0 oy
65 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (1,037 puan) tarafından

Hanımlar 17 aylık bir kızım ve 15 günlük bir oğlum var şu anki evimizden taşınma kararı aldık daha önce bu kadar küçük bebekle taşınan arkadaşlar varsa onlardan bu süreci kolaylaştıracak tüyolar istiyorum bir yanım çok mutlu bir yanım feci korkuyor bu süreçten 

4 Cevaplar

0 oy
önce (13,082 puan) tarafından

Yardım edecek kimsen yok mu canım

-Reklam-
0 oy
önce (3,503 puan) tarafından

Büyük bir streç film al öncelikle. Ve gross marketlerde koli çok oluyor onlarda alabilirsiniz. Önce kullanmadığın misafir odan varsa ordan başla. Konsol icindeki eşyaları strecle sar mesela tabakaları 6li sekilde sarabilirsin hiçbir şey olmuyor. Onlari kolile kaldir misafir odanın bütün eşyalarını halılarını topla. Sonra yataklar yastıklar varsa kullanılmayan büyük hurclara koy onuda misafir odasina bırak. Böyle yavaş yavas kullanmadigin ne varsa paketle kaldır oraya. Ben bunları tasinmaya bir hafta kala yapmaya başlıyorum. Yaptığın kolilerin üstüne kalemle içinde ne olduğunu yaz. En sona mutfak dolaplarını bırakıyorum onuda taşımanın geleceği günün gecesi topluyorum. Lavabodaki banyodaki esyalarida aynı gece kaldiriyorum. Ben kızım 1 buçuk yasindayken tasindim öğle uykusuna yatınca hemen biseyler toparlardim benim için daha kolay olurdu. 

0 oy
önce (3,241 puan) tarafından

Ben 3 yaşında tek çocukla zorlandım senin muhakkak yardımcı birileri olması lazım. Paketlemeyi siz yapacaksanız senin tek başına altından kalkman imkansız. Allah yardımcın olsun.

Tüyo olarak da evi toplamaya en az kullanılan yerden başla. Mutfağı, çeyizleri indir ama birkaç gün boyunca kullanılacak kadar eşya bırak. Onları son gün kolilersin. 

Ben 2+1 eve 37 tane büyük koli kullandım. Koliyi de kağıtçılardan tanesi 20ye aldım.

Taşınmadan bir gün önce sadece yataklar ve çocukların o gecelik eşyaları dışarıda kalsın. Onları da taşınma sabahı bir hurca koy. Biz taşınmadan bir gün önce ablamda kaldık o yüzden geceden evi kapatmıştık sabah tıkır tıkır kamyona koydular. 

0 oy
önce (3,002 puan) tarafından

Kullanmadigin el atina olan esyalarini paketlemekle basla yazlik kiyafetler gibi 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 478 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,765 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
12 cevap 244 göst.
0 oy
4 cevap 248 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Birgundoguracam (61 puan) tarafından soruldu

414,058 soru

12,461,986 cevap

46,760 kullanıcı

Kategoriler

...