0 oy
357 göst.
Aile kategorisinde (506 puan) tarafından
kizlar merhaba,

daha önce burda birkac kez kaynana ile olan sıkıntımı sizlerle paylastim ve sayenizde moralim yerine geldi oncelikle tesekkurler. 

kaynanamla, esim ve ben konusmuyorduk benim hakkimda hep kötü seyler söylemis calismiyor is bulmuyor evde yatiyor senin parani yiyor falan diye. esim de beni korumus bunun üzerine kavga etmisler ve küstüler.1bucuk senedir konusmuyorlardi. bebegimizin olacagi haberine bile sevinmedi hayirli olsun bile demedi. neyse gecen bayram esim yine annedir diye vicdan yapti bayramda gitti barismislar ama ben gitmedim ve barismadim. cunku arkamdan benim ve ailemin cok kötü kirici lakaplar takmis ben de gordum yazdigi mesajlari. bu sebeple konusmuyorum. kendisinde de hic bir mahcubiyet falan yok sanirim. bebegim dogdugunda da gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama gelirse nasil bir tavirda olmaliyim sizce. bunca zaman zaten hep cektirdi bana ve artik gercekten hice sayamiyorum yaptiklarini artik kabul edemiyorum. suratina bile bakasim yok desem yeridir. eskiden umudum vardi sevgi ile güzellik ile geciniriz diyordum ama o kadar kati ve kotu niyetli ki hep arkamdan konusur hep beni kötüler. bir kere bile hatrimi sormuslugu yoktur. evime gelir her yeri elestirir. ben de insanim cidden yoruldum. suan bebegimi de istemedigi icin iyice sogudum. bana akil verin lutfen sizce ben bu kisiye nasil davranmaliyim? 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Barışıp ağzının tadını kaçırma bence. Alıştırmıken uzak olmaya bitmesinler gene dibinde 
(506 puan) tarafından
aynen canim. insallah gelmez de ben de muhattap olmak zorunda kalmam. bir de yeni tasindik ev aldik. ev görmeye diye cikip gelirse ayni evin icinde napayim ben ?
-Reklam-
+1 oy
(607 puan) tarafından
Eşikten bile sokturmam öyle yılanı 
(506 puan) tarafından
benim elimde olsa ben de asla hayatimdan silerim ama iste esimin annesi tastan topraktan da olsa o barisir eve bir sekilde getirir.
0 oy
(73 puan) tarafından
Seninki en azından yüzüne söylüyor Muş benimki önüme kızım kızım arkamdan berbat şeyler bizde konuşmuyorsun yüzüme kızım kızım dediği için inandım barıştım bu sefer de gelin ** gibi pişman ondan ayağıma geldi demiş
(506 puan) tarafından
egoya bak ya. bu nasil bi kisilik ya bir kere de hatalarini kabul edip erdemli sekilde özur dileseler isleri gucleri millete hava atma derdi
0 oy
tarafından

Mesafeni koru asla haketmediği değeri verme normal bi misafir gibi ağırla ve hiç kafana takma gelirse

(506 puan) tarafından
ben de öyle dusunuyorum canim. insallah gelmez de suratini gormem. ama iste yuzsuzluk yapip gelebilir o durumda cayini verip yaninda durmamayi dusunuyorum.
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Huylu huyundan vazgeçmez 

Ağrımayan başını da agritma. Yüz verme
(506 puan) tarafından
aynen canim kadin duzelecegi yerde daha beter oluyor zaten. insallah gelmez de suratini gormem
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Esinle araniz bozulmucaksa hic görüşme bile...

O da büyük ihtimal gelmez zaten öyleleri torun sevmekten ne anlar ki
(506 puan) tarafından
umarim gelmez canim ama yüzsüz oldugu icin kendi agziyla isteyebilir yemek vs yapsin da geleyim diye. umarim gelmez

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 367 göst.
6 Mart 2023 Aile kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 349 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 821 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Asyahatunnn (430 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 317 göst.

380,150 soru

11,380,327 cevap

34,869 kullanıcı

...