0 oy
87 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (11 puan) tarafından

Kızlar 5 yaşında oğlum babasına bana çok huysuz manyak pislik diyor 😞 ne yapacağımı nasl davranacağını bilmiyorum  çok üzülüyorum. Bugün amcasının yanında babasına manyak pislik falan demiş.  Eşimin de  teyzesinin kızı var iki tane cocugu var. Kaynım olacak adam eşime demiş onun çocukları kadar asil bir çocuklar görmedim demiş. Ben bunu duyunca cok sinir oldum ve çok üzüldüm bu duruma kendimi artık çocuklarıma yetmiyormuş birşeyler yapamıyorum çok yoruldum:((

2 Cevaplar

0 oy
önce (10,641 puan) tarafından

Ya bazen bu tarz kelimeleri benim kızım da kullanıyor ve inanır mısın bizim evde asla küfür hakaret kötu söz olmaz. Ne ben ne eşim özellikle çocukların yanında söylemeyiz. Ama çocuklar işte duyuyorlar bi yerden heralde. Sjnirlendiği zaman söyler bizim ki de bazen. Huysuzluğu zaten hep vardı, şimdi ki cocuklar çok memnuniyetsiz :)

önce (11 puan) tarafından

Evet maalesef sinirlendiğinde de birşeyler istediğin de yapıyor bunu. Ama bugün kaynım öyle konuşunca benim de zoruma gitti ben sanki bişey öğretmemişim

-Reklam-
0 oy
önce (412 puan) tarafından

Çocuklar çevreden illaki biseyler duyuyor. Bu tarz kelimeleri kullandığında nasıl tepki veriyorsunuz oda önemli. Benim çocuklar da bilir ama söylediklerinde kizacagimi da bilirler. Kötü bir şey söylediklerinde bıkmadan usanmadan uyaririm. Yeri gelir kızarım sert davranırım . Ne bize söylerler ne başkasına . Tabiki bu bilmedikleri anlamına gelmiyor. 5 yaş bu bilinci uygulayabilecek bir yaş . Sizde bir süre üstünde durarak engelleyebilirsiniz. Aile yapınız nasıl bilemem,biz biraz büyüklere saygı konusunda titiz davranıyoruz . 4-5 yaşlarına gelmiş her çocuk büyüğü gelince ayağa kalkar ,oturmasına kadar dikkat eder . Döverek söverek değil tabiki bu sistem . Büyüğümüz kim olursa olsun saygılı olacağız bilinci . 

önce (11 puan) tarafından

Yapmaz olurmuyuz canm o kadar uğraşıyorum ben de eşim de kızıyoruz hergun tekrarlıyorum oğlum kötü kelimeler kullanma  küfürlü şeyler söylemiyoruz öyle yapmıyoruz böyle yapmıyorum hep yarırım yeri geldi dayak bile yiyor artık sabrımızı taşıyor tamm diyor korkuyor biliyor da kızacagımızı ama yok olmuyor yine aynı yine aynı. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 63 göst.
+1 oy
5 cevap 186 göst.
0 oy
10 cevap 399 göst.
6 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,755 soru

12,454,742 cevap

46,436 kullanıcı

Kategoriler