Burası erkekler kulübü olsaydı acaba nolurdu. Bence hepsi birbirine girerdi ana bacı avrad dğz giderdi:))))
Bence tam tersi erkekler daha az tartışıyor küfür falan olurdu ama bu kadar kaos olacağını sanmıyorum
Valla tahmin ettim desem... En iyi anlaştığım burçlardandır ondan sordum zaten teraziyim bende.
Ne demek canım kendimden başka herkese iyi gelirim
😂😂😂
Ay yazmamışım pardon fatoş bende memnun oldum 🥰
Çok memnun oldum 🥺 yaş kaç bu arada ona göre hitap etcem 🥺
36 ama sen yine de çok şey yapma 🥹
Bende 27 olur olur bişey olmaz ben yasa takilmam zaten genelde kendimden büyüklerle hep iyi anlasirim🤭
Benim eşim platformun reisi olurdu🤣🤣
😂 ona ne şüphe küfürbaz haydolar dolardı. Ama buraya erkeklerin geldiği gibi oraya sahte hesapla kadınlar giderdi bence
Benim eşim uygulamayı hemen silerdi.
Burada da sürekli maç muhabbeti dönerdi sanırım.
Herşey olurdu bence ya küfür vs:)
Bence bol bol araba ve futbol muhabbeti yapardi biz kadinlar detayciyiz erkekler biz gibi dusunmuyo ki
Benim eşim burayı sohbetten çok oyun platformuna çevirirdi 😂
Konum atıyorum gel laann erkekse geleceeeennn sjsjsjsjjs gibi cümleler küfürler hakaretler havada uçuşurdu 😂😂
futbol, siyaset, borsa ha bi de seksi kadınlar oldurdu 😂
Bide eve girmeden uygulamayi silip çıkınca hemen geri yuklerlerdi ne yaptıkları belli olmasın diye sjdbsksj
sişerler miydi bilmiyorum ama bu tarz forum sitelerini onlar da baya aktif kullanıyor
10 bin lira ya kim admine kafa tutardı muhabbeti dönerdi . Ya da 20 bin vereyim surdan kendini atarken video cek
;)))) gülmekten yarıldım yemeğin üstündeyim:))))
İşleri güçleri sidik yarıştırmak . Bı yere gidip oturuyoruz hadi lan şu tatlinin hepsini tek seferde ye şu kadar para vercem muhabbeti fiks dönüyor
Maç cinsellik saçma sorular olurdu
Erkekler byle bi yere girip asla yazmak yorum yapmak falan ugraşmazlardı :D
Ben en şunu merak ediyorum burda bazıları özel sorular soruyorlar yatak odasıyla ilgili acaba erkeklerde sorarmı bu tarz sorular
Ahahahha hayal ettim de post başlıklarını yazıyorum 😅
Bugün eşleriniz ne yemek yapıyor beyler :)
Dün akşam ki maç sonucu neydi öyle ya :) ( tabi karşı takımlar birbiriyle kavga eder kesin )
Eşim annemden nefret ediyor gitmek istemiyor ne yapmalıyım:)
Gibi gibi bir sürü böyle post olurdu kesin ha bide oynadıkları oyunları konusurlardi :)
Erkekler sover ama kavga etmez.d.d.d
Anca mac araba muhabbeti olurdu biz kadinlar sohbette bile daha zevliyiz 🥰
1,487,233 soru
24,313,120 cevap
344,862 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın