_MUKABELE OKUYANLARA TAVSİYELER_
Her mukabelemızın başında
- *🌺2 tane ZİLZAL*
- *🌺3 tane İHLAS*
- *🌺1 FATİHA okursak hergun 2 hatim sevabı almıs oluruz.*
Zilzal süresi seçenlerin sevabını varın siz düşünün❤️ Çünkü Zilzal suresı Kur'anın yarısına denk.. 2 tane okuyunca bi hatım sevabı.. 3 İhlas bi Fatiha da öyle.. Cüzlerimizi ağır ağır tane tane okuyacağız zaten.. Her gün bu sevaplar çok guzel olacak Kuran-ı Kerıme başlarken okunucak duayıda önce okumamız daha uygun okucaktır.
- 🌺 Okurken bazı ayetlerde aklımız başımızda okuyalım.. Misal KUNFEYEKUN geçen yerlerde..Allahım tüm hacetlerımıze OL DE OLSUN YARABBI dıye içimizden geçirelim.
- Bakara Suresındekı kullarım bana senı sorarlar onlara dekı ben onlara yakınım dua ettıklerınde dualarını kabul ederım ayetıne gelınce..
- 8. cüzde 2 tane Allah lafzının arasında...
🌺Kuranı okurken ve dinlerken.. Semadan aşağı bır NUR saçılıyor.. O nur hertarafımı kaplıyor.. Her hucreme tecelli edıyor.. Hastalıklarım iyileşiyor.. Ruhuma tecellı edıyor ımanım kamil oluyor sahabenın velilerin ımanına benzıyor dıye nıyet edelım..
🌺Hatmın başından sonuna kadar yanımızda sularımız olsun onlara da okunsun hastalıklara sıfa bağımlılara deva nıyetıyle nefes edelım
İçelim içirelim💫