0 oy
112 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar kahvaltıda peynir verdim kızıma ilk defa yüzü kızardı baya. Peynir %55 keçi sütü %45 inek sütü yazıyordu ilk defa yedi az verdim. Birde ilk defa yumurtanın beyazını yedi. Şimdi yüzü geçti ama birisi alerji yaptı sanırım ama hangisi. Yarın tek tek denesem mi nasıl anlarım 

3 Cevaplar

0 oy
(895 puan) tarafından
Genelde yumurta alerji yapıyor. Bende de oluyor, haşlanmış yumurta yediğimde kaşınıyorum. 
tarafından
O zaman yumurtanın beyazi yapti yarın bakayım yine. Doktoru çoklu besin alerjisi olabilir demişti seftaliye de var alerjisi çünkü. Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(5,244 puan) tarafından
Canim ilk defa peynir o sekil verilmez ki. Kendin evde yogurt mayalayip o yogurdu kestirip lor yapacaksin. O sekil eger alerjisi oldugunu dusunuyosanda loru 10 dk 200 derece firinda yagli kagit arasinda pisirip oyle vereceksin. 
tarafından
Canım yogurt yaptım kac defa yemiyor market yoğurdunu yiyiyor sadece
(5,244 puan) tarafından
Kac aylik canim. Hic vermemeliydin market yogurdunu.
tarafından
10 aylık düzeltilmiş 7 buçuk aylık benim yaptığımı yemiyor mecbur onu veriyorum başka bisey yemiyor
(5,244 puan) tarafından
Daha cok kucuk. Yemiyosa haziri hic vermeyecektiniz. Ara verip tekrar deneyecektiniz. Onu da yemiyosa meyveyle falan deneyin.
Cok kucuk ve alerjik hemde. Hazir olanlar yogurt degil zaten hic vermeyin daha iyi.
0 oy
(3,224 puan) tarafından
İlk defa peynir vermişsin ya yumurta vermeyecektin canim, ilk kez kullanacağın gıdaları tek tek denemen lazım. Yarın yumurta ver peyniri verme 
tarafından
Sorarım canım kontrole gidince ben sormuştum yasak olan bisey var mı 1 yaşından önce yok dedi herseyi ver
(3,224 puan) tarafından
Bal yasak canim onu demedi mi. Bütün doktorlar söyler bal vermeyin diye
tarafından
Demedi canım
(3,224 puan) tarafından
Aklında bulunsun bal verme googlde arastirabilirsin, ayrıca Osman gönülal çocuk doktoru youtubede ve Instagram'da videoları var izle mutlaka çok iyi bilgiler veriyor
tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 48 göst.
0 oy
1 cevap 65 göst.
0 oy
2 cevap 41 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemyc (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 163 göst.
30 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,847 soru

12,098,686 cevap

36,408 kullanıcı

...