Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_1975b7db5ae346ba53d658ea5cba3d3b, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Komşu Çocuğunun Gürültüsü Sizi de Mi Rahatsız Ediyor? Nasıl Çözüm Bulabilirsiniz?-Aile & Aşk
+1 oy
268 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3,093 puan) tarafından

Ust komsum oglu gurultusunden duramiyorm surekli kosuyor daha once ev kalabalikken bizim sesimz cok oluyo ses etmitolardi 

Uyarmak istemiyorm munakasaya girmek istemiyorm bir insan cochgunu hic uyarmaz gupur gupur valla sinirim bozuluyo 

6 Cevaplar

0 oy
önce (14,177 puan) tarafından

Akşam 8den sonra kimseyi tolere etmem dinlenme saatinde kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur ağlama sesi olmadıgı sürece güzelce uyarırım daha ilerisinde bi üst komsuyla anlaşır bende aynı şeyi yaparım

önce (3,002 puan) tarafından

Valla bizde biktik yaza cikacaz diyolar insallah giderler

önce (3,093 puan) tarafından

Yaza da kalnaz insAllah

Buyuk cocuklar okula gidiyor okul degistirmemek icin kalirlar gibi 11 13 15 yas 3 cocugu var

Onlar daha buyukms bu kadar gurultu niye

Kosup oynuyolar sikayet ettigimizdede sey dedi adam cocuklarin evin icinde rahat hareket edemiycek mi dedi yazin buyuk bi tartisma yasadik ev sahibi falan karosti onun yaninda cocuklara dur demiycem bundan sonra evi yiksalar sesim cikmaz dedi esim kavga olmasin die ses cikarmadi ama cok kizdi ev sahibi agzini acip tek kelime etmedi birde avukat kendisi

-Reklam-
0 oy
önce (2,130 puan) tarafından

Çok geç saat değilse ses etmem. Hiçbir annenin o kadar vurdumduymaz olacağını düşünmüyorum. Benim oğlum da ses yapmış ev sahibi üstte oturuyor kadının ev huzur evi gibi çıt çıkmıyor konuşmalarımız bile duyuluyor o derece. Kadın mesaj atınca bu sefer sürekli çocuğuma dur yapma etme, kocama sessiz konuş demeye başladım. Eşim de böyle giderse başka ev bakacağım dedi valla. Çocuk bu durdan koşmadan anlamıyor ki sen yapma desen daha çok yapıyor. (2.5 yaş) 

Biraz ustten bakiyolarda bize yine Allah bilir de umursamiyor gibime de geloyo simdiye kDar ses etmemdim ama nereye kadar nisan da 4 yasona girecek bu cocuk

önce (2,130 puan) tarafından

Laftan anlar o zaman aslında güzel bir şekilde ifade etsen. Şimdi şöyle benim oglum da çok ses yaptı ama ben saatin falan farkında değildim. Ev sahibine kusura bakmayın kardeşi oldu duzenimiz şaştı saat çok geç olmuş dikkat ederiz dedim. Yani belki size o kadar çok ses geldiğini ve rahatsız ettiklerini bilmiyorlardir bı uyar istersen

Soylemek yuz goz olmamak icin zor tutuyprm kendimi kadin basimdan asagi sabahlaro donuna kadar cirpar soyledim disardan daha cok toz neler geliyo diyo yuzsizce hamile.hamile zor sildigim camlari toz edince.muhattab oldm 

Kadinjn gurultusu de ayri her gun koltuk cekiyo anasi bi yandan danasi bi yandan Allah im kendi kendine cozse 

0 oy
önce (726 puan) tarafından

Dur demedigine eminsen uyar o zaman benim ustumde onceden 2 kizi olan biri oturuyodu cocuklar 9 10 yaslarindalardi babalari 12de eve gelirdi bunlar gece 2 3 e kadar salonu yikarlardi o tasindi bi bekar adam geldi ama tam bekar evi her mac gunu kac kisiyi dolduruyo eve salonda tepiniyolar ama 2sinden de yatak odasi tarafinda ses duymadim benim icin onemli olan da o esim gececi calisiyo gunduz uyuyo cocuk erken uyuyo oglen uykusu oluyo yatak odasinda ses olsa uyarirdik ama yani yapacaksa gurultusunu salaonda yapsin yani nolcak idare edelim birbirimizi benim alt komsumda hic bisey demedi Allah razı olsun balkon demislerimi fosur fosur yikarim sordum yine yika bisey olmaz dedi esim 7de evden cikiyo ben 8 de temizlik yapiyorum kostur kostur onu da supurgeyi carpa carpa kirikdi artik hizlica bitircem diye napiyim imkanim boyle 

Ben idare etmek istmeiyorm artk biktm bir aksam uzunu tepemde esindiriy9 Allah a havale ediyotm

Ginduz evdelerse gunduzde ayni kadin surekli bisey cekiyo sesten durilmiyo

0 oy
önce (736 puan) tarafından

Benim eski komşu öyleydi avize sallanırdı her akşam Allah var kadın kendini paralardı ama olmayınca olmuyor 

Onlar snamiyorm cocuklar9na bisi desn hamileyken cam.slmstm 1 saat sonra basimdan asagi herseyi silkeledi.napiypsn dedm hamilr hamile zorlan cam sldm dedm.disardan daha cok toz pislik geliyo bu ne ki dedi ondan beridir muhattab olmadim Allah a havale ettm bisi silkeleme ne ya 

önce (736 puan) tarafından

Benimki de laf söylenecek bi kadın değildi o dediklerin bizde de vardı bende muhatap olmuyordum yapacak bi şey olmuyo şikayet etsen bi dikkat eder iki eder sonra yine aynı oluyor 

Bktm yeminle aksam gelmesini istemktorm huzurum kalmadi 

0 oy

Bendede var biri 2 3 gun once gece 12 bucukta aradim cocuklarin sesj asagiya cok geliuo uyuyamiuoruz die tamam die hep ayni bilyim artik bende

0 oy
önce (9,049 puan) tarafından

Çocuk kücükse bişey demem canım nasıl söz gecirecek çocuğa ama büyükse çocuk  tabi uyar 

Nisam ds 4 yasinda 4 yasinda da cocuk kural bilmesi lszm basimda tepiniyp su saat olms kim.dayanir basiimda esiniyo

Benim oğlan 3 yaşinda hic söz dinlemiyo okdar enerjik ki  bilemedim 4 yasında dinler sözumu 

Bir yerdr duru bilmeli cocuk bizde insaniz aksamdan gecrnin koru keske ses kaydi ozelligi olsa benjm oglmda cocuk.ama evin icnde kosmuyo huzurum kalmafi evde

Dedim gibi benim oğlanda anlamıyo güzel anlatıyom yine aynı erken uyuta bilir 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 191 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde I&N&R&E&34 (60 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 545 göst.
+2 oy
14 cevap 381 göst.
+2 oy
9 cevap 251 göst.