ama sorum şu 4 yaşında oğlum var , birçok videoda gördüm işte aile ortamında büyümeyen çocuklar yada babanin gölgesi yeter tarzı şeyler geri dönersem eşim kötü dsvranisini bırakacak gibi görünüyor ki ilaçları içince zaten sorun yoktu bırakınca sinir patlamasi oluyordu , çocuk aile ortamında büyüsun diye geri dönülür mü ? Ya gerçekten hiç sevmiyor isem bana yazık değil mi annelik her fedakarlığı yapmak demek ki ? 

9 Cevaplar

+4 oy
(52,882 puan) tarafından

cocuk olunca insan kendi benligini ikinci plana atiyor cok zor bir karar ayni rve gecmedrn önce sevgili gibi takılın buluşun gorusun gezin bak bakalım duygularin nasil baktin icin almiyor barismaz yoluna devam edersin 

hakkinda hayirlisi olsun 

(52,882 puan) tarafından

aleykümselam bu arada

-Reklam-
+2 oy
(1,752 puan) tarafından

Şiddet affı olan birşey değil. Bugün sana yapan yarın çocuğa da yapabilir. O yüzden donememen çocuğun için daha hayırlı olur. Bir anlık öfke diye birşey yok. Bir bakmışsın bir anlık öfke patlaması seni hayatından etmis Allah korusun. Bu devirde olan kadınlara oluyor. 7 sn adın haberde geçiyor hepsi bu. Kendini düşünmüyorsan çocuğunu düşün. Seviyorum iyi bir baba deseydin okey dön dene derdim belki ama aradan sular akmış kötü hissetmiyorsun. Demek ki biten bitmiş geçmiş ola. 

+1 oy
(790 puan) tarafından

Öncelikle şiddet sorunu bi insan önce kendi için tedavi görsün 

Ortak ni çocuğunuz seni döven onu da döver 

Tedavisini olsun öyle karar ver 

0 oy
(3,557 puan) tarafından

Bence seviyorsan ve düzeleceğine inanıyorsan 1 şans daha verebilirsin ama en küçük hatada arkana bile bakma ayrıca ben bu travmayı yaşamıs bir çocuk olarak keşke annemle tek olsaydık ta her gün kavga dövüş izlemeseydik diyorum 

0 oy
(20,305 puan) tarafından

Şiddet gördüğüm birine kocam diye sarilamazdım ben benim için affı olmayan bir kaç büyük kabahattan biridir bu çocuk aile ortamı ister ama mutlu huzurlu sevgi dolu bir aile ortamı lazım bence 

0 oy
(1,839 puan) tarafından

Bak simdi git baris cocugun icin dedek evet aile ortsminda buyuyecek ama kim bilir neler gorecek neler yasayacak sen ayni seyleri tekrar yasayabilirsin yok barisma asil cocugun icin dogru duzgun ssglikli yetistirebil desek belki esin gercekten duzeldi ve ne kadar iyi buyutursen buyut baba ozlemini yasayacak ya da esinle duzgun bi aile haysti yasama sansini sende cocugunda kaybedeceksiniz ysni bu cok riskli sahsen ben kendi adima barisda demem barismada demem onu sen tartip dusuneceksin evet ayri kalinca araya sogukluk girer bayada vakit gecmis bi duzenin olmustur rahatlamissindir bunlarin eksiyle karar verme esini iyi dusun gercekten pismsn mj kopruyu gecene kadar mi kabul ediyo bunlari yoksa kendine de cocuguns ds yazik etme eger esinden eminsen baris yuvsni kurtar cocugunu babasindan mahrum etme ama emin degilim barisiriz eskiye doner tedsviye gitmez basa sarariz diyosan ne sen o dayagi ye ne cocuk bunlara sahit olsun 

0 oy
(658 puan) tarafından

Hep birlikte bi Pisikolojik yardim alin birlikte cocugunuz icin zaman gecirin barismak isteyip istemediyini daha iyi anlarsin o zaman.ama Yardim sana da sart canim saglam karar vermen icin

0 oy
(2,756 puan) tarafından

Eşin tekrar ilaçlarını bırakınca keyfi olarak çocuğun da büyüdüğü zaman ona şiddet uygularsa ne yapacaksın? Bu adam şiddet eğimli biri nasıl güveneceksin ki. Ne babası ne gölgesi boşversene. Çocuğununun annesini döven  adam sence iyi bir baba mı?

0 oy
(1,439 puan) tarafından

O zaman önce tedavi olsun. Kii kopmuş ipler bilemiyorum. 4 ay diyorsun. Yeni hayatıma başlardım sanırım. Zor evet ama en azından hayata tutunmanin stresini yaşamayı tercih ederdim. Esinle barismis olsan dahi anksitlyetelerin seni birakmayacak

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 593 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 415 göst.
29 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 66 göst.
+2 oy
2 cevap 52 göst.

Kategoriler