Kaynanamın bu günki postları.
1. Gelinim dişciye gitmek adıyla evden çıkıb kuaföre gitmiş. Ve sadece kaşını aldırdığını söylüyor. Saçlarını boyatdığını sonra fark edib sordum. Sormasam söylemeyeceketi. Ayrıca çok kötü olmuş
2. Gelinim , kaynımın gelinine hediye giysi götürmüş. Ama kızın kaynanasına vermiş. Üstelik kıza da sormamış sana verdilermi diye. Belki kadın gelinine vermemiş, ya da kendi adıyla vermiş. Bi şeyide iyi yapsa şaşarım. Ha söyleyince de bozuluyor. Dil desen papuc kadar.
3. Gelinimin eczaçıya geri vermesi gereken ilac var. Pahalı da ilac. Yanında gezdiriyor. Geri vermiyor. Paranın kıymetini bilmiyor. Bin bir zahmetle kazanılıyor o para.
4. Yılbaşı geliyor. 1 ocakta gelinimin doğum günü. Kolunu kaldırıb bi tatlı, kek, pasta yapmıyor. Söyleyince ben tedavi oluyorum, çok iş yapıb kendimi yoramam diyor. Sabahdan akşama uyuyor. Yemeği bile ben yapıyorum. Yemek bişirmeyi öğretememiş annesi.
Ayrıca pahalı nevresim takımı almışdım doğum gününe hediyü. Burnunu kıvırdı. Vermem artık. Gitsin kendi ucuz , eskimiş nevresimlerini kullansın.
Kaynanası olmayan ben
Hanımlar benim oğlan zaten pek aramazdi da evleneli daha bi aramaz oldu. Sizce gelinimin etkisi var mıdır. Ha önceden arıyor olsaydı topu direk geline atardım da huyu böyleydi. Bide hiç kışlık yapmasını bilmiyor. Hep benden götürüyor. Artık istemiyor utanıyor bu sefer de ben kıyamıyorum oğluma alın götürün diyorum hiç hayır anne almam demiyor. Blöf de yapamıyorum canım. Benim kızlarım da var onlar kendileri yapıyor hiç aklım kalmıyor. Aklıma gelmişken söyleyeyim çok ağlak benim gelin. Höt desem ağlıyor bişey demeye gelmiyor oğlan da anasına bacısına küfür ettim sanıyor. Resmen ağzımı açamıyorum. İnanmazsıniz geçen oğlum yaptığım içli köfteyi beğenmedi çok soğan koymuşsun, hanımım daha güzel yapar oldu dedi bir üzüldüm anlatamam. Canım gelinim de bana da annen öğretti eşim kadın artık yaşlanıyor olur o kadar dedi. Kenafir falan ama yufka yürekli de üzülmemi de istemiyor. Gerçi gelin değil mi kesin oda numaradır Ay ben çok konuştum kaynanalar hakkınızı helal edin.
1. Suratı çok asık geldi geleli gulduremedik bı bizi sevmiyor herhalde bu gelin sizinkiler nasıl ? 2. Ne söylerse herşeye akıl veriyorum umursamıyor yapmak istemiyor sanki kötü birşey diyorum bir türlü yaptiramadim dediklerimi tüyo verin 3. Yemek yapıyorum geldiklerinde 2 lokma yiyip kalkıyor gına geldi boğazını nasıl açacağım bunun ? 4. Evlerine kamera taktirsam kabul ederler mi acaba herseyi merak ediyorum etmeden duramıyorum yaşlılık mi bu
Cocuk gece uyutmuyo gunduzde kendi uyuyamiyo garibim ortada kaldi napsin derdi
Benim gelin niye tembel derdi
Temizlik takıntısından nasıl vazgeçebilir gece bile ev süpürüyor kışın dahi hali yıkıyor
Ben çok titizim kafayı yedim bari onu kurtaralim der
Benim kaynanam çok titiz ben aşırı derecede bir o kadar ben böyleyim ve kendisi bana bakınca yeter ya Ne bu titizlikler Ben de sen kendini görmüyorsun herhalde derim konuda sürekli atışırız çünkü evlerimiz yan yana ve gece dahi olsa süpürge Sesimi Duyar Çünkü kendisi ayakları ağrıdığı için gece pek uykusu Tutmuyor sabah uyanınca da mesela öğlen gibi bir daha süpürüyorum ediyor Sen akşam süpürmüştün ya olsun diyorum gece temiz yattım gündüz de toz olmuş köy yeri malum toz toprak oluyor illaki
Gelinim oğluma ben yokken nasıl davranıyor acaba diye sorardı
Benimki neler derdi neler
Yazsam roman olur
Her gün post açardı
1,493,325 soru
24,399,667 cevap
350,022 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın